Az Adriai-tenger Kvarner-térsége sajátságos elhelyezkedésének köszönhetően kellemes hajózási terep. Horvátország legnagyobb beltengeri vízterülete. Három oldalról hegyek veszik körül és a legnépszerűbb szigeteket foglalja magába. A kikötők a legbiztonságosabb kikötést és védelmet kínálják. A többi adriai térséghez képest itt még kisebbek a szigetközi távolságok és több a homokos strand is. Csodálatos mediterrán természeti környezetben, történelmi és kulturális értékekben dúskáló települések partjain találhatók. A változatos térségben mindenki megtalálja a magának valót. A népesebb szórakozást kedvelők a tengerparti nyüzsgést és morajlást. A csendet és intimitást kedvelők az apró halászfalvakat, hegyi kirándulási útvonalakat, magányos öblöket. A kisgyermekes családok a jól felszerelt strandokat, játszótereket. Losinj-sziget és Mali Losinj település is megannyi lehetőséget kínál az ide hajózóknak.

Bővebb információt a hajóbérlésről Mali Losinjban az alábbi oldalakon találsz : információk Mali losinjról, Mali Losinj időjárása. Meríts ihletet a Mali Losinj-i hajózási útvonalakból és kezdd el következő útvonalad megtervezését, olvasd el a Mali losinji hajózás írásunkat!

string(113) "/var/www/vhosts/boattheglobe.ca/boattheglobe.hu/wp-content/plugins/boat-shortcodes/include/../searches/file_7599_"

Úticél megváltoztatása

Távolság

Opció figyelmen kívül hagyása

Kezdődátum

Időtartam

Rugalmasság

Kabinok száma

Férőhelyek

to

Típus

Szolgáltatástípus

Hossz

to

Felszereltség

Air conditioner
Watermaker
Generator
Electric windlass
Outboard Motor
Autopilot
Bowthruster
Electric Toilettes
WiFi
Solar Panel
GPS
Electric Winch

Model

Keresés

Sort by:

5 %

Ris Marine Exclusive 650 (2018)

Mali Losinj, Croatia (Gumitestű hajó)

Berths
0

Cabins
0 + 0

Draught
0 ft

Capacity
-

Size
22.97 ft

Engines
1X-hp

2 286EUR

2 171EUR 

2022-08-13 - 2022-08-20

5 %

Ris Marine Exclusive 650 (2019)

Mali Losinj, Croatia (Gumitestű hajó)

Berths
0

Cabins
0 + 0

Draught
0 ft

Capacity
-

Size
22.97 ft

Engines
1X-hp

2 286EUR

2 171EUR 

2022-08-13 - 2022-08-20

5 %

Ris Marine Excusive 599 (2021)

Mali Losinj, Croatia (Gumitestű hajó)

Berths
0

Cabins
0 + 0

Draught
3.28 ft

Capacity
-

Size
19.68 ft

Engines
1X-hp

2 286EUR

2 171EUR 

2022-08-13 - 2022-08-20

5 %

Ris Marine Excusive 599 (2021)

Mali Losinj, Croatia (Gumitestű hajó)

Berths
0

Cabins
0 + 0

Draught
3.28 ft

Capacity
-

Size
19.68 ft

Engines
1X-hp

2 286EUR

2 171EUR 

2022-08-13 - 2022-08-20

A MEGADOTT PARAMÉTEREKKEL NINCSEN MEGJELENÍTHETŐ HAJÓ?

Jóval több hajóhoz van hozzáférésünk, mint ami az oldalunkon megjelenik.
Töltsd ki a formot és megkeressük a számodra megfelelő hajót.Csak hajóbérléssel foglalkozunk, 
1 napos hajóutak szervezésével NEM!

  A mezők kitöltése kötelező

  FIGYELEM: Kérésed fontos számunkra. Amennyiben az űrlap beküldése után a weboldal nem kerül átirányításra és nem kapsz visszaigazoló e-mailt (ellenőrizd a spam mappát is), frissítsd az oldalt, töltsd ki ismét az űrlapot és küldd el megint! Abban az esetben, ha az újbóli próbálkozásod is sikertelen, vedd fel a kapcsolatot velünk e-mailen info@boattheglobe.hu keresztül, vagy hívd a +36 30 311 3328-as telefonszámot.

  Nem tudod hova menj nyaralni, ahol kellemes kikapcsolódást, egyben aktív sporttevékenységeket is találsz? Lélegzetelállító tájakat keresel, de nem akarsz messzire utazni? Akkor Mali Losinj a Te helyed! Ideális sziget, amely minden igényt kielégít és csupán a szomszédos országba kell utaznod.

  Mali Losinj elhelyezkedése

  Mali Losinj az Adria északi részén, a Kvarner-öböl nyugati szélén, Losinj szigetén egy északnyugat-délkeleti irányú szűk és mély öböl végében található. Mali Lošinj mellett néhány lakatlan szigetet is találsz, melyeket érdemes felfedezni a hullámok hátán, hiszen egyre több családnak elengedhetetlen tengeri program a hajóbérlés.

  Mali Losinj története

  Mali Lošinj az úgy nevezett Cres-Lošinj szigetén fekvő város, egyben a sziget legnagyobb városa. Ez a város, valamint az egész Cres és Lošinj sziget hosszú és érdekes történettel rendelkezik, amely az ősidőkből származik. Az akkori történetírás a Apsyrtides nevet említette először. Ennek a szigetcsoportnak a megjelenése a görög hős Apsyrtus ősi legendájához kapcsolódik, aki egy nagyon gazdag király fia volt. Apsirtnek volt egy Medea nevű nővére, aki őrülten szerelmes volt egy Jason nevű tengerészbe. Egy napon Jason és Medea úgy döntöttek, hogy ellopják a király arany palástját és elszöknek. Apsirt megkereste a húgát, hogy visszaküldesse apja lopott gyapjúját. Apsirt-ot megölték, testét feldarabolták és a tengerbe vetették, amelyekből kiemelkedtek ezek a szigetek.

  A történelem során Mali lošinj egy kis település volt, amely fokozatosan fejlődött. Ez a város a Habsburg-császárok kedvelt üdülőhelye is volt. Franz Josef még egy házat is építtetett családjának a híres Čikat-öbölben. A Mali Lošinj mindig is híres volt az éghajlatáról és a teljes szigetet gyógyító helynek hívják. A sziget a történelem során a Velencei Köztársaság, Napóleon és a Habsburg Birodalom kezében is volt. Később Jugoszlávia tagállama lett, egészen az önálló horvát állam megalakulásáig, amikor is Horvátország szerves részévé vált.

  Mali Losinj strandjai

  Számos gyönyörű strand és öböl található a szigeten, amelyek garantált minőségi kikapcsolódást kínálnak az egész család számára. Vitorlázz egy jachton, és fedezd fel a környező szigeteket! Csobbanj az egyik part mentén található félreeső öbölben! Ha szerencséd van, delfineket is megpillanthatsz a távolban.

  Veli Zal

  A Lošinj szigetét kavicsos strandok határolják. A legszebb a Veli Žal strand a Sunčana Uvala-öbölben. A strand szép tengerre nyíló bejárattal rendelkezik és nagyszerű a kisgyermekes családok számára. A part egy része betonozott, így nyugágyak is megtalálhatóak. A strand kék zászlós minősítéssel rendelkezik, melyet a tiszta tengervíz és a felszereltsége miatt nyert el.

  Borik strand

  Ez egy kavicsos strand és könnyű hozzáférést biztosít a tengerhez. A Napos-öbölben (Sunčana Uvala) található, 200 méterre a Hotel Bellevue épületétől. Strandbár, nyugágyak és napernyő kölcsönzése lehetséges, fiataloknak és családoknak ideális választás.

  Čikat strand

  A Losinj-i turizmus fejlesztéséért részben a Čikat-öbölben található strand felelős, ahol gyönyörű növényzet gyönyörű környezet várja a látogatókat. A part mentén található ez a gyönyörű, hosszú homokos strand. A strand felett számos szálláshely található, amelyek a vastag fenyőerdőben rejtőznek. A Čikat-öbölben lévő strandok ideális választás azok számára, akik sportos szellemben élnek, valamint akik természetes környezetben szeretnék élvezni a napsütést. A gyermekek igazi kalandos napot tölthetnek itt, köszönhetően az itt épített Aquaparknak.

  Mali Losinj főbb látnivalói

  Mali Lošinj egy csodálatos, kecses, mediterrán város, kis házakkal. A történelmi negyed mai napig őrzi a város varázsát és hangulatát. Ez a kisváros számtalan természeti szépséggel, valamint számos történelmi helyszínnel rendelkezik, amelyek a sziget viharos múltjáról tanúskodnak. Látogass el az osztrák arisztokrácia villáihoz, a Szent Márton templomhoz és a Szent Nikola templomhoz. Illatos szigetkerteket csodálhatsz itt meg, melyeket gyógynövények tarkítanak.

  Mali Losinj időjárás

  Az Adria partján mediterrán éghajlati viszonyok jellemzők, sok napsütéssel, száraz, meleg nyárral, enyhe és csapadékos téllel.

  Hajóbérlés Mali Losinjban

  Mali Losinj gazdag a gyönyörű strandokban és öblökben, ahol ideális fürödni a tengerben és pihenni a fenyők árnyékában. A sport és az aktív pihenés szerelmesei élvezhetik a szörfözést, a jet-ski-t, a vízisít, vagy a búvárkodást. A szórakozás soha nem ér véget, számos bárt és diszkót kínálnak azoknak, akik éjszakai életre vágynak. Mali Losinj a tengeri turizmus nagyon fontos kikötője, mivel félúton helyezkedik el Isztria és Dalmácia között.

  Marina Mali Losinj

  Ez a kikötő a Losinj sziget nyugati partján helyezkedik el. Az öböl az északi és keleti szelektől védett. Összesen 80 tranzit hajó befogadására képes melyek maximum 18 méter hosszúak lehetnek.

  Novi Marina

  A Marina Novi egy jól felszerelt kis kikötő. Az itt lehorgonyzó hajók maximális hossza 60 méter lehet, mélysége 5 méter. A Vinodol Riviéra hajóval és repülővel is könnyen megközelíthető, a legközelebbi repülőtér csupán 30 km-re található, Krk szigetén.

  Lopar kikötője

  Lopar városa a Rab sziget északi csücskében található. A város kikötője kicsi, de minden fontos felszerelés megtalálható. A kikötő szelektől védett, mélysége 5 méter és maximális hossza 60 méter. áramellátás természetesen biztosított, a környék pedig tele van helyi éttermekkel és bárokkal, ahonnan csodás kilátás nyílik az öbölre.

  ACI Marina Pomer

  A Pomer kikötő a Medulin öbölben található. Több mint 300 hajó fér el itt. Modern, tiszta, valamint van ingyenes wifi hozzáférés is. A hajósok számára minden szükséges megtalálható a kikötőben. Rendelkezik még egy raktárral is, ahol különböző felszereléseket, például kerékpárt vagy szörfdeszkát tudunk tárolni.

  Rabac kikötője

  Egy természetes öbölben fekszik, Isztria keleti partján Labin lábánál. Rabac kikötőjét 450 m természetes védőfal veszi körbe, mely az északi és keleti szelektől teljesen védi, azonban a déli szelek elől nem. A kikötőhöz nemré új partszakaszt építettek, valamint fejlesztették az infrastruktúrát. Kiépítették a villany és vízvezető rendszert.

  Marina Admiral of Opatija

  A Marina Admiral egy négyhorgonyos kikötő, amely szállodák esetében öt csillagnak felel meg. Részét képzi az Admiral szállodának, így a szálloda felszereltsége és szolgáltatásai minden hajótulajdonos számára rendelkezésére állnak. A kikötőben 160 kikötőhely van, maximális hossza 20 m, és 40 száraz dokk. Minden kikötőhelynek saját víz- és áramellátása van. Egyéb szolgáltatások még az egészségügyi ellátás, állandó megfigyelés és biztonság, raktár kölcsönzés, fogadás, ökológiai hulladékgazdálkodás, mosodai szolgáltatás. A Marina alkalmas fogyatékkal élők számára.

  Rijeka kikötője

  Ez Horvátország legnagyobb kikötője. A létesítmény képes szinte bármilyen rakomány és vízi jármű kezelésére. Elérhető helyek száma 58 plusz 2 olaj kikötőhely. Nem kérdéses, hogy felszereltsége, szervíz ellátása és biztonsága hibátlan.

  Crikvenica kikötője

  Crikvenica kikötője nem túl nagy, de minden fontosat megtalálsz. Összesen 24 tranzit hajó befogadására képes. A kikötő közelében van gáz töltőállomás. Elektromos árammal és vízhálózattal is fel van szerelve.
  Olvass tovább ha másik hajós úti cél a Kvarner-öbölben, vagy hajóbérlés a Kvarner-öbölben érdekel

  Mali Losinj időjárása

  Az éghajlati diagramok 30 éves óránkénti időjárási modell-szimulációkon alapulnak. Jól jelzik a tipikus éghajlati mintákat és a várható időjárási feltételeket (hőmérséklet, csapadék, napsütés és szél). Az “átlagos napi maximum” (folytonos piros vonal) mutatja Mali Losinj maximum hőmérsékletét egy adott hónapban. Hasonlóképpen, az “átlagos napi minimum” (folytonos kék vonal) mutatja az átlagos minimum hőmérsékletet.

  szelrozsa Mali Losinj
  szelerosseg Mali Losinj

  Mali Losinj szélrózsája megmutatja, hogy egy évben hány órán keresztül fúj a szél egy adott irányból. A diagram Mali Losinj esetében megmutatja az adott hónapban a napok számát, amely során a szél egy bizonyos sebességet elér.

  Bérelj hajót és fedezd fel Mali Losinjt

  1.nap Mali Losinj – Unije 25, 43 km (15, 80 mi), 2.nap Unije – Susak 17, 01 km (10, 57 mi), 3.nap Susak – Opatija (Pag), 47, 17 km (29, 31 mi), 4.nap Novalja – Lopar (Rab–sziget), 44, 00 km (27, 34 mi), 5.nap Lopar – Punat (Krk–sziget), 23, 03 km (14, 31 mi), 6.nap Punat – Cres (town), 66, 78 km (41, 50 mi), 7.nap Cres – Martinšćica (Cres–sziget), – Mali Losinj 63, 42 km (39, 41 mi) Mali losinji hajóbérlés

  1.nap Mali Losinj – Susak 15, 20 km (9, 44 mi), 2.nap Susak – Unije, 3.nap Unije – Cres town 44, 76 km (27, 81 mi), 4.nap Cres – Rabac 24, 54 km (15, 25 mi), 5.nap Rabac – Trget 32, 92 km (20, 46 mi), 6.nap Trget – Medulin 34, 83 km (21, 64 mi), 7.nap Medulin – Vele Srakane – Mali Losinj 55, 99 km (34, 79 mi).Hajóbérlés Mali Losinjban

  Olvass tovább ha Mali losinji vitorlázás érdekel

  Több Kvarner öbölbeli vitorlás útiterv.

  Amennyiben szakértőink segítségét kérnéd a megfelelő hajó megtalálásához, vagy keresésed nem hozott számodra megfelelő eredményt a kiválasztott vitorlás régióban: ELKÜLDÖM, HOGY MILYEN HAJÓT KERESEK Az adatlap elküldése után, egyik kollégáink 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot, hogy megválaszolja kérdéseidet és megoldást biztosítson az önfeledt utazás megszervezéséhez. Mi segítünk megtalálni a legjobb megoldást!

  BoatTheGlobe