Liguriában szeretnél vitorlázni? Liguriai vitorlás útvonalakat, hajós úti célokat keresel, vagy szeretnéd tudni, hogy mikor a legjobb hajózni Liguria környékén? Ezen az oldalon részletes információkat találhatsz Liguria vitorlázási útvonalairól, úti céljairól, kikötőiről, partjairól és időjárásáról. Vegyél részt egy frissítő és élménydús vitorlás kalandban. Fedezz fel gyönyörű, egyedi helyeket a nyaralásodon. Cikkeink tippeket, ötleteket, háttérinformációkat, vitorlás útvonalakat tartalmaznak, így megtervezheted tökéletes utadat. Megbízható tartalmainkkal szeretnénk tájékoztatni és inspirálni téged. Készülj fel életed legjobb vitorlás élményre!

Vitorlázás az Olasz Riviérán: Hajózz azúrkék vizeken!

Az Olasz Riviéra változatos vad partszakasza élmény dús kikapcsolódást kínál. Meredek sziklafalak, buja növényzet, szikrázóan kék víz bűvöli el az utazót. A hegyoldalakba épített ősi városok büszkén állják a tenger és az idő ostromát.

Vitorlázás Genovában: Járd körbe a Ligúr-tenger festői táját!

Genova a Ligúr-tenger mesébe illő ékszerdoboza. A tenger felől érkező utazónak eláll a lélegzete, amikor megpillantja a hegyek közé ékelődött várost. Közel félmillió lakosa hamisítatlan olasz szenvedéllyel éli mindennapjait.

Vitorlázás San Remo-ban: Éld meg a mediterrán álmot!

Vonz a végtelen kékség? Szereted ha a napfény simogat? Sanremoban ezeket mind átélheted! A Genovától nyugatra elterülő Riviera dei Fiori Európa egyik legszebb partvidéke. Sanremo városa kincsesládaként foglal helyet a parton.

Oldalunkon sütiket használunk a legjobb felhasználói élmény érdekében. Az “Elfogadom” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket.