A víz- és a természet közelsége, a hajós utazás szívügyünk. Az emberek többsége úgy akarja élvezni a szabadság, a hajók, yachtok, örömeit, hogy nem tartanak fent saját hajót. Nekik biztosítjuk a vitorlás hajók, motoros yachtok, katamaránok, gullettek és luxusyachtok széles minőségi kínálatát.

A hajóbérlés alapja a bizalom. Olyan csapatot alkotunk, ahol mindenki megbízik a másikban, mert a tengeren néha csak azok maradnak a hullámok felett, akik megbízhatnak egymásban. A BoatTheGlobe ugyanezt a szellemiséget képviseli. Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy fantasztikus emlékekkel térj haza a csodálatos nyaralásból.

Járjd be bérelt hajón Horvátországot, Görögországot, Olaszországot, Spanyolországot, a Karib térséget, a Seychelle szigeteket, Thaiföldet, Törökországot, Ausztráliát, Ibizát, Mallorcát, Polinéziát, Malajziát Madagaszkárt….

Fantasztikus, határtalan szabadság!Közvetlenül a jachtok tulajdonosaival dolgozunk. Elsősorban olyan charter cégek hajóit közvetítjük, amelyeknél a hajóbérlés szolgáltatás színvonala megfelelő és amelyekkel ügyfeleink elégedettek voltak. Egész évben a rendelkezésedre állunk, hogy megszervezzük utazásodat a világ bármely pontján.

Oldalunkon csak a legnépszerűbb úti célokon bérelhető hajókat tüntettük fel, de adatbázisunkból egyéb kevésbé népszerű úti célokon lévő- több, mint 20.000 hajóból tudunk neked keresni. Ha oldalunkon nem találod keresett úti célt, akkor KÉRJ TŐLÜNK AJÁNLATOT! Minden jachtunk ellenőrzött felszereléssel, valós képekkel és állapottal rendelkezik.

BoatTheGlobe vásárlói visszajelzések – Ügyfeleink mondták

Kapcsolat
+
A telefonszám tagolásához használj szóközt!
A mezők kitöltése kötelező
FIGYELEM: Kérésed fontos számunkra. Amennyiben az űrlap beküldése után a weboldal nem kerül átirányításra és nem kapsz visszaigazoló e-mailt (ellenőrizd a spam mappát is), frissítsd az oldalt, töltsd ki ismét az űrlapot és küldd el megint! Abban az esetben, ha az újbóli próbálkozásod is sikertelen, vedd fel a kapcsolatot velünk e-mailen [email protected] keresztül, vagy hívd a +36 30 311 3328-as telefonszámot.

IMPRESSUM BoatTheGlobe Manager: Horváth Arnold Székhely:8200 Veszprém, Kőhíd utca 8 / A Regisztrációs szám: 56166275 Adószám: 57528241-1-39 EUS adószám: HU57528241 Ha problémáid vagy javaslataid vannak cégünkkel vagy kollégáinkkal kapcsolatban, kérjük, vedd fel a kapcsolatot Horváth Arnolddal a [email protected] e-mail címen. Az Európain Únió online vitarendezési felülete: http://ec.europa.eu/consumers/odr/ Mi tiszteletben tartjuk a magánéletedet, és soha nem osztjuk meg adataidat harmadik féllel. Adatkezelés

Értékelem!