A Kvarner-öbölben szeretnél vitorlázni? Kvarner-öböli vitorlás útvonalakat, hajós úti célokat keresel, vagy szeretnéd tudni, hogy mikor a legjobb hajózni a Kvarner-öböl környékén? Ezen az oldalon részletes információkat találhatsz a Kvarner-öböl vitorlázási útvonalairól, úti céljairól, kikötőiről, partjairól, szigeteiről és időjárásáról. Vegyél részt egy frissítő és élménydús vitorlás kalandban. Fedezz fel gyönyörű, egyedi helyeket a nyaralásodon. Cikkeink tippeket, ötleteket, háttérinformációkat, vitorlás útvonalakat tartalmaznak, így megtervezheted tökéletes utadat. Megbízható tartalmainkkal szeretnénk tájékoztatni és inspirálni téged. Készülj fel életed legjobb vitorlás élményre!

Vitorlázás Novi Vinodolskiban: 7 napos körút a Kvarner- öbölben

Novi Vinodolski a Krk- csatorna közepén található. Tökéletes kiindulópontja lehet egy felejthetetlen kirándulásnak a sziget, vagy akár az egész Kvarner- öböl körül. Ebből a cikkből megtudhatod, milyen időjárási körülményekre számíthatsz

Vitorlázás Novalján: Fedezd fel a Kvarner- öböl mesés szigetvilágát

A Kvarner öböl számtalan egyedi és gyönyörű természeti adottságokkal megáldott szigetet foglal magába. Az öböl tagoltságának köszönhetően csak Zadar városának környékén nagyjából 200 szigetet és öblöt találhatunk.

Vitorlázás Opatija-ban: A nyugalom paradicsoma

Opatija egy hegyoldalra épült. Csodálatos látvány tárul elénk a tenger felől. Különleges klímájának köszönhetően sajátos, a Kvarnerre egyébként nem jellemző növényzetet a 19. századi építészeti stílus páratlan szépségei fűszerezik.

Vitorlázás Punatban: Punati hajós útvonaltervező

A Kvarner-öböl egyedi elhelyezkedése miatt kellemes hajózási térség. Horvátország legnagyobb beltengeri vízterülete. A kikötők biztonságos kikötést és védelmet nyújtanak. Ilyen a csodálatos mediterrán természeti környezetben található Marina Punat is. A csendet és intimitást kedvelők apró halászfalvakat, hegyi kirándulási útvonalakat, magányos öblöket találh

Vitorlázás a Kvarner-öbölben, Kvarner-öböli hajós útvonaltervező

Az Adriai-tenger partvidéke – az Isztriai-félsziget legnyugatabbra fekvő pontjától Dalmácia legdélebbi csücskéig – sajátságos elhelyezkedésének köszönhetően a természet csodáit rejti. Az ezerarcú szépség a tenger szerelmeseinek kedvelt célpontja.

Oldalunkon sütiket használunk a legjobb felhasználói élmény érdekében. Az “Elfogadom” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket.