Bővebb információt az Írországi hajóbérlésről az alábbi oldalakon találsz: Információk Írországról, Írország időjárása. Meríts ihletet az Írországi hajózási útvonaltervekből és kezdd el következő útvonalad megtervezését, válassz az Írországi vitorlás úti célokból, vagy olvasd el az Írországi hajózás írásunkat.

Kattints ha másik ír hajós úti cél, vagy hajóbérlés Észak-Európában érdekel.

Írország enyhe óceáni éghajlattal rendeklezik és a Golf-áramlatnak köszönhetően sokkal melegebb az időjárás, mint más országokban ezen a szélességi körön.
Az uralkodó szél délnyugat felől fúj, és a nyugati part hegyein törik meg. A dombok és hegyek védelmet nyújtanak a sziget többi részének az óceán felől érkező erős széllel szemben.A szárazföldi területeken hidegebb van télen és melegebb van nyáron, mint a partmenti területeken. Az éves napi átlaghőmérséklet 10°C.Nyáron a levegő hőfoka 15°C és 20°C között ingadozik.A legnaposabb évszakok május és június.A legmelegebb területek a délnyugati partvidéken helyezkednek el.
Az extrém telek ritkák, a partvidék általában hómentes marad a tél során, 5 és 8°C közötti hőmérséklet várható.
Amennyiben pontosabb információt szeretnél az időjárási viszonyokról és széladatokról, kérlek válassz egy régiót a Hajóbérlés Írországban fülön. Régión belül keress tovább a kívánt úti célod után, amelynek időjárásáról a város fülön belül találsz bővebb információt.

Bérelj hajót és fedezd fel Írországot

Amennyiben szakértőink segítségét kérnéd a megfelelő hajó megtalálásához, vagy keresésed nem hozott számodra megfelelő eredményt a kiválasztott vitorlás régióban: ELKÜLDÖM, HOGY MILYEN HAJÓT KERESEK Az adatlap elküldése után, egyik kollégáink 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot, hogy megválaszolja kérdéseidet és megoldást biztosítson az önfeledt utazás megszervezéséhez. Mi segítünk megtalálni a legjobb megoldást!

BoatTheGlobe