Bővebb információt a Krk-szigeti hajóbérlésről az alábbi oldalakon találsz: információk Kr-szigetről, Krk-sziget időjárása. Meríts ihletet a Krk-szigeti hajózási útvonaltervekből és kezdd el következő útvonalad megtervezését, válassz a Krk-szigeti vitorlás úti célokból, vagy olvasd el a Krk-szigeti hajózás írásunkat.

Olvass tovább ha másik hajós úti cél a Kvarner-öbölben, vagy hajóbérlés a Kvarner-öbölben érdekel

Krk időjárása

Az éghajlati diagramok 30 éves óránkénti időjárási modell-szimulációkon alapulnak. Jól jelzik a tipikus éghajlati mintákat és a várható időjárási feltételeket (hőmérséklet, csapadék, napsütés és szél). Az “átlagos napi maximum” (folytonos piros vonal) mutatja Krk maximum hőmérsékletét egy adott hónapban. Hasonlóképpen, az “átlagos napi minimum” (folytonos kék vonal) mutatja az átlagos minimum hőmérsékletet.

szelrozsa Krk
szelerosseg Krk

Krk szélrózsája megmutatja, hogy egy évben hány órán keresztül fúj a szél egy adott irányból. A diagram Krk esetében megmutatja az adott hónapban a napok számát, amely során a szél egy bizonyos sebességet elér.

Bérelj hajót és fedezd fel Krk-szigetet!

Amennyiben szakértőink segítségét kérnéd a megfelelő hajó megtalálásához, vagy keresésed nem hozott számodra megfelelő eredményt a kiválasztott vitorlás régióban: ELKÜLDÖM, HOGY MILYEN HAJÓT KERESEK Az adatlap elküldése után, egyik kollégáink 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot, hogy megválaszolja kérdéseidet és megoldást biztosítson az önfeledt utazás megszervezéséhez. Mi segítünk megtalálni a legjobb megoldást!

5/5 - (478 votes)
BoatTheGlobe