Soltán szeretnél vitorlázni? Soltai vitorlás útvonalakat, hajós úti célokat keresel, vagy szeretnéd tudni, hogy mikor a legjobb hajózni Solta környékén? Ezen az oldalon részletes információkat találhatsz Solta vitorlázási útvonalairól, úti céljairól, kikötőiről, partjairól, szigeteiről és időjárásáról. Vegyél részt egy frissítő és élménydús vitorlás kalandban. Fedezz fel gyönyörű, egyedi helyeket a nyaralásodon. Cikkeink tippeket, ötleteket, háttérinformációkat, vitorlás útvonalakat tartalmaznak, így megtervezheted tökéletes utadat. Megbízható tartalmainkkal szeretnénk tájékoztatni és inspirálni téged. Készülj fel életed legjobb vitorlás élményre!

Vitorlázás Stomorskán, Stomorskai hajós útvonaltervező:
Fedezd fel a festői települést!

A Šolta keleti végén fekvő település a sziget legrégebbi kikötője. Cikkünkből kiderül, milyen időjárás vár, ha sailing in Stomorska, ráadásul egy egyhetes útiterv összeállításához is segítséget nyújtunk. Látogasd meg az idilli települést és a környéket!

Vitorlázás Šoltán : Látogass el az egyik legidillibb közép-dalmáciai szigetre!

A sziget településeinek többsége az északi partvidéken található, a hatalmas sziklák miatt a déli oldalon nincsenek falvak. Cikkünkből kiderül, milyen időjárási viszonyok várnak, ha Šoltán vitorlázol. Rogač és Stomorska kikötőjéből indulva pedig egy-két hetes útitervek összeállításához is hasznos tanácsokat adunk. Fedezd fel a lenyűgöző közép-dalmáciai sz

Oldalunkon sütiket használunk a legjobb felhasználói élmény érdekében. Az “Elfogadom” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket.