Bővebb információt a belgiumi hajóbérlésről az alábbi oldalakon találsz: információk Belgiumról, Belgium időjárása. Meríts ihletet a Belgiumi hajózási útvonaltervekből és kezdd el következő útvonalad megtervezését, válassz a Belgiumi vitorlás úti célokból, vagy olvasd el a belgiumi hajózás írásunkat.

Kattints ha másik hajós úti cél Belgiumban, vagy hajóbérlés Észak-Európában érdekel.

Belgium mérsékelt óceáni éghajlattal rendelkezik.A helyi klimatikus eltérések főleg a tengerszint feletti magasságból, valamint az Északi-tenger és az Atlanti-óceán környezeti hatásaiból adódnak.Ez főként a partmenti régiókban és a sík területeken igaz.
A délkeleti területeken kontinentális éghajlati jelleg észlelhető.A partmenti területek kevésbé csapadékosak és naposabbak is, mint az ország belső területei.
A nyár viszonylag hűvös, a napi maximum hőmérséklet is alig éri el a 22°C-t júliusban és augusztusban.A tavasz és az ősz esős, borús időszakok.Ugyan sűrűn fordul elő csapadék, mennyisége azonban nem kiemelkedően sok.Február a leghidegebb hónap, a napi átlaghőmérséklet 4 °C, a napsütéses órák száma általán alacsony.
Amennyiben pontosabb információt szeretnél az időjárási viszonyokról és széladatokról, kérlek válassz egy régiót a Hajóbérlés Belgiumban fülön. Régión belül keress tovább a kívánt úti célod után, amelynek időjárásáról a város fülön belül találsz bővebb információt.

Bérelj hajót és fedezd fel Belgiumot

Amennyiben szakértőink segítségét kérnéd a megfelelő hajó megtalálásához, vagy keresésed nem hozott számodra megfelelő eredményt a kiválasztott vitorlás régióban: ELKÜLDÖM, HOGY MILYEN HAJÓT KERESEK Az adatlap elküldése után, egyik kollégáink 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot, hogy megválaszolja kérdéseidet és megoldást biztosítson az önfeledt utazás megszervezéséhez. Mi segítünk megtalálni a legjobb megoldást!

BoatTheGlobe