A víz- és a természet közelsége, a hajós utazás szívügyünk. Az emberek többsége úgy akarja élvezni a szabadság, a hajók, yachtok, örömeit, hogy nem tartanak fent saját hajót. Nekik biztosítjuk a vitorlás hajók, motoros yachtok, katamaránok, gullettek és luxusyachtok széles minőségi kínálatát.

A hajóbérlés alapja a bizalom. Olyan csapatot alkotunk, ahol mindenki megbízik a másikban, mert a tengeren néha csak azok maradnak a hullámok felett, akik megbízhatnak egymásban. A BoatTheGlobe ugyanezt a szellemiséget képviseli. Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy fantasztikus emlékekkel térjen haza a csodálatos nyaralásból.

Járjd be bérelt hajón Horvátországot, Görögországot, Olaszországot, Spanyolországot, a Karib térséget, a Seychelle szigeteket, Thaiföldet, Törökországot, Ausztráliát, Ibizát, Mallorcát, Polinéziát, Malajziát Madagaszkárt….

Fantasztikus, határtalan szabadság!Közvetlenül a jachtok tulajdonosaival dolgozunk. Elsősorban olyan charter cégek hajóit közvetítjük, amelyeknél a hajóbérlés szolgáltatás színvonala megfelelő és amelyekkel ügyfeleink elégedettek voltak. Egész évben a rendelkezésedre állunk, hogy megszervezzük utazásodat a világ bármely pontján.

Oldalunkon csak a legnépszerűbb uticélokon bérelhető hajókat tüntettük fel, de adatbázisunkból egyéb kevésbé népszerű uticélokon lévő- több, mint 16.000 hajóból tudunk neked keresni. Ha oldalunkon nem találod keresett úti célt SEGÍTÜNK MEGTALÁLNI A TÖKÉLETES HAJÓT! Minden jachtunk ellenőrzött felszereléssel, valós képekkel és állapottal rendelkezik.

  A mezők kitöltése kötelező

  FIGYELEM: Kérésed fontos számunkra. Amennyiben az űrlap beküldése után a weboldal nem kerül átirányításra és nem kapsz visszaigazoló e-mailt (ellenőrizd a spam mappát is), frissítsd az oldalt, töltsd ki ismét az űrlapot és küldd el megint! Abban az esetben, ha az újbóli próbálkozásod is sikertelen, vedd fel a kapcsolatot velünk e-mailen info@boattheglobe.hu keresztül, vagy hívd a (+36) 20 468 2804-es telefonszámot.

  IMPRESSUM
  BoatTheGlobe
  Manager: Horváth Arnold
  Székhely:8200 Veszprém, Kőhíd utca 8 / A
  Regisztrációs szám: 56166275
  Adószám: 57528241-1-39
  EUS adószám: HU57528241
  Ha problémáid vagy javaslataid vannak cégünkkel vagy kollégáinkkal kapcsolatban, kérjük, vedd fel a kapcsolatot Horváth Arnolddal a info@boattheglobe.hu e-mail címen. Az Európain Únió online vitarendezési felülete: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
  Mi tiszteletben tartjuk a magánéletedet, és soha nem osztjuk meg adataidat harmadik féllel. Adatkezelés