Bővebb információt a Hollandiai hajóbérlésről az alábbi oldalakon találsz: Információk Hollandiaról, Hollandia időjárása. Meríts ihletet a Hollandiai hajózási útvonaltervekből és kezdd el következő útvonalad megtervezését, válassz a Hollandiai vitorlás úti célokból, vagy olvasd el a Hollandiai hajózás írásunkat.
Kattints ha másik holland hajós úti cél, vagy hajóbérlés Észak-Európában érdekel.

Hollandia hűvös-, esős-, párás óceáni éghajlattal rendelkezik.A helyi klimatikus eltérések főleg a tengerszint feletti magasságból, valamint az Északi-tenger és az Atlanti-óceán környezeti hatásaiból adódnak.Ez főként a partmenti régiókban igaz, míg a parttól távolodva az ország belsejében kontinentális jelleg észlelhető.A hőmérsékletbeli szezonalitás a különböző légáramlatok okozzák.Hollandia a meleg és a sarki légtömeg közötti ütközés területén fekszik.A szél állandóan fúj, főleg ősszel és télen, amikor viharok is előfordulhatnak.
Nyáron, főleg a partmenti területeken, viszonylag hűvös van, a maximum hőmérséklet alig éri el a 18 °C-t júliusban és augusztusban.Röviden összefoglalva Hollandiában a nyár olyan, mint Londonban.A tavasz és az ősz felhős, hűvös évszakok.Tavasszal is hideg a levegő, azonban sokkal kevesebb csapadék várható, mint télen.A tél mérsékelten hideg, a hőmérséklet 4 és 10 °C között alakul.
Amennyiben pontosabb információt szeretnél az időjárási viszonyokról és széladatokról, kérlek válassz egy régiót a Hajóbérlés Hollandiában fülön. Régión belül keress tovább a kívánt úti célod után, amelynek időjárásáról a város fülön belül találsz bővebb információt.

Bérelj hajót és fedezd fel Hollandiát

Amennyiben szakértőink segítségét kérnéd a megfelelő hajó megtalálásához, vagy keresésed nem hozott számodra megfelelő eredményt a kiválasztott vitorlás régióban: ELKÜLDÖM, HOGY MILYEN HAJÓT KERESEK Az adatlap elküldése után, egyik kollégáink 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot, hogy megválaszolja kérdéseidet és megoldást biztosítson az önfeledt utazás megszervezéséhez. Mi segítünk megtalálni a legjobb megoldást!

BoatTheGlobe