A Kükládokon szeretnél vitorlázni? Kükládoki vitorlás útvonalakat, hajós úti célokat keresel, vagy szeretnéd tudni, hogy mikor a legjobb hajózni a Kükládok környékén? Ezen az oldalon részletes információkat találhatsz a Kükládok vitorlázási útvonalairól, úti céljairól, kikötőiről, partjairól, szigeteiről és időjárásáról. Vegyél részt egy frissítő és élménydús vitorlás kalandban. Fedezz fel gyönyörű, egyedi helyeket a nyaralásodon. Cikkeink tippeket, ötleteket, háttérinformációkat, vitorlás útvonalakat tartalmaznak, így megtervezheted tökéletes utadat. Megbízható tartalmainkkal szeretnénk tájékoztatni és inspirálni téged. Készülj fel életed legjobb vitorlás élményre!

Vitorlázás a Kükládokon: szigettúra az Égei-tenger közepén!

A vitorlázók körében igen népszerű Kükládok szigetcsoport felejthetetlen élményeket nyújt! Több mint 20 szigetet fedezhetsz itt fel, ezek mindegyike más-más élményekkel vár! Számtalan kisebb-nagyobb strandot és igen változatos szórakozási lehetőségeket nyújtanak a szigetek, fedezd hát fel mind!

Vitorlázás Serifoson: fedezd fel a Kükládok nyugati részét!

A Kükládok szigetcsoport nyugati oldalán találod Serifos szigetét. Ha viszonylagos nyugalomban szeretnél túrázni és fürdőzni, akkor remek választás. Egyedi látványossága a régi vasbánya, amely az ókortól 1964-ig üzemelt kisebb-nagyobb szünetekkel. A szigetről indulva könnyen felfedezheted a Kükládok nagy részét.

Vitorlázás Folegandroson: Fedezd fel a Kükládok délnyugati részét!

Folegandros egy kevésbé ismert sziget a Kükládok csoport délnyugati részén. A városnézők és műemlék-rajongók számára viszonylag kevés látnivalóval szolgál. Cserébe viszont remek, strandolásra alkalmas partszakaszokkal vár!

Vitorlázás Amorgoson: kalandozz a Kis-Kükládok környékén!

A Kükládok szigetcsoport keleti szélén található Amorgos. Ez a jellemzően sziklás sziget remek túraútvonalakat kínál. Strandolásra is bőven van itt lehetőség. Homokos és kavicsos partokat egyaránt találhatsz itt. Jelentős részük a sziget északi oldalán van, délen kevés a fürdőzésre alkalmas szakasz.

Vitorlázás Syrosban, Syrosi hajós útvonaltervező
Fedezd fel a Kükládok északi szigeteit!

Syros szigete nagyszerű kiindulópont a Kükládok északi felének felfedezéséhez. Maga a sziget szinte minden igényt kielégít. Akár nyugodt fürdőzésre vágysz, akár pörgős éjszakai életet szeretnél, itt megtalálod. Innen kiindulva könnyedén felfedezheted többek között Kea, Kithnos, Androsz, vagy Mikonosz szigeteit is!

Vitorlázás Antiparoson, Antiparosi hajós útvonaltervező
Indulj felfedezőútra a Kükládok közepéből!

Az apró Antiparos sziget majdnem pontosan a Kükládok szigetcsoport közepén helyezkedik el. Ez egy nyugodt környezetet biztosító sziget rengeteg homokos partszakasszal. Több Hollywood-i világsztár nyaralója is itt található. Nyáron kis szerencsével összefuthatsz pár ismert színésszel!

Vitorlázás Naxoson, Naxosi hajós útvonaltervező
fedezd fel az Égei-tenger legnagyobb szigetét!

Naxos a legnagyobb küklád sziget. Számtalan gyönyörű tengerpartjának köszönhetően nagyszerű üdülőhely. Cikkünkben bemutatjuk Naxos jellemző időjárását, valamint ajánlunk útiterveket is a környékbeli szigetek felfedezéséhez.

Vitorlázás Mikonoszról Szantonirire: kalandozz a Kükládok déli szigetein!

Mikonosz szigete nagyszerű kiindulópont a Kükládok szigeteinek felfedezésére. Innen az Égei-tenger összes szigetét gyorsan eléred, így Szantorinire is könnyen el tudsz hajózni. Cikkünkben bemutatunk néhány útba eső küklád szigetet, a fontos kikötőket, valamint hasznos tanácsokat is adunk. A cikk az alábbiakat foglalja össze: Fontos tudnivalók ha Mikonoszról Szantorini

Vitorlázás Athénból-Szantorinire: fedezd fel a Kükládok déli szigeteit!

Ha szeretnéd felfedezni a Kükládok déli részét és Szantorini szigetét, nincs erre jobb mód egy Athénból induló hajóútnak. Cikkünkben megtalálod a látnivalókat, a jelentősebb kikötőket és minden fontos tudnivalót. A cikk az alábbiakat foglalja össze: Fontos tudnivalók, ha Athénból Szantorinire vitorlázol Kikötők Athénban és a Kükládok szigetein Vitorlázz Athé

Vitorlázás Krétáról Szantorinire: hajózz át a legismertebb küklád szigetre!

Kréta és Szantorini két nagyon népszerű görög sziget. Kréta a legnagyobb sziget egész Görögországban, Szantorini igen népszerű üdülőhely.A Kréta-Szantorini útvonalon órákig gyönyörködhetsz a végtelen tengerben, mielőtt megérkezel Szantorini vulkanikus szigetére. Cikkünkben minden fontosat ismertetünk: Kréta és Szantorini látnivalóit, nagyobb kikötőiket és a

Vitorlázás Athénból Míkonoszra: járd be a csodás görög szigetvilágot!

Ha a gyönyörű görög szigetvilágot szeretnéd felfedezni, akkor mindenképpen érdemes Athénból Mikonoszra vitorláznod. A rugalmasan alakítható utazás közben felfedezed a Kükládok szigeteit, majd megérkezel Mikonosz szigetére, ahol akár több napot is eltölthetsz. Ebben a cikkben részletesen ismertetjük a jellemző időjárást, az útközben elérhető kikötőket és az é

Vitorlázás Paroson: Fedezd fel a Kükládok mesés szigetét!

Paros a Kükládok szigetcsoport egyik legszebb tagja. Az Égei-tenger közepén fekszik, Naxos mellett. A tömegturizmus elkerüli, ritkábban látogatott, mint a térség szigetei. Paros fantasztius élményeket nyújt az ide látogatóknak. Jobbnál jobb strandok, meghitt öblök, ókori építészeti csodák, és fergeteges görög hangulat fogad majd! Festői környezetben pihenheted ki a

Vitorlázás Mikonoszon: Kalandos nyár az Égei-tengeren!

Mikonosz a vitorlázók paradicsoma. A görög szigetvilágban fantasztikus hajótúrákat tehetsz. A szigetek között kis távolságok vannak, és a domborzatuk nagyon változatos. Mikonosz és környéke lélegzetelállítóan szép. Hegyek, patakok, ókori romvárosok és kristálytiszta öblök fogadják a látogatókat. Gazdag programlehetőségek és izgalmas kalandok várnak rád, ha er

Oldalunkon sütiket használunk a legjobb felhasználói élmény érdekében. Az “Elfogadom” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket.