Tekintsd meg bérelhető hajóinkat és kezdd meg álmaid nyaralásának tervezését. Foglalj előre, ezáltal biztosítva a keresett helyszínt és időpontot, vagy használd ki a last-minute vitorlás bérlés nyújtotta előnyök egyikét. Kínálatunk nagyságának és változatosságának köszönhetően, könnyen megtalálhatod a tökéletes hajót, legyél kezdő-, haladó-, vagy tapasztalt hajós. Fedezd fel a tökéletes úti célt, válassz egy hajót és oldalunkon azonnal ellenőrizheted annak elérhetőségét. Töltsd nyaralásodat egy olyan helyen, ahol összekötheted a strandolás élményét számos egyéb programlehetőséggel, mint például a közeli természeti látnivalók felfedezése, vagy a desztináció nyújtotta szórakozási lehetőségek.

Hajóbérlés Svédországban, 4 egyszerű lépésben:

  1. Bővebb információt a Svédországi hajóbérlésről az alábbi oldalakon találsz: Információk Svédországról, Svédország időjárása. Meríts ihletet a Svédországi hajózási útvonaltervekből és kezdd el következő útvonalad megtervezését, válassz a Svédországi vitorlás úti célokból, vagy olvasd el a Svédországi hajózás írásunkat.
  2. Hajóbérlés Svédországban: Kattints a kiválasztott úti célra a Hajóbérlés Svédországban fülön és keress hajót a kiválasztott desztináción. Válaszd ki a hajózási területet, a hajó típusát és paramétereit, és természetesen válassz időpontot. Kattints a „Keresés” gombra. Új keresés elindításához kattintson az „új keresés” gombra jobb oldalt fölül (jobb felső sarokban).
  3. A „Tovább” gombra kattintva megtekintheted a választott hajó részletes adatait és az igényelhető extrákat. Az oldal alján lévő naptárban találod a hajó összes foglalható, még szabad időpontját. A naptár szabad időpontjára kattintva 3 lehetőséged van: Küldj ajánlatot (a rendszer ajánlatot küld neked emailben, amiből később opciót helyezhetsz el, vagy azonnal foglalhatsz), Opciót helyezek el (3-5 napra kötelezettség nélkül, lefoglalhatod magadnak a hajót), és a Azonnal foglalok megnyomásával azonnali foglalást tehetsz. Minden a keresőben megjelenő adat valós idejű!
  4. Amennyiben nem találtál az elvárásaidnak megfelelő hajót, keress bizalommal minket, mivel sokkal több hajóhoz van hozzáférésünk az oldalon listázottaknál.

Amennyiben szakértőink segítségét kérnéd a megfelelő hajó megtalálásához, vagy keresésed nem hozott számodra megfelelő eredményt a kiválasztott vitorlás régióban: SEGÍTS VÁLASZTANI

A megkeresés elküldése után, egyik kollégáink 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot, hogy megválaszolja kérdéseidet és megoldást biztosítson az önfeledt utazás megszervezéséhez. Aktív-, vagy pihenéssel teli vakációt szeretnél? Természeti csodák felfedezésére , kulturális feltöltődésre szomjazol? A BoatTheGlobe a legjobb útvonalakat kínálja, egy kényelmes foglalási metódussal. Bármilyen kérdés felmerülése esetén, keress bennünket bizalommal. Amennyiben nem találod a megfelelő hajótípust, vedd fel velünk a kapcsolatot, segítünk megtalálni a legjobb megoldást.
Kattints ha másik hajós uticél Svédosrzágban, vagy hajóbérlés Észak-Európában érdekel.

Norvégiával összehasonlítva, Svédország éghajlata kevésbé esős és inkább kontinentális jellegű.Hidegebb van télen és melegebb, naposabb az időjárás nyáron, mint a szomszédos országban.A Balti-tenger korlátozott mérséklő képességgel rendelkezik. A nyugati (enyhe és párás szeleket) részben elzárja a Skandináv-hegység.
Észak-Svédországban megfigyelhető az éjféli nap jelensége, így a nyári időszakban folyamatos a nappali fény, míg télen állandó a sötétség.Dél-Svédországban soha nincs folyamatos nappali fény, bár nyár közepén naponta átlagosan 19 órát süt a nap. A svédországi júliusi hőmérséklet átlagosan 13–17 ° C. A tél hossza területtől függően is változik, 3 hónaptól egészen 9 hónapig is eltarthat, ez főként Lappföldön jellemző. Svédország déli részén a hó általában decembertől áprilisig borítja a földet. Télen a hőmérséklet -30 és -3 ° C között mozog. Február általában Svédország leghidegebb hónapja. A Botteni-öböl télen befagyhat. Az ország nagy része télen jeges, de a speciális jégtörő hajók nyitva tartják a főbb kikötőket. Enyhébb időszakokban, amikor a nyugati szelek fújnak, a hó szélesebb területen olvad. A téli éjszakai égbolt gyakran az aurora borealis ragyogó megjelenésével gazdagodik.
Amennyiben pontosabb információt szeretnél az időjárási viszonyokról és széladatokról, kérlek válassz egy régiót a Hajóbérlés Svédországban fülön.Régión belül keress tovább a vágyott úticélod után, amelynek időjárásáról a város fülön belül találsz bővebb információt.

Bérelj hajót és fedezd fel Svédországot

BoatTheGlobe