Bővebb információt a lengyelországi hajóbérlésről az alábbi oldalakon találsz: Információk Lengyelországról, Lengyelország időjárása. Meríts ihletet a Lengyelországi hajózási útvonaltervekből és kezdd el következő útvonalad megtervezését, válassz a Lengyelországi vitorlás úti célokból, vagy olvasd el a lengyelországi hajózás írásunkat.

Kattints ha másik hajós úti cél Lengyelországban, vagy hajóbérlés Észak-Európában érdekel.

Lengyelország éghajlata mérsékelt kontinentális.Északon, a Balti-tenger partján hűvösebb időjárás jellemző, kelet és dél felé haladva fokozatos melegedés tapasztalható.Tavasszal még hideg napok váltakoznak az első meleg napokkal, azonban május közepétől állandósul a kellemes, meleg időjárás.Nyáron és ősszel a meleg légáramlatok meleg levegőt hoznak az országba.A nyár kellemesen meleg, az átlaghőmérséklet 3 °C-kal marad el Magyarországétól.
Ősszel hirtelen köszönt be a hidegebb idő és a napsütéses órák száma is jelentősen csökken.
Télen a sarki-kontinentális frontok dominálnak, fagyos időt és nagy csapadékmennyiséget hozván magukkal, a hőmérséklet átlagosan körülbelül -1 ° C között mozog.Az éves csapadékeloszlás egyenletesnek mondható, a tél valamennyivel szárazabb a nyárnál.
Amennyiben pontosabb információt szeretnél az időjárási viszonyokról és széladatokról, kérlek válassz egy régiót a Hajóbérlés Lengyelországban fülön. Régión belül keress tovább a kívánt úti célod után, amelynek időjárásáról a város fülön belül találsz bővebb információt.

Bérelj hajót és fedezd fel Lengyelországot

Amennyiben szakértőink segítségét kérnéd a megfelelő hajó megtalálásához, vagy keresésed nem hozott számodra megfelelő eredményt a kiválasztott vitorlás régióban: ELKÜLDÖM, HOGY MILYEN HAJÓT KERESEK Az adatlap elküldése után, egyik kollégáink 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot, hogy megválaszolja kérdéseidet és megoldást biztosítson az önfeledt utazás megszervezéséhez. Mi segítünk megtalálni a legjobb megoldást!

BoatTheGlobe