Hajót bérelni Kvarner-öbölben és felfedezni a Kvarner-öblöt, vitorlással, katamaránnal vagy motoros yachttal? Válaszd a hozzád illőt, kérj ajánlatot! Az Adriai-tenger partvidéke – az Isztriai-félsziget legnyugatabbra fekvő pontjától Dalmácia legdélebbi csücskéig – sajátságos elhelyezkedésének köszönhetően a természet csodáit rejti. Az ezerarcú szépség a tenger szerelmeseinek kedvelt célpontja. A marinák – melyekből ötvennégy van – a legbiztonságosabb kikötést és védelmet kínálják. Arányos elhelyezkedésük miatt egymástól alig pár órányi távolságra vannak. Csodálatos mediterrán természeti környezetben, történelmi és kulturális értékekben bővelkedő városkák közvetlen közelében találhatók. A világ minden szegletéből érkező hajósokkal való találkozás lehetősége is csábító. Kihagyhatatlan úti cél egy változatosságra és kalandra vágyó tengeri hajósnak.

Bővebb információt a Kvarner-öböli hajóbérlésről az alábbi oldalakon találsz: információk a Kvarner-öbölről, Kvarner-öböl időjárása. Meríts ihletet a Kvarner-öböli vitorlás utitervekből és kezdd el következő útvonalad megtervezését, válassz a Kvarner-öböli vitorlás úti célokból.

Kvarner-öböl elhelyezkedés

Kvarner-öböl egy Horvátországi régiót jelent, mely az ország szívében helyezkedik el. Ez a terület magában fogalja Gorski Kotar, Lika és a Hrvatsko Zagorje területét. Mindezek a területek kontinentális, dombos és hegyvidéki területek.

A szomszédos Horvátország a nyugalom oázisa, az örökzöld erdők, szőlőültetvények, kellemes napsütés, a Dráva és a Mura folyók és gyönyörű természet vár itt Rád. Ebben a régióban garantáltan megtalálod a vidéki csendet és nyugalmat.

Mennyibe kerül egy katamarán bérlése Kvarner-öbölben?

A katamaránok bérleti díja Kvarner-öbölben, kb 30% -50% al magasabb, mint a normál vitorlásoké.

Milyen hajóvezetői engedélyre lesz szükséged, hogy hajót tudj bérelni Kvarner-öbölben?

Kishajókhoz (bizonyos lóerő vagy hosszúság alatt) és elektromos hajókhoz nem szükséges engedély. Nagyobb vagy erősebb motorral rendelkező hajókhoz kapitányi hajóvezetői engedély szükséges. A horvát vizeken elfogadják a horvát B kategóriás jogosítványt, vagy egy nemzetközi képesítést ICC (International Certificate of Competence). Mielőtt megerősítenéd i vitorlás utadat, kérjük, küldd el nekünk az engedélyed másolatát, és mi ellenőrizzük. Az eredeti példányokat magaddal kell, hogy vidd a fedélzetre, ezért ne felejtsd el magaddal vinni.

Hajóbérlés a Kvarner-öbölben – legfőbb kikötők

Novi Marina

A Marina Novi egy jól felszerelt kis kikötő. Az itt lehorgonyzó hajók maximális hossza 60 méter lehet, mélysége 5 méter. A Vinodol Riviéra hajóval és repülővel is könnyen megközelíthető, a legközelebbi repülőtér csupán 30 km-re található, Krk szigetén. vitorlázás Novi Vinodolskiban, hajóbérlés Novi Vinodolskiban

Lopar kikötője, Rab

Lopar városa a Rab sziget északi csücskében található. A város kikötője kicsi, de minden fontos felszerelés megtalálható. A kikötő szelektől védett, mélysége 5 méter és maximális hossza 60 méter.

