Puerto Ricóban szeretnél vitorlázni? Puerto Ricó-i vitorlás útvonalakat, hajós úti célokat keresel, vagy szeretnéd tudni, hogy mikor a legjobb hajózni Puerto Rico környékén? Ezen az oldalon részletes információkat találhatsz Puerto Rico vitorlázási útvonalairól, úti céljairól, kikötőiről, partjairól, szigeteiről és időjárásáról. Vegyél részt egy frissítő és élménydús vitorlás kalandban. Fedezz fel gyönyörű, egyedi helyeket a nyaralásodon. Cikkeink tippeket, ötleteket, háttérinformációkat, vitorlás útvonalakat tartalmaznak, így megtervezheted tökéletes utadat. Megbízható tartalmainkkal szeretnénk tájékoztatni és inspirálni téged. Készülj fel életed legjobb vitorlás élményre!

Vitorlázás Puerto Ricoba – Hajóra fel és irány Puerto Rico!

Puerto Rico a karibi térség egyik legészakibb szigete. Elnevezése igazán találó, ugyanis Puerto Rico spanyolul azt jelenti, gazdag kikötő. Sokszínű állat-és növényvilágával méltó is a névre, nem beszélve az ország kultúrájáról és gasztronómiájáról.

Vitorlázás Puerto Rico-ból St. Thomasra– Fedezzük fel a Karib-tengert és Saint Thomast

Puerto Rico és a karib-tengeri vidék csodás Földünk egyik olyan része, ahova mindenképpen el kell látogatnunk, ha a hajózás szerelmesei vagyunk. A terület egészét körül öleli a tenger, káprázatos szigetvilágával és kristálytiszta vizeivel olyan élmény vár minket, amit nem érdemes kihagyni. Ha Puerto Rico-ból kelet felé vesszük az irányt, elhajózhatjuk a káprázat

Vitorlázás Puerto Ricon

Puerto Rico a legkisebb és egyben legkeletibb szigete a Nagy-Antilláknak, az Atlanti-óceán és a Karib-tenger veszi körül. A klíma általában egész évben kellemes, kiegyensúlyozott. A június a legmelegebb hónap, az átlaghőmérséklet 27 ° C. Még a leghűvösebb hónap, január is 24 ° C körül alakul.

Oldalunkon sütiket használunk a legjobb felhasználói élmény érdekében. Az “Elfogadom” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket.