Bővebb információt a Pag-szigeti hajóbérlésről az alábbi oldalakon találsz: információk Pag-szigetről, Pag-sziget időjárása. Meríts ihletet a Pag-szigeti hajózási útvonaltervekből és kezdd el következő útvonalad megtervezését, válassz a Pag-szigeti vitorlás úti célokból, vagy olvasd el a Pag-szigeti hajózás írásunkat.

Olvass tovább ha másik hajós úti cél a Kvarner-öbölben, vagy hajóbérlés a Kvarner-öbölben érdekel

Pag időjárása

Az éghajlati diagramok 30 éves óránkénti időjárási modell-szimulációkon alapulnak. Jól jelzik a tipikus éghajlati mintákat és a várható időjárási feltételeket (hőmérséklet, csapadék, napsütés és szél). Az “átlagos napi maximum” (folytonos piros vonal) mutatja Pag maximum hőmérsékletét egy adott hónapban. Hasonlóképpen, az “átlagos napi minimum” (folytonos kék vonal) mutatja az átlagos minimum hőmérsékletet.

szelrozsa Pag
szelerosseg Pag

Pag szélrózsája megmutatja, hogy egy évben hány órán keresztül fúj a szél egy adott irányból. A diagram Pag esetében megmutatja az adott hónapban a napok számát, amely során a szél egy bizonyos sebességet elér.

Bérelj hajót és fedezd fel Pag-szigetet!

1.nap Novalja – Rab 26, 41 km (16, 41 mi), 2.nap Rab – Krk 38, 64 km (24, 01 mi), 3.nap Krk – Rijeka 43, 85 km (27, 25 mi), 4.nap Rijeka – Rabac 36, 36 km (22, 59 mi), 5.nap Rabac – Pula 65, 13 km (40, 47 mi), 6.nap Pula – Mali Losinj 72, 26 km (44, 90 mi), 7.nap Mali Losinj – Ilovik – Novalja 14, 76 km (9, 17 mi) – 29, 07 km (18, 06 mi)Sailing itinerary Novalja

Olvass tovább ha pagi vitorlázás, vagy másik Pag-szigeti hajós úti célok közül

Amennyiben szakértőink segítségét kérnéd a megfelelő hajó megtalálásához, vagy keresésed nem hozott számodra megfelelő eredményt a kiválasztott vitorlás régióban: ELKÜLDÖM, HOGY MILYEN HAJÓT KERESEK Az adatlap elküldése után, egyik kollégáink 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot, hogy megválaszolja kérdéseidet és megoldást biztosítson az önfeledt utazás megszervezéséhez. Mi segítünk megtalálni a legjobb megoldást!

5/5 - (452 votes)
BoatTheGlobe