Tekintsd meg bérelhető hajóinkat és kezdd meg álmaid nyaralásának tervezését. Foglalj előre, ezáltal biztosítva a keresett helyszínt és időpontot, vagy használd ki a last-minute vitorlás bérlés nyújtotta előnyök egyikét. Kínálatunk nagyságának és változatosságának köszönhetően, könnyen megtalálhatod a tökéletes hajót, legyél kezdő-, haladó-, vagy tapasztalt hajós. Fedezd fel a tökéletes úti célt, válassz egy hajót és oldalunkon azonnal ellenőrizheted annak elérhetőségét. Töltsd nyaralásodat egy olyan helyen, ahol összekötheted a strandolás élményét számos egyéb programlehetőséggel, mint például a közeli természeti látnivalók felfedezése, vagy a desztináció nyújtotta szórakozási lehetőségek.

Hajóbérlés Svédországban, 4 egyszerű lépésben:

  1. Bővebb információt a Svédországi hajóbérlésről az alábbi oldalakon találsz: Információk Svédországról, Svédország időjárása. Meríts ihletet a Svédországi hajózási útvonaltervekből és kezdd el következő útvonalad megtervezését, válassz a Svédországi vitorlás úti célokból, vagy olvasd el a Svédországi hajózás írásunkat.
  2. Hajóbérlés Svédországban: Kattints a kiválasztott úti célra a Hajóbérlés Svédországban fülön és keress hajót a kiválasztott desztináción. Válaszd ki a hajózási területet, a hajó típusát és paramétereit, és természetesen válassz időpontot. Kattints a „Keresés” gombra. Új keresés elindításához kattintson az „új keresés” gombra jobb oldalt fölül (jobb felső sarokban).
  3. A „Tovább” gombra kattintva megtekintheted a választott hajó részletes adatait és az igényelhető extrákat. Az oldal alján lévő naptárban találod a hajó összes foglalható, még szabad időpontját. A naptár szabad időpontjára kattintva 3 lehetőséged van: Küldj ajánlatot (a rendszer ajánlatot küld neked emailben, amiből később opciót helyezhetsz el, vagy azonnal foglalhatsz), Opciót helyezek el (3-5 napra kötelezettség nélkül, lefoglalhatod magadnak a hajót), és a Azonnal foglalok megnyomásával azonnali foglalást tehetsz. Minden a keresőben megjelenő adat valós idejű!
  4. Amennyiben nem találtál az elvárásaidnak megfelelő hajót, keress bizalommal minket, mivel sokkal több hajóhoz van hozzáférésünk az oldalon listázottaknál.

Amennyiben szakértőink segítségét kérnéd a megfelelő hajó megtalálásához, vagy keresésed nem hozott számodra megfelelő eredményt a kiválasztott vitorlás régióban: SEGÍTS VÁLASZTANI

A megkeresés elküldése után, egyik kollégáink 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot, hogy megválaszolja kérdéseidet és megoldást biztosítson az önfeledt utazás megszervezéséhez. Aktív-, vagy pihenéssel teli vakációt szeretnél? Természeti csodák felfedezésére , kulturális feltöltődésre szomjazol? A BoatTheGlobe a legjobb útvonalakat kínálja, egy kényelmes foglalási metódussal. Bármilyen kérdés felmerülése esetén, keress bennünket bizalommal. Amennyiben nem találod a megfelelő hajótípust, vedd fel velünk a kapcsolatot, segítünk megtalálni a legjobb megoldást.
Kattints ha másik vitorlás uticél Sweden, vagy egy másik hajóbérlés Atlantic Europe.

Norvégiával összehasonlítva, Svédország éghajlata kevésbé esős és inkább kontinentális jellegű.Hidegebb van télen és melegebb, naposabb az időjárás nyáron, mint a szomszédos országban.A Balti-tenger korlátozott mérséklő képességgel rendelkezik. A nyugati (enyhe és párás szeleket) részben elzárja a Skandináv-hegység.
Észak-Svédországban megfigyelhető az éjféli nap jelensége, így a nyári időszakban folyamatos a nappali fény, míg télen állandó a sötétség.Dél-Svédországban soha nincs folyamatos nappali fény, bár nyár közepén naponta átlagosan 19 órát süt a nap. A svédországi júliusi hőmérséklet átlagosan 13–17 ° C. A tél hossza területtől függően is változik, 3 hónaptól egészen 9 hónapig is eltarthat, ez főként Lappföldön jellemző. Svédország déli részén a hó általában decembertől áprilisig borítja a földet. Télen a hőmérséklet -30 és -3 ° C között mozog. Február általában Svédország leghidegebb hónapja. A Botteni-öböl télen befagyhat. Az ország nagy része télen jeges, de a speciális jégtörő hajók nyitva tartják a főbb kikötőket. Enyhébb időszakokban, amikor a nyugati szelek fújnak, a hó szélesebb területen olvad. A téli éjszakai égbolt gyakran az aurora borealis ragyogó megjelenésével gazdagodik.
Amennyiben pontosabb információt szeretnél az időjárási viszonyokról és széladatokról, kérlek válassz egy régiót a Hajóbérlés Svédországban fülön.Régión belül keress tovább a vágyott úticélod után, amelynek időjárásáról a város fülön belül találsz bővebb információt.

Bérelj hajót és fedezd fel Svédországot

BoatTheGlobe