Novi Vinodolski a Krk- csatorna közepén található. Tökéletes kiindulópontja lehet egy felejthetetlen kirándulásnak a sziget, vagy akár az egész Kvarner- öböl körül.

Bővebb információt a Novi Vinodolski-i hajóbérlésről az alábbi oldalakon találsz : információk Novi Vinodolskiról, Novi Vinodolski időjárása. Meríts ihletet a Novi Vinodolski-i hajózási útvonalakból és kezdd el következő útvonalad megtervezését, olvasd el a Novi Vinodolski-i hajózás írásunkat.

Úticél megváltoztatása

Távolság

Opció figyelmen kívül hagyása

Kezdődátum

Időtartam

Rugalmasság

Kabinok száma

Férőhelyek

to

Típus

Szolgáltatástípus

Hossz

to

Felszereltség

Air conditioner
Watermaker
Generator
Electric windlass
Outboard Motor
Autopilot
Bowthruster
Electric Toilettes
WiFi
Solar Panel
GPS
Electric Winch

Model

Keresés

Sort by:

Absolute 50 Fly (2020)

Novi Vinodolski, Croatia (Motoros yacht)

Berths
7

Cabins
3 + 1

Draught
3.28 ft

Capacity
-

Size
49.21 ft

Engines
1X-hp

Watermaker
Autopilot
Bowthruster

13 800EUR

 

2022-12-10 - 2022-12-17

A MEGADOTT PARAMÉTEREKKEL NINCSEN MEGJELENÍTHETŐ HAJÓ?

Jóval több hajóhoz van hozzáférésünk, mint ami az oldalunkon megjelenik.
Töltsd ki a formot és megkeressük a számodra megfelelő hajót.Csak hajóbérléssel foglalkozunk, 
1 napos hajóutak szervezésével NEM!

NEM TALÁLTAD MEG? Végpont
+
A telefonszám tagolásához használj szóközt!
Kérjük, vedd figyelembe, hogy a hajók többsége minimum 7 éjszakára bérelhető (szombattól-szombatig)!
Kérjük, vedd figyelembe, hogy a hajók többsége minimum 7 éjszakára bérelhető (szombattól-szombatig)!
A mezők kitöltése kötelező
FIGYELEM: Kérésed fontos számunkra. Amennyiben az űrlap beküldése után a weboldal nem kerül átirányításra és nem kapsz visszaigazoló e-mailt (ellenőrizd a spam mappát is), frissítsd az oldalt, töltsd ki ismét az űrlapot és küldd el megint! Abban az esetben, ha az újbóli próbálkozásod is sikertelen, vedd fel a kapcsolatot velünk e-mailen [email protected] keresztül, vagy hívd a +36 30 311 3328-as telefonszámot.

Novi Vinodolski elhelyezkedése

Novi Vinodolski az Kvarner-öböl keleti partján, a Krk-csatorna közepén található. Ez a város a Vinodol Riviéra központja. Crikvenicától és Selce-től délre, Senj-től pedig északra helyezkedik el. Az itt élő 4000 lakos számára a legfőbb jövedelemforrás a turizmus és szőlőtermesztés.

Egy kis történelem

A régészeti leletekből kiderült, hogy Novi Vinodolski területe az őskor óta lakott. A térség a Vinodol fejedelemség központja volt. Itt keletkezett az első horvát jogi szöveg, a Vinodol kódex, 1288-ban. Ez a dokumentum a horvát nép egyik legfontosabb kulturális öröksége és egyben a középkori Európa egyik legértékesebb irománya. A környék kilenc településének vezetői törvénybe foglalták, hogy megvédik egymást a külső támadások elől. Másik fontos pontja pedig a munkásosztály védelme a túlzott feudális és igazságügyi hatalomtól. A települést a 13. századtól egészen a 17. századig a Krki Hercegség, a Frangepán család irányította. A 16. században a Habsburg birodalom részévé vált. Az ezt követő időszakban több hatalom is váltotta egymást és 1991 óta a független Horvátország részét képezi.

Időjárás

A környéken a mediterrán éghajlat uralkodik, forró nyarak és enyhe telek. Az év nagyrészében csodálatos napsütésre számíthatunk. A nyári hőmérséklet átlagosan 24 ° C, melyet a hűvös „mistral” szél fűszerez meg.