Marina Mali Losinj

Ez a kikötő a Losinj sziget nyugati partján helyezkedik el. Az öböl az északi és keleti szelektől védett. Víz és áramellátás természetesen biztosított, a környék pedig tele van helyi éttermekkel és bárokkal, ahonnan csodás kilátás nyílik az öbölre. vitorlázás Mali Losinjban, hajóbérlés Mali Losinj

Rabac kikötője

Egy természetes öbölben fekszik, Isztria keleti partján Labin lábánál. Rabac kikötőjét 450 m természetes védőfal veszi körbe, mely az északi és keleti szelektől teljesen védi, azonban a déli szelek elől nem. A kikötőhöz nemré új partszakaszt építettek, valamint fejlesztették az infrastruktúrát. Kiépítették a villany és vízvezető rendszert. rabaci vitorlázás, hajóbérlés Rabacon

Marina Admiral of Opatija

A Marina Admiral egy négyhorgonyos kikötő, amely szállodák esetében öt csillagnak felel meg. Részét képzi az Admiral szállodának, így a szálloda felszereltsége és szolgáltatásai minden hajótulajdonos számára rendelkezésére állnak. A kikötőben 160 kikötőhely van, maximális hossza 20 m, és 40 száraz dokk. Minden kikötőhelynek saját víz- és áramellátása van. Egyéb szolgáltatások még az egészségügyi ellátás, állandó megfigyelés és biztonság, raktár kölcsönzés, fogadás, ökológiai hulladékgazdálkodás, mosodai szolgáltatás. A Marina alkalmas fogyatékkal élők számára. vitorlázás Opatijában, hajóbérlés Opatijában

Rijeka kikötője

Ez Horvátország legnagyobb kikötője. A létesítmény képes szinte bármilyen rakomány és vízi jármű kezelésére. Elérhető helyek száma 58 plusz 2 olaj kikötőhely. Nem kérdéses, hogy felszereltsége, szervíz ellátása és biztonsága hibátlan. hajóbérlés Rijekában

Crikvenica kikötője

Crikvenica kikötője nem túl nagy, de minden fontosat megtalálsz. Összesen 24 tranzit hajó befogadására képes. A kikötő közelében van gáz töltőállomás. Elektromos árammal és vízhálózattal is fel van szerelve.

Marina Punat – Krk

Közel 50 évvel ezelőtt a kikötő a gazdag hajógyártási hagyományból fejlődött ki, és ez volt az első kikötő az Adria keleti partján. Kezdetben a kikötő csupán csak 10 hellyel rendelkezett, egy kis moló mentén, azonban ma már egy modern hajózási kikötőnek számít, több mint 1200 hajóval. A Marina Punat volt az első horvát kikötő, amely a “kék zászló” elismerést kapott a magas színvonalú kiszolgálásért és a megőrzött természeti környezetért. Ezt a díjat 1998 óta folyamatosan elnyeri a kikötő. A Marina Punat 850 tengeri kikötőhelyet kínál, és 500 parti helyet. A kikötő a tengerészeknek szánt hajók széles választékát kínálja, a hajójavítótótól és a hajókölcsönzéstől a gasztronómiai kínálatig. vitorlázás Punatban, hajóbérlés Punaton.

Ezek a horvátországi területek népszerű úti célok a látogatók számára, főként azoknak, akik nem szeretik a strandokat, és inkább a lélegzetelállító hegyi kilátást, sétákat, túrákat, téli síelést, valamint számos barokk város és palota látogatását részesítik előnyben. Read about Kvarner bay sailing routes, vagy egy másik hajóbérlés Horvátország

Strandok a Kvarner-öbölben

A tengerpart, a szigetek, a hegyek és az erdők keveréke adja a régió egyediségét. Ez egy olyan régió, amely a múlt napjaiban elbűvölő bűbájt varázsol a velencei stílusú villákon és egzotikus kerteken keresztül. Másrészt tiszta hegyeivel, erdőivel, és a tavainak, folyóinak, növény- és állatvilágának sokféleségével, valamint a Plitvicei-tavak korona ékszerével egyedi élményt kínál. A térség történelmi városokat, festői falvakat és a legszebb horvátországi strandokat foglalja magában.

Moscenicka Draga strandja

Moscenicka Draga egy kicsi, tengerparti város Opatija külvárosában, amely gyönyörű kavicsos strandjáról és nyugodt környezetéről ismert. A csodálatos Kvarner-öböl partján fekszik, a város két
kilométer hosszú kavicsos stranddal büszkélkedhet, melyet helyi nevén Siparnak hívnak. Sokan úgy vélik, hogy a régió legvonzóbb strandjai találhatóak meg itt. Kövesd a kavicsokat, és keresd meg a rejtett öblöket és sziklákat, vagy szállj vízre, bérelj egy hajót, így garantáltan a nyugalom teljességét találod meg.

Baska strandjai

Baska tengerpartja egy hatalmas, védett öbölben fekszik. Megközelítőleg 1800 méter hosszú ez az öböl, mely jól védett az erős tengeri szelektől. A tengerpart végig kavicsos, a tenger vize pedig kristálytiszta. Baska strandjai közül a Nagy strand (horvátul: Vela plaza) a leghíresebb. Ez a város előtt elhúzódó, hosszú, nagy strand, amely 1999-óta elnyeri a Kék zászlós minősítést, vagyis rendkívül tiszta a tenger vize. Ez a strand igen jól felszerelt, minden megtalálható, ami elengedhetetlen egy nyári tengerparti fürdőzéshez.

Rab sziget strandjai

A sziget “boldog sziget” néven ismert. Rab az egyik legzöldebb sziget az Adriai-tengeren, sűrűn lakott fenyveserdővel délnyugaton, és mintegy 30 homokos strandja van. A Rajska plaža, azaz a Paradise strand 2 kilométer hosszúságú. A Rajska strand kb. 1 kilométeres sekély tengerrel rendelkezik, így nagyszerű a gyermekek és a családok számára. A Rajska plaža mindent tartalmaz a strandröplabdától a csúszdákig, továbbá rengeteg kávézó és étterem is található.

Főbb látnivalók a Kvarner-öböl környékén

Közép-Horvátországtól csupán egy kőhajítás északkeletre Zágráb fővárosa, és a régió romantikus középkori városokkal várja vendégeit, mint például Koprivnica vagy Varaždin. Vidéki kastélyokban is gyönyörködhetsz, mint például a Trakošćan kastély és a termálfürdőket is felfedezheted, amelyek tökéletesek az energiák helyreállítására, és garantáltan feltölt élettel. Ne habozz felfedezni a varázslatos Hrvatsko Zagorje, Horvátország északnyugati régióját, melyet kis erdős dombok ölelnek, templomokkal, romantikus kastélyokkal és rendezett szőlőskertekkel. Ez a régió Európa egyik legtöbb várral rendelkező területe. Fedezd fel a Plitvicei-tavak bódító szépségét, sétálva a tengerparti sétányon és az Opatiák színes kertjeit. A lenyűgöző Lošinj-szigetekre vitorlázva, megkóstolhatod a nagyszerű ételeket is.

Melyik időszakban a legjobb vitorlázni Kvarner-öbölben?

Az Adria partján mediterrán éghajlati viszonyok jellemzők, sok napsütéssel, száraz, meleg nyárral, enyhe és csapadékos téllel.

Kvarner Bay időjárása

Az éghajlati diagramok 30 éves óránkénti időjárási modell-szimulációkon alapulnak. Jól jelzik a tipikus éghajlati mintákat és a várható időjárási feltételeket (hőmérséklet, csapadék, napsütés és szél). Az “átlagos napi maximum” (folytonos piros vonal) mutatja Kvarner Bay maximum hőmérsékletét egy adott hónapban. Hasonlóképpen, az “átlagos napi minimum” (folytonos kék vonal) mutatja az átlagos minimum hőmérsékletet.

szelrozsa Kvarner Bay
szelerosseg Kvarner Bay

Kvarner Bay szélrózsája megmutatja, hogy egy évben hány órán keresztül fúj a szél egy adott irányból. A diagram Kvarner Bay esetében megmutatja az adott hónapban a napok számát, amely során a szél egy bizonyos sebességet elér.

Bérelj hajót és fedezd fel a Kvarner-öblöt!

Pag-szigeti hajós útvonal

1.nap Novalja – Rab 26, 41 km (16, 41 mi), 2.nap Rab – Krk 38, 64 km (24, 01 mi), 3.nap Krk – Rijeka 43, 85 km (27, 25 mi), 4.nap Rijeka – Rabac 36, 36 km (22, 59 mi), 5.nap Rabac – Pula 65, 13 km (40, 47 mi), 6.nap Pula – Mali Losinj 72, 26 km (44, 90 mi), 7.nap Mali Losinj – Ilovik – Novalja 14, 76 km (9, 17 mi) – 29, 07 km (18, 06 mi)Novaljai hajós útvonalterv

Olvass tovább ha pagi vitorlázás, vagy másik Pag-szigeti hajós úti célok közül

Novi Vinodolski-i hajós útvonal

1.nap Novi Vinodolski – Vrbnik 9.57 km (5.95 mi), 2.nap Vrbnik – Baska 24.45 km (15.19 mi), 3.nap Baska – Krk 23.59 km (14.66 mi), 4.nap Krk – Malinska 28.66 km (17.81 mi), 5.nap Malinska – Omisalj 15.49 km (9.62 mi), 6.nap Omisalj – Biserujka – Soline 14.64 km (9.09 mi) – 5.98 km (3.71 mi), 7.nap Soline – Silo Novi Vinodolski 5.67 km (3.52 mi) – 11.27 km (7.00 mi).
Hajóbérlés a Kvarner-öbölben

Olvass tovább ha Novi vinodolski vitorlázás érdekel

Opatijai hajós útvonal

1.nap Opatija – Rijeka 10.25 km (6.37 mi), 2.nap Rijeka – Crikvenica 29.77 km (18.50 mi), 3.nap Crikvenica – Senj 26.64 km (16.55 mi), 4.nap Senj – Baska 12.09 km (7.51 mi), 5.nap Baska – Lopar (Rab) 19.66 km (12.22 mi), 6.nap Lopar – Punat 23.41 km (14.55 mi), 7.nap Punat – Cres -sziget – Opatija 50.96 km (31.67 mi)yacht bérlés a Kvarner-öbölben

Olvass tovább ha opatijai vitorlázás érdekel

Mali Losinj-i hajós útvonal

1.nap Mali Losinj – Susak 15, 20 km (9, 44 mi), 2.nap Susak – Unije, 3.nap Unije – Cres town 44, 76 km (27, 81 mi), 4.nap Cres – Rabac 24, 54 km (15, 25 mi), 5.nap Rabac – Trget 32, 92 km (20, 46 mi), 6.nap Trget – Medulin 34, 83 km (21, 64 mi), 7.nap Medulin – Vele Srakane – Mali Losinj 55, 99 km (34, 79 mi).vitorlás bérlés a Kvarner-öbölben

vitorlás utitervek Mali Losinjból

Punati hajós útvonal

1.nap Punat – Malinska 31.42 km (19.52 mi), 2.nap Malinska – Opatija 29.15 km (18.11 mi), 3.nap Opatija – Rijeka 10.25 km (6.37 mi), 4.nap Rijeka – Crikvenica 29.77 km (18.50 mi), 5.nap Crikvenica – Senj 26.64 km (16.55 mi), 6.nap Senj – Baska 12.09 km (7.51 mi), 7.nap Baska – Lopar – Punat 38.29 km (23.79 mi).Kvarner-öbölbeli hajóbérlés

Olvass tovább ha punati vitorlázás, vagy másik Kvarner-öbölbeli hajós úti cél érdekel

Amennyiben szakértőink segítségét kérnéd a megfelelő hajó megtalálásához, vagy keresésed nem hozott számodra megfelelő eredményt, keress minket elréhetőségeink egyikén, vagy töltsd ki az adatlapunkat. Az adatlap elküldése után az egyik kollégáink 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot, hogy megválaszolja kérdéseidet és megoldást biztosítson az önfeledt utazás megszervezéséhez. Mi segítünk megtalálni a legjobb megoldást!

Kiváló

"Ha béreltél tőlünk hajót, akkor nem kell bemutatkoznunk. Ha most foglalsz nálunk először, akkor pedig hamarosan meg fogsz ismerni minket." 🙂 Rólunk mondták:

Keresés finomítása

Úticél megváltoztatása X

Távolság

Kezdődátum

Időtartam

Dátumot kell választanod az időtartam megadása előtt!

