A Baleár-szigeteken szeretnél vitorlázni? Baleár-szigeteki vitorlás útvonalakat, hajós úti célokat keresel, vagy szeretnéd tudni, hogy mikor a legjobb hajózni a Baleár-szigetek környékén? Ezen az oldalon részletes információkat találhatsz a Baleár-szigetek vitorlázási útvonalairól, úti céljairól, kikötőiről, partjairól és időjárásáról. Vegyél részt egy frissítő és élménydús vitorlás kalandban. Fedezz fel gyönyörű, egyedi helyeket a nyaralásodon. Cikkeink tippeket, ötleteket, háttérinformációkat, vitorlás útvonalakat tartalmaznak, így megtervezheted tökéletes utadat. Megbízható tartalmainkkal szeretnénk tájékoztatni és inspirálni téged. Készülj fel életed legjobb vitorlás élményre!

Vitorlázás Ciutadellán: Hagyd, hogy a földi Paradicsomba sodorjon a szél!

Ciutadella már évezredek óta az utazók biztos kikötőpontjaként szolgál a Földközi-tengeren. A csodálatos város sok felfedezendő titkot rejt a Menorcára látogatóknak. Számos történelmi látnivaló akad az elmúlt több ezer évből. Fesztiválok színesítik a nyár mozgalmas hónapjait.

Vitorlázás Maó-Mahónban: Szelídítsd meg a szeleket az elveszett Paradicsomban!

Maó-Mahón a Baleári szigetek keleti tagjának, Menorcának a központja. Évezredes kultúrával rendelkezik, sokszínűségét a mai napig megőrizte. Az UNESCO Bioszféra rezervátumok tagja, mert érintetlen természeti környezetét a mai napig megőrizte.

Vitorlázás Menorca-n: Hajózz az Édenkert körül!

A Földközi-tenger nyugati vidéke számos meglepetést rejt. Ilyen a Baleári-szigetvilág, azon belül Menorca is. Mallorca kistestvére a hajósok paradicsoma! Partvidéke igen változatos. Az északi részén jóval sötétebbek a sziklák, és vadabb a táj.

Oldalunkon sütiket használunk a legjobb felhasználói élmény érdekében. Az “Elfogadom” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket.