A karibi vitorlázás sok hajósnak az álma. A gyönyörű tenger, a passzátszél és a kellemes hőmérsékletű víz ideális egy hajós nyaraláshoz, ráadásul a sok sziget között kifejezetten izgalmas navigálni. Akik szeretik a kalandokat, a szép látványt és a meleget, azoknak bizony jó választás a Karib-térség szigetei, kikötői.

Bővebb információt a Karib-szigeteki hajóbérlésről az alábbi oldalakon találsz: információk a Karib-szigetekről, Karib-szigetek időjárása. Meríts ihletet a Karib-szigeteki hajózási útvonaltervekből és kezdd el következő útvonalad megtervezését, válassz a Karib-szigeteki vitorlás úti célokból, vagy olvasd el a Karib-szigeteki vitorlázás írásunkat.

A Karib-térség elhelyezkedése

Karib-térségnek vagy Karibi-térségnek az észak-, illetve közép-amerikai szigetcsoportokat nevezik. Tágabb értelemben ide sorolnak néhány közép- és dél-amerikai országot is, például Kolumbiát vagy Venezuelát. A régióban több, mint 700 sziget található. A Karib-szigetek három fő részre oszthatók, a Bahama-szigetek, a Nagy-Antillák és a Kis-Antillák.

A Karib-térség strandjai

Szebbnél szebb strandok, öblök, lagúnák találhatóak itt. Festői látványt nyújt a tenger, a kristálytiszta víz és a meleg napsütés. Garantáltan felejthetetlenné teszi az utazást a táj szépsége. A Karib-tenger fehér homokos partjai a világ leglenyűgözőbb fürdőhelyei közzé sorolhatók.A teljesség ígénye nélkül néhány:

Maundays-öböl, Anguilla

Az egyik legkedveltebb üdülőhely a Cap Julica, ebben az öbölben található. A lenyűgöző ötcsillagos nyaralóközpont teljes kényelmet és luxust biztosít, így nem véletlen, hogy népszerű a hírességek körében is. A strand privát bárral és egyéb szolgáltatásokkal is rendelkezik.

Valley Church, Antigua

Hangulatos strand, amely a kék víz különböző árnyaival varázsolja el a látogatókat. A víz nyugodt és kristálytiszta, a part fehér homokszőnyeggel borított. Antigua és Barbuda között több száz egyéb strandot felfedezhetsz, melyek garantáltan felülmúlják az elvárásaidat. A terület gyöngyszemei a kis rejtett öblök, melyeket Te is felfedezhetsz, ha bérelsz egy hajót

Pink Sands strand

Sokan ellátogatnak Harbour -sziget-ra, hogy megszemléljék e híres partszakaszt.A korall a törött kagylók, a miniatűr sziklák és a kalcium-karbonát egyedülálló keveréke. Rózsaszín töredékekkel színezik a homokot. Hosszú és széles strand, nyugodt vizek veszik körül, ideális és gyönyörű helyszín akár egy esküvői szertartáshoz, vagy akár sportolni, jógázni.

Treasure strand, Bahamas

A világ egyik legjobb strandjai közzé sorolják. Ez egy 3, 5 mérföld hosszú partszakasz, ahol minden szolgáltatás megtalálható, ami a nyaralást egyedülállóvá, illetve még kiemelkedőbbé teszi. Élvezheted a hangulatos kávézókat és éttermeket, de emellett kipróbálhatod a vízi sportokat is.

A Karib-térség főbb látnivalói:

A festői környezet számos színes és egyedi programmal várja a látogatókat. A gyönyörű strandokon kívül, megcsodálhatod a dzsungel egzotikus növényzetét, vagy a víz alatti élővilágot. A tengeri teknősök a Karib-tenger lenyűgöző lakói. A veszélyeztetett állatfajok közzé tartoznak, így több mentő- és tenyésztési program indult el az elmúlt években, az állatok védelme érdekében. Puerto Ricoba sok látogató érkezik, hogy megcsodálja a teknősöket, miközben elhelyezik tojásaikat a homokban. – Azért is jönnek, hogy megnézzék azt az izgalmas pillanatot, amikor a kisteknősök elhagyják fészkeiket és bemennek a vízbe.
A vízi és tengerparti látnivalók mellett, a Karib térség, gazdag kulturális örökséggel is rendelkezik. Kubában, több mint 40 múzeum található, amelyek a művészetet, a zenét, a forradalmat, a csokoládét, vagy a szivarokat mutatják be.

A Karib-térség időjárás

A Karibi térségre jellemző az egész évben meleg és párás, trópusi klíma. Január közepétől április közepéig viszonylag hűvös és száraz időjárás dominál. Június közepétől november közepéig forró, nedves és esős időjárás a jellemző. Az országban szubtrópusi monszunéghajlat uralkodik. Az évi átlagos középhőmérséklet 28 °C.

Hajóbérlés a Karib-térségben

Egy Karib-tengeri körutazás igazi izgalmas és emlékezetes program lehet az egész család számára. Bérelj akár kishajót, luxusjachtot vagy vitorlást, fontos, hogy tájékozódj a kikötőhelyekről. A karibi régió számtalan kisebb-nagyobb kikötőt foglal magában, azonban nagy különbségek lehetnek közöttük. A terület legnépszerűbb és egyben legszínvonalasabb marinái a nagyobb városokban találhatók. Ide sorolható, Nassau, Falmouth, Puerto Rico, Philipsburg, vagy Mexikó kikötői. Ezek jól felszereltek és minden szolgáltatást biztosítanak, amely a hajózáshoz elengedhetetlen.

A Bahamák legnépszerűbb kikötői

Great Guana Cay

A Great Guana Cay az Exuma szigetlánc középpontjában helyezkedik el. Két jó horgonyzóterülete van, a Black Point és a Little Bay. A Black Point egy igazi kis gyöngyszem. Nagyszerű a kikötője, sok-sok rögzítőhellyel. A Little Bay egy kisebb öböl a Black Point déli végénél. A tengerfenék homokos, ami kiválóan megtartja a hajókat. A mélység három-négy méter körüli. Gyönyörű strandja van és nagyon védett, azonban errefelé nincs semmilyen létesítmény.

Spanish Wells

Spanish Wells a St. Georges Cay-en található, Eleuthera északi csúcsától nyugatra. Kikötőjét egy hosszú csatorna alkotja, melyet két kicsi sziget határol. Elég jól védett, egyedül a keleti irányból fújó szelek irányából nyitott. A nyugati részen egy nagyon jó kikötő és hurrikánlyuk (hurricane hole) található, ahol a hajókat a mangrovefákhoz rögzítik. A keleti oldalon hat kikötőbója van elhelyezve. Itt találjuk a Spanish Wells Yacht Haven & Marinát. A nyugati részen a Royal -sziget Harbournál tudunk kikötni, ami nagyon jó rögzítőhelyeket nyújt a mélyebb merülésű hajók számára is. Egyetlen hátránya, hogy semmilyen létesítmény és szolgáltatás nincs.

A Brit Virgin-szigetek legnépszerűbb kikötői

Nanny Cay

Nanny Cay Tortola déli partján fekszik, és egy rövid híd köti össze őket. Valamivel több, mint három kilométerre fekszik a Burt Pointtól. Ebben a kikötőben lehetőségünk van a hajó kihúzására és minden egyéb szolgáltatásra. A Nanny Cay Marinában háromszázhúsz hajóhely áll rendelkezésre, százhúsz a külső részen és kétszáz belül. Mindkettőben biztosítanak üzemanyag, illetve elektromos áram hozzáférést. A belépéshez egy keskeny csatornán kell végig haladnunk. A környéken találunk kisebb éttermeket, szupermarketet és egyéb butikokat.

Road Harbour

Road Town Tortola fővárosa, és a Brit Virgin-szigetek hajós központja. A kikötőbe a Sir Francis Drake csatornán keresztül tudunk belépni. A Road Harbour számos jachtkikötő otthona, amik teljeskörű szolgáltatást és szállást is kínálnak. Itt van a Road Reef Marina, a Fort Burt, valamint a Wickham’s Cay I és II. A Road Reef Marina és a Fort Burt a nyugati oldalon fekszik, a Wickham’s Cay pedig északon. Itt több mint százhúsz hajóhely áll rendelkezésre, és közel van Road Town belvárosa. Sok hajós innen kezdi útját, amikor a Brit Virgin-szigetekre látogat.

Biras Creek

A Biras Creek Virgin Gorda keleti részén található. Ez egy nagyon népszerű jachtkikötő, és az egyik legjobb horgonyzóhely a sziget keleti partján. Tizennyolc hely áll rendelkezésre, de le tudunk horgonyozni kívül is. A rögzítő területet egy keskeny, de magas földszoros választja el a tengertől. Nem messze a kikötőtől van egy üzemanyag-dokkoló is.

A legnagyobb kikötők Puerto Rico-ban

San Juan Cruise Port

A 2 terminállal rendelkező San Cruise Port az egyik legnagyobb és legforgalmasabb kikötő a Karib-térségben. 2 terminállal rendelkezik, amelyek egyidejűleg akár 9 óceánjáró hajó befogadására is alkalmasak. Földrajzi elhelyezkedésének köszönhetően még a hurrikán szezon alatt is biztonságosnak számít. A kikötő számos szolgáltatást nyújt, mint például vontatás, víz- és áramvételezési lehetőség, telekommunikációs szolgáltatás, ezek mellett boltok sora várja a hajósokat. Tömegközlekedéssel a város több látványossága is könnyen megközelíthető innen.

Marina Puerto Chico ( Fajardo )

Fajardo kikötője Puerto Rico keleti partján helyezkedik el. Természetes, nyugodt partszakaszon elhelyezkedő kikötő, a vízmélység 5-6 m. Kicsi mérete ellenére, remek infrastruktúrával rendelkezik: biztosított a víz- és áramellátás és a hajótankolási lehetőség. Culebra, Vieques és a Brit Virgin-szigetek könnyen megközelíthető innen.

Mayagüez kikötője

Puerto Rico 3. legforgalmasabb kikötője Mayagüez belvárostól északnyugatra található, 3.8 mérföld hosszan nyúlik el a parton, vízmélység 8-9 méter. Annak ellenére, hogy méretét nézve a kisebb kikötők közé sorolható, akár 150 méter hosszú hajók befogadására is alkalmas, kommunikációs infrastruktúrája kiemelkedő a szigeten.

A Maxico legnépszerűbb kikötői

La Paz

La Paz Mexico legdélebbi részének a Baja California félsziget legnagyobb városa. Több kikötővel rendelkezik. Az egyik legjobban felszerelt kikötője, az öböl szívében elhelyezkedő Marina Cortez. Számos excluzív szolgáltaást nyújt akár a legnagyobb tengeri yachtok számára is.

Mazatlan

Az itteni, El Cid névre hallgató kikötő jóval több, mint egy egyszerű partraszállási lehetőség.Van itt egy nyüzsgő piac, és több mérföld hosszúságú tengerpart a közelben aranyszínű homokkal. Kiváló a kikötő búvárboltja, minden szükséges felszerelést megkaphatunk itt. A közelben sok és jó színvonalú szálláslehetőség vár minket.

A legnépszerűbb kikötők Kubában

Cienfuegos kikötője

A sziget déli részének fő kikötője, ”La Perla del Sur’’-nak, azaz a ”Dél Gyöngyének” is nevezik.Cienfuegos kikötője nagynak számít Cubában. 150 méternél nagyobb hajók befogadására is alklamas, maximális vízmélysége 12 méter.Még Kolombusz Kristóf is kikötött itt 1494-ben, habárhivatalos alapítási éve 1819-re tehető.

Santiago de Kuba kikötője

Kuba 2. legnagyobb kikötővárosa a sziget délkeleti felén, Orient tartományban helyezkedik el.Import és export forgalma kiemelkedő a régióban. Az öböl csendes, széláramlatoktól jól védett.A kikötőtől pár perc sétára helyezkedik el a híres Casa de Habano, ahol a legjobb minőségű kubai szivart szerezheted be, pár perccel tovább sétálva pedig a Bacardi Múzeumhoz érkezünk.

Ha csodálatos tengerparti nyaralásra, vagy a természet lenyűgöző csodáira vágysz, látogass el a Karib-tengerre, ahol mindezt megtalálod! A fehér homok és a csodálatos türkizkék víz garantáltan rabul ejti a szíved.

Pontosabb időjárási információért , kérlek szűkítsd le keresésedet a Karib-szigeteken belül. Először válassz desztinációt a Hajóbérlés a Karib-szigeteken fülön, menj a 3. fülre, ahol bővebb információ található a térség időjárási viszonyairól, széladatairól!

Bérelj hajót és fedezd fel a Karib-szigeteket!

Puerto Rico-i hajós útvonalak

1.nap San Juan – Loiza 30, 98 km (19, 25 mi), 2.nap Loiza – Fajardo (Isleta Marina) 53, 34 km (33, 15 mi), 3.nap Fajardo – St.Thomas (Yacht Haven Grande) 76, 68 km (47, 65 mi), 4.nap Yacht Haven Grande – Red Hook (St.Thomas) 15, 84 km (9, 84 mi), 5.nap Red Hook – Hull bay (St.Thomas) 15, 12 km (9, 40 mi), 6.nap Hull bay – Culebra (Dewey Harbor) 41, 04 km (25, 50 mi), 7.nap Culebra – Playa Fortuna – San Juan 94, 80 km (58, 91 mi).hajoberles a karib szigeteken

Olvass tovább ha Vitorlázás Puerto Ricoról St. Thomasra, vagy Puerto Ricoi vitorlázás érdekel.

Bahama-szigeteki hajós útvonal

1.nap Miami – Port Royal 82, 63 km (51, 34 mi), 2.nap Port Royal – Gun Cay (Honeymoon Harbour) 13, 86 km (8, 61 mi), 3.nap Gun Cay – Ocean Cay 21, 53 km (13, 38 mi), 4.nap Ocean Cay – North Cat Cay (Honeymoon Harbour), 5.nap North Cat Cay – Bailey Town 17, 74 km (11, 02 mi), 6.nap Bailey Town – Alice Town 2, 39 km (1, 48 mi), 7.nap Alice Town – Miami 82, 95 km (51, 54 mi).

hajoberles a karib szigeteken

1.nap Marsh Harbour – Little Harbour 24, 55 km (15, 25 mi), 2.nap Little Harbour – Abaco National Park – Sandy Point 97, 10 km (60, 34 mi), 3.nap Sandy Point – Wood Cay – Great Abaco 47, 96 km (29, 80 mi), 4.nap Great Abaco – Big Joe Downer Cay -Little Joe Downer Cay – South Riding Point 96, 70 km (60, 09 mi), 5.nap South Riding Point – Nunjack Cay – Green Turtle Cay 103, 35 km (64, 22 mi), 6.nap Green Turtle Cay – Treasure Cay – Man-O-War Cay / Guana Cay 28, 44 km (17, 67 mi), 7.nap Guana Cay – Pelican Cay Land & Sea Park – Elbow Cay – Marsh Harbour 53, 60 km (33, 30 mi).

hajoberles a karib szigeteken

1.nap Providenciales (Turks- és Caicos -szigetek) Turtle Cove Marina – Mangrove Cay 10, 80 km (6, 71 mi) 2.nap Mangrove Cay – Cockburn Harbor 70, 10 km (43, 56 mi) 3.nap Cockburn Harbor – Big Sand Cay 45, 00 km (27, 96 mi) 4.nap Big Sand Cay – Luperón Harbor (Dominican Republic) 148, 30 km (92, 15 mi) 5.nap Luperón – Puerto Plata 30, 20 km (18, 77 mi) 6.nap Puerto Plata – Sosúa 20, 15 km (12, 52 mi) 7.nap Sosúa – Playa el Valle 142, 95 km (88, 82 mi) 8.nap Playa el Valle – Puerto Bahia Samaná 62, 70 km (38, 96 mi) 9.nap Samaná – Miches 35, 05 km (21, 78 mi) 10.nap Miches – Cap Cana (Punta Cana) 102, 30 km (63, 57 mi) 11.nap Cap Cana – Isla Mona (Puerto Rico) 65, 00 km (40, 39 mi) 12.nap Isla Mona – Mayagüez 71, 70 km (44, 55 mi) 13.nap Mayagüez – Boquerón 26, 90 km (16, 72 mi) 14.nap Boquerón – Isla Giligan – Guanica 48, 40 km (30, 07 mi)

karib szigeteki hajoberles

Olvass tovább ha bahamai vitorlázás érdekel

Antiguai hajós útvonal

1.nap English Harbour – Nonsuch Bay 18, 24 km (11, 33 mi), 2.nap Nonsuch Bay – Low Bay (Barbuda) 55, 26 km (34, 34 mi), 3.nap Low Bay – Coco Point (Barbuda)18, 41 km (11, 44 mi), 4.nap Coco Point – Dickenson Bay 52, 91 km (32, 88 mi), 5.nap Dickenson Bay – St.John’s 6, 34 km (3, 94 mi), 6.nap St.John’s – Jolly Harbour 13, 56 km (8, 42 mi), 7.nap Jolly Harbour – Carlisle Bay – English Harbour 20, 13 km (12, 51 mi).
karib szigeteki hajoberles

1.nap Antigua, English Harbour – Jolly Harbour 21, 00 km (13, 05 mi), 2.nap Jolly Harbour – St. Kitts, Cristophe Harbour 81, 60 km (50, 71 mi), 3.nap Christophe Harbour – Sint Eustatius, Oranjenstad 49, 90 km (31, 01 mi), 4.nap Oranjenstad – Saint Martin, Marigot, Marina Port Royal 76, 20 km (47, 35 mi), 5.nap Marigot – Anguilla, Sandy Ground 26, 80 km (16, 65 mi), 6.nap Sandy Ground – Virgin Gorda, Biras Creek 137, 60 km (85, 50 mi), 7.nap Biras Creek – Beef -sziget, Bluffy Bay 24, 00 km (14, 91 mi), 8.nap Bluffy Bay – Peter -sziget, Great Harbor 11, 20 km (6, 96 mi), 9.nap Great Harbor – Salt -sziget 7, 35 km (4, 57 mi), 10.nap Salt -sziget – Saint Barthelémy, Gustavia 182, 85 km (113, 62 mi), 11.nap Gustavia – St. Kitts Marine Works 64, 00 km (39, 77 mi), 12.nap St. Kitts Marine Works – Nevis, Tamarind Cove Marina 28, 60 km (17, 77 mi), 13.nap Tamarind Cove Marina – Montserrat, Little Bay 57, 10 km (35, 48 mi), 14.nap Little Bay – Antigua Nonsuch Bay – English Harbor 69, 10 km (42, 94 mi).

karib szigeteki hajoberles

Olvass tovább ha antiguai vitorlázás érdekel

Brit Virgin-szigeteki hajós útvonal

1.nap Road Town – Parham Town 9, 38 km (5, 83 mi), 2.nap Parham Town – Spanish Town (Virgine Gorda -sziget) 14, 02 km (8, 71 mi), 3.nap Spanish Town – Anegada 31, 11 km (19, 33 mi), 4.nap Anegada – Scrub -sziget 32, 34 km (20, 10 mi), 5.nap Scrub -sziget – Jost Van Dyke 25, 61 km (15, 91 mi), 6.nap Jost Van Dyke – Cruz Bay 13, 75 km (8, 54 mi), 7.nap Cruz Bay – Nanny Cay – Road Town 25, 25 km (15, 69 mi).

karib szigeteki hajoberles

Olvass tovább ha Brit Virgin-szigeteki vitorlázás,vagy másik Brit Virgin-szigetek uticél érdekel.