Rugalmasság

Kabinok száma

Férőhelyek

to

Típus

Szolgáltatástípus

Hossz

to

Keresés

Rendezés:

Bavaria C38 (2024)8669

Horvátország, Punat (Vitorlás)

Berths
6

Cabins
3 + 0

Draught
6.6 ft

Capacity
6

Size
38 ft

Engines
1X-hp

Air conditioner
Bowthruster
Solar Panel

231 €/nap-tól 

Bavaria C42 (2024)8146

Horvátország, Punat (Vitorlás)

Berths
7

Cabins
3 + 0

Draught
6.6 ft

Capacity
7

Size
42 ft

Engines
1X-hp

Autopilot
Bowthruster
Electric Toilettes
Solar Panel

252 €/nap-tól 

Oceanis 40.1 - 3 cab. (2024)7740

Horvátország, Punat (Vitorlás)

Berths
8

Cabins
3 + 0

Draught
6.6 ft

Capacity
8

Size
40 ft

Engines
1X-hp

Autopilot
Bowthruster
Electric Toilettes
Solar Panel

201 €/nap-tól 

Merry Fisher 895 (2024)8874

Horvátország, Mali Losinj (Motorcsónak)

Berths
4

Cabins
2 + 0

Draught
3.3 ft

Capacity
4

Size
29 ft

Engines
1X-hp

Electric windlass
Bowthruster
GPS
Electric Winch

285 €/nap-tól 

Bavaria Cruiser 34 (2024)7754

Horvátország, Punat (Vitorlás)

Berths
6

Cabins
3 + 0

Draught
6.6 ft

Capacity
6

Size
34 ft

Engines
1X-hp

Autopilot
WiFi
Solar Panel

201 €/nap-tól 

Bavaria C38 (2024)8896

Horvátország, Punat (Vitorlás)

Berths
6

Cabins
3 + 0

Draught
6.6 ft

Capacity
6

Size
38 ft

Engines
1X-hp

Air conditioner
Electric windlass
Autopilot
Bowthruster

231 €/nap-tól 

Bavaria Cruiser 37 - 3 cab. (2024)7925

Horvátország, Punat (Vitorlás)

Berths
7

Cabins
3 + 0

Draught
6.6 ft

Capacity
7

Size
37 ft

Engines
1X-hp

Autopilot
Bowthruster
Solar Panel

163 €/nap-tól 

Dufour 470 - 5 cab. (2024)9141

Horvátország, Punat (Vitorlás)

Berths
12

Cabins
5 + 0

Draught
6.6 ft

Capacity
12

Size
47 ft

Engines
1X-hp

Air conditioner
Autopilot
Bowthruster
Electric Toilettes
WiFi
Solar Panel

333 €/nap-tól 

Dehler 38 (2024)8058

Horvátország, Punat (Vitorlás)

Berths
7

Cabins
3 + 0

Draught
6.6 ft

Capacity
7

Size
38 ft

Engines
1X-hp

Electric windlass
Autopilot
GPS
Electric Winch

206 €/nap-tól 

Bavaria Cruiser 46 - 4 cab. (2024)7723

Horvátország, Punat (Vitorlás)

Berths
9

Cabins
4 + 0

Draught
6.6 ft

Capacity
10

Size
46 ft

Engines
1X-hp

Air conditioner
Autopilot
Bowthruster
Electric Toilettes
Solar Panel

267 €/nap-tól 

A MEGADOTT PARAMÉTEREKKEL NINCSEN MEGJELENÍTHETŐ HAJÓ?

Jóval több hajóhoz van hozzáférésünk, mint ami az oldalunkon megjelenik.
Töltsd ki a formot és megkeressük a számodra megfelelő hajót. Csak hajóbérléssel foglalkozunk, 
1 napos hajóutak szervezésével NEM!

NEM TALÁLTAD MEG? desztináció, hajó lista oldal
+
pl.: 36701234567
A mezők kitöltése kötelező
FIGYELEM: Kérésed fontos számunkra. Amennyiben az űrlap beküldése után a weboldal nem kerül átirányításra és nem kapsz visszaigazoló e-mailt (ellenőrizd a spam mappát is), frissítsd az oldalt, töltsd ki ismét az űrlapot és küldd el megint! Abban az esetben, ha az újbóli próbálkozásod is sikertelen, vedd fel a kapcsolatot velünk e-mailen [email protected] keresztül, vagy hívd a +36 30 311 3328-as telefonszámot.

4.8/5 - (149 votes)
BoatTheGlobe