Bővebb információt a Litvániai hajóbérlésről az alábbi oldalakon találsz: Információk Litvániaról, Litvánia időjárása. Meríts ihletet a Litvániai hajózási útvonaltervekből és kezdd el következő útvonalad megtervezését, válassz a Litvániai vitorlás úti célokból, vagy olvasd el a Litvániai hajózás írásunkat.

Kattints ha másik hajós úti cél Litvániában, vagy hajóbérlés Észak-Európában érdekel.

Litvánia éghajlata az óceáni- és a kontinentális éghajlat határán van.A telek fagyosak, a nyarak mérsékelten melegek és enyhén esősek.A Balti-tenger közelségének köszönhetően állandó légáramlatok tapasztalhatóak és a levegő páratartalma is magasabb az átlagosnál.A szárazföldi területeken a hőmérséklet valamennyivel alacsonyabb, nyáron pedig valamennyivel magasabb, mint a partmenti területeken.Tavasszal fokozatosan növekedik a levegő hőmérséklete, igazán kellemes idő májusban várható.A partmenti régiókban a téli átlaghőmérséklet 3 °C , míg nyáron 16 °C körül alakul.Július az év legmelegebb hónapja, ilyenkor az átlaghőmérséklet 18°C.A csapadék eloszlása egyenletesnek mondható, ősszel és télen valamivel megnövekszik, illetve a partmenti területeken több eső várható.

Amennyiben pontosabb információt szeretnél az időjárási viszonyokról és széladatokról, kérlek válassz egy régiót a Hajóbérlés Litvániában fülön. Régión belül keress tovább a kívánt úti célod után, amelynek időjárásáról a város fülön belül találsz bővebb információt.

Bérelj hajót és fedezd fel Litvániát

Amennyiben szakértőink segítségét kérnéd a megfelelő hajó megtalálásához, vagy keresésed nem hozott számodra megfelelő eredményt a kiválasztott vitorlás régióban: ELKÜLDÖM, HOGY MILYEN HAJÓT KERESEK Az adatlap elküldése után, egyik kollégáink 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot, hogy megválaszolja kérdéseidet és megoldást biztosítson az önfeledt utazás megszervezéséhez. Mi segítünk megtalálni a legjobb megoldást!

BoatTheGlobe