Kubai hajós útvonal

1.nap Baracoa – Moa 62, 00 km (38, 53 mi), 2.nap Moa – Tanamo 47, 17 km (29, 31 mi), 3.nap Tanamo – Nicaro 29, 92 km (18, 59 mi), 4.nap Nicaro – Antilla 43, 58 km (27, 08 mi), 5.nap Antilla – Banes 49, 26 km (30, 61 mi), 6.nap Banes – Punta Gorda 96, 39 km (59, 89 mi), 7.nap Punta Gorda – Cayo Güín – Baracoa 54, 26 km (33, 71 mi).

karib szigeteki hajoberles

Panamai hajós útvonal

Nap 1. Panama – Taboga Island 19,80 km (12,30 mi), Nap 2. Taboga Island – San Jose Island 80,25 km (49,86 mi), Nap 3. San Jose Island – Isla del Rey, Playa Grande 22,40 km (13,92 mi), Nap 4. Isla del Rey, Playa Grande – Isla del Rey, Playa Bongo 30,66 km (19,05 mi), Nap 5. Isla del Rey, Playa Bongo – Viveros Island 21,18 km (13,16 mi), Nap 6. Viveros Island – Saboga 17,05 km (10,59 mi), Nap 7. Saboga – East Island – Panama 64,72 km (40,22 mi)

Hajóbérlés Panama

Olvass tovább ha kubai vitorlázás érdekel, vagy másik karibi hajós úti cél.

Amennyiben szakértőink segítségét kérnéd a megfelelő hajó megtalálásához, vagy keresésed nem hozott számodra megfelelő eredményt, keress minket elréhetőségeink egyikén, vagy töltsd ki a lap alján lévő adatlapot. Az adatlap elküldése után az egyik kollégáink 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot, hogy megválaszolja kérdéseidet és megoldást biztosítson az önfeledt utazás megszervezéséhez. Mi segítünk megtalálni a legjobb megoldást!

Kiváló

"Ha béreltél tőlünk hajót, akkor nem kell bemutatkoznunk. Ha most foglalsz nálunk először, akkor pedig hamarosan meg fogsz ismerni minket." 🙂 Rólunk mondták:

Keresés finomítása

Úticél megváltoztatása X

Távolság

Kezdődátum

Időtartam

Dátumot kell választanod az időtartam megadása előtt!

Rugalmasság

Kabinok száma

Férőhelyek

to

Típus

Szolgáltatástípus

Hossz

to

Keresés

Rendezés:

Lagoon 46 - 4 + 2 cab. (2024)7600

Brit Virgin-szigetek, Tortola (Katamarán)

Berths
12

Cabins
4 + 2

Draught
3.3 ft

Capacity
12

Size
46 ft

Engines
1X-hp

Air conditioner
Watermaker
Generator
Electric windlass
Autopilot
Electric Toilettes
Electric Winch

793 €/nap-tól 

Bali 4.8 - 6 cab. (2024)7603

Brit Virgin-szigetek, Tortola (Katamarán)

Berths
14

Cabins
6 + 0

Draught
3.3 ft

Capacity
12

Size
48 ft

Engines
1X-hp

Air conditioner
Watermaker
Generator
Electric windlass
Autopilot
Electric Toilettes
Electric Winch

1 078 €/nap-tól 

Fountaine Pajot Aura 51 (2024)7794

Brit Virgin-szigetek, Tortola (Katamarán)

Berths
12

Cabins
4 + 2

Draught
16.4 ft

Capacity
12

Size
51 ft

Engines
1X-hp

Air conditioner
Generator
Autopilot

1 189 €/nap-tól 

Lagoon 42 - 4 + 2 cab. (2023)6615

Brit Virgin-szigetek, Tortola (Katamarán)

Berths
12

Cabins
4 + 2

Draught
3.3 ft

Capacity
12

Size
42 ft

Engines
1X-hp

Air conditioner
Generator
Electric windlass
Autopilot
Electric Toilettes
Electric Winch

649 €/nap-tól 

Bali 5.4 - 6 + 2 cab. (2024)7701

Brit Virgin-szigetek, Tortola (Katamarán)

Berths
16

Cabins
6 + 2

Draught
3.3 ft

Capacity
12

Size
54 ft

Engines
1X-hp

Air conditioner
Watermaker
Generator
Electric windlass
Autopilot
Electric Toilettes
Electric Winch

1 524 €/nap-tól 

Dufour 430 (2023)7477

USA Virgin-szigetei, Szent Tamás (Vitorlás)

Berths
6

Cabins
3 + 0

Draught
6.6 ft

Capacity
6

Size
43 ft

Engines
1X-hp

Air conditioner
Watermaker
Generator
Electric windlass
Autopilot
Bowthruster
Electric Winch

614 €/nap-tól 

Lagoon 46 - 4 + 2 cab. (2024)7220

Brit Virgin-szigetek, Tortola (Katamarán)

Berths
12

Cabins
4 + 2

Draught
3.3 ft

Capacity
12

Size
46 ft

Engines
1X-hp

Air conditioner
Watermaker
Generator
Electric windlass
Autopilot
Electric Toilettes
Electric Winch

793 €/nap-tól 

Island Spirit 525E (2024)7774

Brit Virgin-szigetek, Tortola (Katamarán)

Berths
12

Cabins
6 + 0

Draught
6.6 ft

Capacity
12

Size
52 ft

Engines
1X-hp

Air conditioner
Watermaker
Electric windlass
Electric Toilettes
Solar Panel
Electric Winch

1 078 €/nap-tól 

Lagoon 51 - 6 cab. (2024)7628

Bahamák, Mars harbour (Katamarán)

Berths
13

Cabins
6 + 1

Draught
3.3 ft

Capacity
12

Size
51 ft

Engines
1X-hp

Air conditioner
Watermaker
Generator
Electric windlass
Autopilot
Electric Winch

1 184 €/nap-tól 

Dufour 470 - 4 cab. (2024)7845

Brit Virgin-szigetek, Tortola (Vitorlás)

Berths
8

Cabins
4 + 0

Draught
6.6 ft

Capacity
8

Size
47 ft

Engines
1X-hp

Air conditioner
Watermaker
Generator
Electric windlass
Autopilot
Bowthruster
Electric Toilettes
Electric Winch

494 €/nap-tól 

A MEGADOTT PARAMÉTEREKKEL NINCSEN MEGJELENÍTHETŐ HAJÓ?

Jóval több hajóhoz van hozzáférésünk, mint ami az oldalunkon megjelenik.
Töltsd ki a formot és megkeressük a számodra megfelelő hajót.Csak hajóbérléssel foglalkozunk, 
1 napos hajóutak szervezésével NEM!

NEM TALÁLTAD MEG? desztináció, hajó lista oldal
+
pl.: 36701234567
A mezők kitöltése kötelező
FIGYELEM: Kérésed fontos számunkra. Amennyiben az űrlap beküldése után a weboldal nem kerül átirányításra és nem kapsz visszaigazoló e-mailt (ellenőrizd a spam mappát is), frissítsd az oldalt, töltsd ki ismét az űrlapot és küldd el megint! Abban az esetben, ha az újbóli próbálkozásod is sikertelen, vedd fel a kapcsolatot velünk e-mailen [email protected] keresztül, vagy hívd a +36 30 311 3328-as telefonszámot.
4.8/5 - (454 votes)
BoatTheGlobe