Főbb látnivalók

Frangepán kastélyok

Az környék történelmét és építészetét elsősorban a híres horvát Frangepán család határozta meg. A Vinodol Hercegség néven ismert térségben kilenc várat építettek, ezek közül három, nevezetesen Bribir, Grizane és Drivenik, a mai Vinodol területén helyezkednek el. Váraik maradványait ma tursiták ezrei látogatják meg.

Church Of St Philip and Jacob

A Szent Fülöp-és Jakab-székesegyház és a hozzá tartozó 36 méter magas harangtorony egy sziklás fennsíkon található és csodálatos, tengerre néző panorámával rendelkezik. Itt őrzik a legértékesebb fafaragott műveket, melyek a frangepán-korszakban készültek.

Pavlomir Borház

A város történelmében a mezőgazdaság és a szőlőtermesztés mindig fontos szerepet töltöttek be. Az egész környéken itt található a legjobb minőségű termőföld. A híres Pavlomir pincészetben öt kiváló minőségű bort, három kiváló minőségű pezsgőt és négyféle normál minőségű bort tartanak számon. A 2019 Porecben megrendezett versenyen részt vett hét Pavlomir bor közül hat arany és egy ezüstérmet kapott.

Strandjai

Pekna plaz

A Pekna strand egy csendes eldugott strand Selce és Novi Vinodolski között. Egy 50 méter hosszú kavicsos tengerpart kristálytiszta vízzel. Tökéletes, ha csendes környezetre vágysz.

Lisanj beach

A Lisanj egy városi strand, amit a város szívében, közvetlenül a ”Lisanj” szálloda alatt találsz. Ez Novi Vinodolski legjobban felszerelt strandja. Gyerekek számára van játszótér és aquapark. A sportkedvelők játszhatnak strandröplabdát, minigolftot vagy teniszt. Van lehetőség napágy és napernyő bérlésre is.

Dugno beach

Ez a kis 20 méteres partszakasz a várostól délre található. A strandot kis kavicsok fedik a víz pedig sekély és kristálytiszta.

Hajóbérlés Novi Vinodolskiban

Novi Marina

A Marina Novi egy jól felszerelt kis kikötő. Az itt lehorgonyzó hajók maximális hossza 60 méter lehet, mélysége 5 méter. A Vinodol Riviéra hajóval és repülővel is könnyen megközelíthető, a legközelebbi repülőtér csupán 30 km-re található, Krk szigetén.

Lopar kikötője

Lopar városa a Rab sziget északi csücskében található. A város kikötője kicsi, de minden fontos felszerelés megtalálható. A kikötő szelektől védett, mélysége 5 méter és maximális hossza 60 méter.

Marina Mali Losinj

Ez a kikötő a Losinj sziget nyugati partján helyezkedik el. Az öböl az északi és keleti szelektől védett. Összesen 80 tranzit hajó befogadására képes melyek maximum 18 méter hosszúak lehetnek. Víz és áramellátás természetesen biztosított, a környék pedig tele van helyi éttermekkel és bárokkal, ahonnan csodás kilátás nyílik az öbölre.

ACI Marina Pomer

A Pomer kikötő a Medulin öbölben található. Több mint 300 hajó fér el itt. Modern, tiszta, valamint van ingyenes wifi hozzáférés is. A hajósok számára minden szükséges megtalálható a kikötőben. Rendelkezik még egy raktárral is, ahol különböző felszereléseket, például kerékpárt vagy szörfdeszkát tudunk tárolni.

Rabac kikötője

Egy természetes öbölben fekszik, Isztria keleti partján Labin lábánál. Rabac kikötőjét 450 m természetes védőfal veszi körbe, mely az északi és keleti szelektől teljesen védi, azonban a déli szelek elől nem. A kikötőhöz nemré új partszakaszt építettek, valamint fejlesztették az infrastruktúrát. Kiépítették a villany és vízvezető rendszert.

Marina Admiral of Opatija

A Marina Admiral egy négyhorgonyos kikötő, amely szállodák esetében öt csillagnak felel meg. Részét képzi az Admiral szállodának, így a szálloda felszereltsége és szolgáltatásai minden hajótulajdonos számára rendelkezésére állnak. A kikötőben 160 kikötőhely van, maximális hossza 20 m, és 40 száraz dokk. Minden kikötőhelynek saját víz- és áramellátása van. Egyéb szolgáltatások még az egészségügyi ellátás, állandó megfigyelés és biztonság, raktár kölcsönzés, fogadás, ökológiai hulladékgazdálkodás, mosodai szolgáltatás. A Marina alkalmas fogyatékkal élők számára.

