Bővebb információt az izlandi hajóbérlésről az alábbi oldalakon találsz: Információk Izlandról, Izland időjárása. Meríts ihletet az Izlandi hajózási útvonaltervekből és kezdd el következő útvonalad megtervezését, válassz az izlandi vitorlás úti célokból, vagy olvasd el az Izlandi hajózás írásunkat.

Kattints ha másik hajós úti cél Izlandon, vagy hajóbérlés Észak-Európában érdekel.

Izland tengeri boreális éghajlattal rendelkezik.A meleg észak-atlanti áramlatnak köszönhetően magasabb az éves közép hőmérsékletet, mint a világ legtöbb, hasonló szélességi fokú helyén.Az éghajlatot a Golf-áramlat és a kelet-grönlandi áramlat befolyásolja.
Általánosságban a déli part melegebb, csapadékosabb és szelesebb, mint az északi, nagy hőmérsékletbeli különbségek azonban nem tapasztalhatóak az országon belül.Az éves középhőmérséklet 4 °C.Eső sokkal sűrűbben fordul elő, mint hó, a legcsapadékosabb hónap az október.
Amennyiben pontosabb információt szeretnél az időjárási viszonyokról és széladatokról, kérlek válassz egy régiót a Hajóbérlés Izlandon fülön. Régión belül keress tovább a kívánt úti célod után, amelynek időjárásáról a város fülön belül találsz bővebb információt.

Bérelj hajót és fedezd fel Izlandot

Amennyiben szakértőink segítségét kérnéd a megfelelő hajó megtalálásához, vagy keresésed nem hozott számodra megfelelő eredményt a kiválasztott vitorlás régióban: ELKÜLDÖM, HOGY MILYEN HAJÓT KERESEK Az adatlap elküldése után, egyik kollégáink 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot, hogy megválaszolja kérdéseidet és megoldást biztosítson az önfeledt utazás megszervezéséhez. Mi segítünk megtalálni a legjobb megoldást!

BoatTheGlobe