Bővebb információt a Rab-szigeti hajóbérlésről az alábbi oldalakon találsz: információk Rab-szigetről, Rab-sziget időjárása. Meríts ihletet a Rab-szigeti hajózási útvonaltervekből és kezdd el következő útvonalad megtervezését, válassz a Rab-szigeti vitorlás úti célokból, vagy olvasd el a Rab-sziget-i hajózás írásunkat.

Olvass tovább ha másik hajós úti cél a Kvarner-öbölben, vagy hajóbérlés a Kvarner-öbölben érdekel

Rab időjárása

Az éghajlati diagramok 30 éves óránkénti időjárási modell-szimulációkon alapulnak. Jól jelzik a tipikus éghajlati mintákat és a várható időjárási feltételeket (hőmérséklet, csapadék, napsütés és szél). Az “átlagos napi maximum” (folytonos piros vonal) mutatja Rab maximum hőmérsékletét egy adott hónapban. Hasonlóképpen, az “átlagos napi minimum” (folytonos kék vonal) mutatja az átlagos minimum hőmérsékletet.

szelrozsa Rab
szelerosseg Rab

Rab szélrózsája megmutatja, hogy egy évben hány órán keresztül fúj a szél egy adott irányból. A diagram Rab esetében megmutatja az adott hónapban a napok számát, amely során a szél egy bizonyos sebességet elér.

Bérelj hajót és fedezd fel Rab-szigetet!

Amennyiben szakértőink segítségét kérnéd a megfelelő hajó megtalálásához, vagy keresésed nem hozott számodra megfelelő eredményt a kiválasztott vitorlás régióban: ELKÜLDÖM, HOGY MILYEN HAJÓT KERESEK Az adatlap elküldése után, egyik kollégáink 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot, hogy megválaszolja kérdéseidet és megoldást biztosítson az önfeledt utazás megszervezéséhez. Mi segítünk megtalálni a legjobb megoldást!

5/5 - (448 votes)
BoatTheGlobe