Bővebb információt a németországi hajóbérlésről az alábbi oldalakon találsz: Információk Németországról, Németország időjárása. Meríts ihletet a Németországi hajózási útvonaltervekből és kezdd el következő útvonalad megtervezését, válassz a németországi vitorlás úti célokból, vagy olvasd el a Németországi hajózás írásunkat.

Kattints ha másik hajós úti cél Németországban, vagy hajóbérlés Észak-Európában érdekel.

Németország méretéből adódóan jelentős éghajlati különbségek figyelhetőek meg az egyes területek között.Az északnyugati- és partmenti területeken óceáni éghajlati hatás érzékelhető.Ezekben a régiókban a nyár melegebb a tél hűvös és felhős.
Mivel az országban jelen vannak az Atlanti-óceán felől érkező enyhe légáramlatok és az Északi-sarkról, valamint Oroszországból érkező hideg légtömegek, így Németország éghajlata figyelemre méltó változásokat mutat.
Az északi területeken az időjárás enyhébb, de csapadékosabb és szelesebb is az Atlanti-óceán hatása miatt. A Balti-tenger partján az éghajlat hasonló az Északi-tenger partjának éghajlatához.A szél ritkábban és kevésbé intenzíven fúj.
A nyugati területek és a Rajna-folyó vidéke az atlanti eredetű légtömegeknek van kitéve.
Nyáron kellemes meleg várható, az északi partvidéken átlagosan 21 ° C, míg az ország többi részén 25 ° C várható. Ősszel fokozatos csökken a hőmérséklet és egyre több csapadék várható.A tél viszonylag enyhe, általában fagypont felett marad a hőmérséklet, azonban rövidebb hideg betörések kemény mínuszokat és hóesést hozhatnak. Tavasszal a hőmérséklet lassan emelkedik.

Amennyiben pontosabb információt szeretnél az időjárási viszonyokról és széladatokról, kérlek válassz egy régiót a Hajóbérlés Németországban fülön. Régión belül keress tovább a kívánt úti célod után, amelynek időjárásáról a város fülön belül találsz bővebb információt.

Bérelj hajót és fedezd fel Németországot

Amennyiben szakértőink segítségét kérnéd a megfelelő hajó megtalálásához, vagy keresésed nem hozott számodra megfelelő eredményt a kiválasztott vitorlás régióban: ELKÜLDÖM, HOGY MILYEN HAJÓT KERESEK Az adatlap elküldése után, egyik kollégáink 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot, hogy megválaszolja kérdéseidet és megoldást biztosítson az önfeledt utazás megszervezéséhez. Mi segítünk megtalálni a legjobb megoldást!

BoatTheGlobe