Vitorlás nyaralások: Fedezd fel a világot velünk!

A tengerek és óceánok hullámain érzed magad a legjobban?Segítünk valóra váltani álmaidat a világ bármely pontján.Mediterrán tájakra vágyódsz?Szeretnéd felfedezni a Földközi-tenger vidékét vagy az Adriát? A Karib-szigetek világa varázsolt el?Hosszabb időt töltenél el az Atlanti-óceán nyílt vizén? Esetleg Dél-Ázsia szerepel a bakancslistádon? Távoli helyekre, egzotikus szigetekre látogatnál el?Velünk semmi sem leheteten!
Keress oldalunkon, mert mindenre van megoldásunk. 45 ország és kikötők százai várnak rád. Várjuk megkeresésedet, hogy segíthessünk megtalálni a tökéletes hajót álomnyaralásod megvalósításához.

Hajós nyaralások: a világ megannyi varázslatos hellyel vár!

Lényegtelen, hogy kezdő-, vagy tapasztaltabb hajós vagy, itt biztosan fogsz kedvedre való úti célt találni. A kezdő hajósokat olyan helyek várják, ahol nem csak a szélviszonyok kedvezőek, de előrelátható az árapály és az áramlás is. Emellett hasznos tippeket adunk a gyakorláshoz, hogy tudásodat magasabb szintre emelhesd. Azoknak, akik nem félnek a viharos-, kiszámíthatatlan szelektől és az áramlások szakértői, kihívásokkal teli útvonalakat ajánlunk.Kikötőket, ahonnan megkezdheted az utat, amely biztosan próbára fogja tenni tudásodat.Természetesen biztonságos keretek között, túlzott veszélyek nélkül.
Rengeteg ajánlatunk van azok számára, akik összekötnék a vitorlázást és a kultúrális feltöltődést.Olyan kikötőket ajánlunk, amelyek környéke történelmi- és kultúrális látnivalókban kiemelkedően gazdag.
Örömmel segítünk az egész családnak megfelő hajós nyaralást tervezni, ahol kicsik és nagyok egyaránt kikapcsolódhatnak. A gyermekek számunkra nem ” kis felnőttek”, éppen ezért gondosan választottuk ki a helyszíneket, amelyeket a tökéletes családi nyaraláshoz ajánlunk, ahol szülők és gyermekek egy feledhetetlen vakációt tölthetnek el együtt.Lassan mélyülő, sekély víz, gyerekbarát programok( vidámparkok, aquaparkok és más látnivalók) várnak itt rád.
Minden út közös jellemzője, hogy a kellemes, nyugodt klíma 100%-os relaxációt garantál.

4.8/5 - (464 votes)
BoatTheGlobe