Kréta partvidéke sajátságos elhelyezkedésének köszönhetően számtalantermészeti csodát rejt. A marinák a legbiztonságosabb kikötést és védelmet kínálják. Csodálatos mediterrán természeti környezetben, történelmi és kulturális értékekben bővelkedő városkák közvetlen közelében találhatók. Ezek a gyöngyszemek egymástól alig pár órányi távolságra vannak.Kihagyhatatlan úti cél egy változatosságra és kalandra vágyó tengeri hajósnak.

Bővebb információt a krétai hajóbérlésről az alábbi oldalakon találsz: információk Krétáról, Kréta időjárása. Meríts ihletet a krétai hajózási útvonaltervekből és kezdd el következő útvonalad megtervezését, válassz a krétai vitorlás úti célokból, vagy olvasd el a krétai hajózás írásunkat.

Másik krétai vitorlás úti cél,vagy görög hajóbérlés.

Crete időjárása

Az éghajlati diagramok 30 éves óránkénti időjárási modell-szimulációkon alapulnak. Jól jelzik a tipikus éghajlati mintákat és a várható időjárási feltételeket (hőmérséklet, csapadék, napsütés és szél). Az “átlagos napi maximum” (folytonos piros vonal) mutatja Crete maximum hőmérsékletét egy adott hónapban. Hasonlóképpen, az “átlagos napi minimum” (folytonos kék vonal) mutatja az átlagos minimum hőmérsékletet.

szelrozsa Crete
szelerosseg Crete

Crete szélrózsája megmutatja, hogy egy évben hány órán keresztül fúj a szél egy adott irányból. A diagram Crete esetében megmutatja az adott hónapban a napok számát, amely során a szél egy bizonyos sebességet elér.

Bérelj hajót és fedezd fel Krétát!

Hajós útvonalterv Krétáról Szantorinire

1.nap Heraklion – Agia Pelagia 16, 30 km (10, 13 mi), 2.nap Agia Pelagia – Thira Port 117, 79 km (73, 19 mi), 3.nap Thira Port – Oia – Agia Eirini 12, 41 km (7, 71 mi), 4.nap Agie Eirini – Panagia Kalou – Monolitas 17, 78 km (11, 05 mi), 5.nap Monolitas – Anafi 26, 14 km (16, 24 mi), 6.nap Anafi – Kamari – Vlichada 33, 11 km (20, 58 mi), 7.nap Vlichada – Heraklion 112, 88 km (70, 14 mi)

Hajóbérlés Krétán

Olvass tovább ha vitorlázás Krétáról Santorinire,vagy krétai vitorlázás érdekel

Amennyiben szakértőink segítségét kérnéd a megfelelő hajó megtalálásához, vagy keresésed nem hozott számodra megfelelő eredményt a kiválasztott vitorlás régióban: ELKÜLDÖM, HOGY MILYEN HAJÓT KERESEK Az adatlap elküldése után, egyik kollégáink 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot, hogy megválaszolja kérdéseidet és megoldást biztosítson az önfeledt utazás megszervezéséhez. Mi segítünk megtalálni a legjobb megoldást!

5/5 - (439 votes)
BoatTheGlobe