A víz- és a természet közelsége, a hajós utazás szívügyünk. Az emberek többsége úgy akarja élvezni a szabadság, a hajók, yachtok, örömeit, hogy nem tartanak fent saját hajót. Nekik biztosítjuk a vitorlás hajók, motoros yachtok, katamaránok, gullettek és luxusyachtok széles minőségi kínálatát.
A hajóbérlés alapja a bizalom. Olyan csapatot alkotunk, ahol mindenki megbízik a másikban, mert a tengeren néha csak azok maradnak a hullámok felett, akik megbízhatnak egymásban. A BoatTheGlobe ugyanezt a szellemiséget képviseli. Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy fantasztikus emlékekkel térjen haza a csodálatos nyaralásból.

Járja be bérelt hajón a Karib térséget, a Seychelle szigeteket, Thaiföldet, Törökországot, Ausztráliát, Ibizát, Horvátországot, Polinéziát, Malajziát és Madagaszkárt is. Fantasztikus, határtalan szabadság!

Közvetlenül a jachtok tulajdonosaival dolgozunk. Elsősorban olyan charter cégek hajóit közvetítjük, amelyeknél a hajóbérlés szolgáltatás színvonala megfelelő és amelyekkel ügyfeleink elégedettek voltak. Egész évben a rendelkezésedre állunk, hogy megszervezzük utazásodat a világ bármely pontján.
Oldalunkon csak a legnépszerűbb uticélokon bérelhető hajókat tüntettük fel, de adatbázisunkból egyéb kevésbé népszerű uticélokon lévő- több, mint 16.000 hajóból tudunk neked keresni.Ha oldalunkon nem találod keresett úti célt (get a quote gomb) Minden jachtunk ellenőrzött felszereléssel, valós képekkel és állapottal rendelkezik.

    A mezők kitöltése kötelező

    FIGYELEM: Kérésed fontos számunkra. Amennyiben az űrlap beküldése után a weboldal nem kerül átirányításra és nem kapsz visszaigazoló e-mailt (ellenőrizd a spam mappát is), frissítsd az oldalt, töltsd ki ismét az űrlapot és küldd el megint! Abban az esetben, ha az újbóli próbálkozásod is sikertelen, vedd fel a kapcsolatot velünk e-mailen info@boattheglobe.hu keresztül, vagy hívd a (+36) 20 468 2804-es telefonszámot.

    Amennyiben szakértőink segítségét kérnéd a megfelelő hajó megtalálásához, vagy keresésed nem hozott számodra megfelelő eredményt a kiválasztott vitorlás régióban:
    SEGÍTS MEGTALÁLNI A TÖKÉLETES HAJÓT!