Rijeka kikötője

Ez Horvátország legnagyobb kikötője. A létesítmény képes szinte bármilyen rakomány és vízi jármű kezelésére. Elérhető helyek száma 58 plusz 2 olaj kikötőhely. Nem kérdéses, hogy felszereltsége, szervíz ellátása és biztonsága hibátlan.

Crikvenicakikötője

Crikvenica kikötője nem túl nagy, de minden fontosat megtalálsz. Összesen 24 tranzit hajó befogadására képes. A kikötő közelében van gáz töltőállomás. Elektromos árammal és vízhálózattal is fel van szerelve.

Novi Vinodolski tökéletes hely a kikapcsolódáshoz, valamint remek kiindulópont a Kvarner- öböl felfedezéséhez. Utad során rengeteg lenyűgöző tájat fogsz látni és megismerkedhetsz a horvát kultúrával. Kalandra fel! Olvass tovább ha másik hajós úti cél a Kvarner-öbölben, vagy hajóbérlés a Kvarner-öbölben érdekel

Novi Vinodolski időjárása

Az éghajlati diagramok 30 éves óránkénti időjárási modell-szimulációkon alapulnak. Jól jelzik a tipikus éghajlati mintákat és a várható időjárási feltételeket (hőmérséklet, csapadék, napsütés és szél). Az “átlagos napi maximum” (folytonos piros vonal) mutatja Novi Vinodolski maximum hőmérsékletét egy adott hónapban. Hasonlóképpen, az “átlagos napi minimum” (folytonos kék vonal) mutatja az átlagos minimum hőmérsékletet.

szelrozsa Novi Vinodolski
szelerosseg Novi Vinodolski

Novi Vinodolski szélrózsája megmutatja, hogy egy évben hány órán keresztül fúj a szél egy adott irányból. A diagram Novi Vinodolski esetében megmutatja az adott hónapban a napok számát, amely során a szél egy bizonyos sebességet elér.

Bérelj hajót és fedezd fel Novi Vinodolski-t

1.nap Novi Vinodolski – Lopar 36.08 km (22.42 mi), 2.nap Lopar – Mali Losinj 44.82 km (27.85 mi), 3.nap Mali Losinj – Medulin 55.73 km (34.63 mi), 4.nap Medulin – Rabac 43.37 km (26.95 mi), 5.nap Rabac – Rijeka 37.55 km (23.34 mi), 6.nap Rijeka – Crikvenica 26.12 km (16.23 mi), 7.nap Crikvenica – Jesenova-bay Novi Vinodolski 9.91 km (6.16 mi). Novi Vinodolski-i hajóbérlés

1.nap Novi Vinodolski – Vrbnik 9.57 km (5.95 mi), 2.nap Vrbnik – Baska 24.45 km (15.19 mi), 3.nap Baska – Krk 23.59 km (14.66 mi), 4.nap Krk – Malinska 28.66 km (17.81 mi), 5.nap Malinska – Omisalj 15.49 km (9.62 mi), 6.nap Omisalj – Biserujka – Soline 14.64 km (9.09 mi) – 5.98 km (3.71 mi), 7.nap Soline – Silo Novi Vinodolski 5.67 km (3.52 mi) – 11.27 km (7.00 mi). Novi Vinodolski-i vitorlás útvonaltervező

Olvass tovább ha Novi Vinodolski vitorlázás, vagy Kvarner öbölbeli vitorlázás érdekel.

Amennyiben szakértőink segítségét kérnéd a megfelelő hajó megtalálásához, vagy keresésed nem hozott számodra megfelelő eredményt a kiválasztott vitorlás régióban: ELKÜLDÖM, HOGY MILYEN HAJÓT KERESEK Az adatlap elküldése után, egyik kollégáink 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot, hogy megválaszolja kérdéseidet és megoldást biztosítson az önfeledt utazás megszervezéséhez. Mi segítünk megtalálni a legjobb megoldást!

BoatTheGlobe