Tekintsd meg bérelhető hajóinkat és kezdd meg álmaid nyaralásának tervezését. Foglalj előre, ezáltal biztosítva a keresett helyszínt és időpontot, vagy használd ki a last-minute vitorlás bérlés nyújtotta előnyök egyikét. Kínálatunk nagyságának és változatosságának köszönhetően, könnyen megtalálhatod a tökéletes hajót, legyél kezdő-, haladó-, vagy tapasztalt hajós. Válassz egy csatornahajót és oldalunkon azonnal ellenőrizheted annak elérhetőségét. Töltsd nyaralásodat egy olyan helyen, ahol összekötheted a strandolás élményét számos egyéb programlehetőséggel, mint például a közeli természeti látnivalók felfedezése, vagy a desztináció nyújtotta szórakozási lehetőségek.

Csatornahajó bérlés Németországban, 4 egyszerű lépésben:

  1. Bővebb információt a Németországi csatornahajózásról az alábbi oldalakon találsz: Információk Németországról, Németország időjárása. Meríts ihletet a Németországi csatornahajózási útvonaltervekből és kezdd el következő útvonalad megtervezését, válassz a Németországi csatornahajózási úti célokból, vagy olvasd el a Németországi csatornahajózás írásunkat.
  2. Csatornahajózás Németországban: Kattints a kiválasztott úti célra a Csatornahajózás Németországban fülön és keress hajót a kiválasztott desztináción. Válaszd ki a hajózási területet, a hajó típusát és paramétereit, és természetesen válassz időpontot. Kattints a „Keresés” gombra. Új keresés elindításához kattintson az „új keresés” gombra jobb oldalt fölül (jobb felső sarokban).
  3. A „Tovább” gombra kattintva megtekintheted a választott hajó részletes adatait és az igényelhető extrákat. Az oldal alján lévő naptárban találod a hajó összes foglalható, még szabad időpontját. A naptár szabad időpontjára kattintva 3 lehetőséged van: Küldj ajánlatot (a rendszer ajánlatot küld neked emailben, amiből később opciót helyezhetsz el, vagy azonnal foglalhatsz), Opciót helyezek el (3-5 napra kötelezettség nélkül, lefoglalhatod magadnak a hajót), és a Azonnal foglalok megnyomásával azonnali foglalást tehetsz. Minden a keresőben megjelenő adat valós idejű!
  4. Amennyiben nem találtál az elvárásaidnak megfelelő hajót, keress bizalommal minket, mivel sokkal több hajóhoz van hozzáférésünk az oldalon listázottaknál.

Amennyiben szakértőink segítségét kérnéd a megfelelő hajó megtalálásához, vagy keresésed nem hozott számodra megfelelő eredményt a kiválasztott vitorlás régióban: SEGÍTS VÁLASZTANI

A megkeresés elküldése után, egyik kollégáink 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot, hogy megválaszolja kérdéseidet és megoldást biztosítson az önfeledt utazás megszervezéséhez. Aktív-, vagy pihenéssel teli vakációt szeretnél? Természeti csodák felfedezésére , kulturális feltöltődésre szomjazol? A BoatTheGlobe a legjobb útvonalakat kínálja, egy kényelmes foglalási metódussal. Bármilyen kérdés felmerülése esetén, keress bennünket bizalommal. Amennyiben nem találod a megfelelő hajótípust, vedd fel velünk a kapcsolatot, segítünk megtalálni a legjobb megoldást.
Olvass tovább ha csatornahajós úti cél Németországban, vagy csatornahajó bérlés Európában érdekel.

Németország méretéből adódóan jelentős éghajlati különbségek figyelhetőek meg az egyes területek között.Az északnyugati- és partmenti területeken óceáni éghajlati hatás érzékelhető.Ezekben a régiókban a nyár melegebb a tél hűvös és felhős.
Mivel az országban jelen vannak az Atlanti-óceán felől érkező enyhe légáramlatok és az Északi-sarkról, valamint Oroszországból érkező hideg légtömegek, így Németország éghajlata figyelemre méltó változásokat mutat.
Az északi területeken az időjárás enyhébb, de csapadékosabb és szelesebb is az Atlanti-óceán hatása miatt. A Balti-tenger partján az éghajlat hasonló az Északi-tenger partjának éghajlatához.A szél ritkábban és kevésbé intenzíven fúj.
A nyugati területek és a Rajna-folyó vidéke az atlanti eredetű légtömegeknek van kitéve.
Nyáron kellemes meleg várható, az északi partvidéken átlagosan 21 ° C, míg az ország többi részén 25 ° C várható. Ősszel fokozatos csökken a hőmérséklet és egyre több csapadék várható.A tél viszonylag enyhe, általában fagypont felett marad a hőmérséklet, azonban rövidebb hideg betörések kemény mínuszokat és hóesést hozhatnak. Tavasszal a hőmérséklet lassan emelkedik.
Amennyiben pontosabb információt szeretnél az időjárási viszonyokról és széladatokról, kérlek válassz egy régiót a Csatornahajózás Németországban fülön.Régión belül keress tovább a vágyott úti célod után, amelynek időjárásáról a város fülön belül találsz bővebb információt.

Bérelj hajót és fedezd fel Németországot