Bővebb információt az észtországi hajóbérlésről az alábbi oldalakon találsz: információk Észtországról, Észtország időjárása. Meríts ihletet az Észtországi hajózási útvonaltervekből és kezdd el következő útvonalad megtervezését, válassz az Észtországi vitorlás úti célokból, vagy olvasd el az észtországi hajózás írásunkat.

Kattints ha másik hajós úti cél Észtországban, vagy hajóbérlés Észak-Európában érdekel.

Észtország éghajlata a kontinentális és az óceáni éghajlat határán helyezkedik el. Az ország a Balti térség legészakibb pontján található és a leghidegebb is itt van.Az atlanti áramlatok nehezen jutnak be Észtország területére, inkább a sarkvidéki, vagy az Oroszországból érkező hidegfrontok haladnak át az ország területén.A nyugati részeken az időjárás enyhébb.Nyáron a napi hőmérséklet 20 és 25 °C között mozog.Július a legmelegebb hónap, azonban ilyenkor is sok csapadék várható.Ősszel sok csapadék és hűvős idő, télen a napi átlaghőmérséklet -5°C körül alakul, de extrém esetekben egészen -20°C-ig süllyedhet.A csapadék eloszlása egész évben arányos.
Amennyiben pontosabb információt szeretnél az időjárási viszonyokról és széladatokról, kérlek válassz egy régiót a Hajóbérlés Észtországban fülön. Régión belül keress tovább a kívánt úti célod után, amelynek időjárásáról a város fülön belül találsz bővebb információt.

Bérelj hajót és fedezd fel Észtországot

Amennyiben szakértőink segítségét kérnéd a megfelelő hajó megtalálásához, vagy keresésed nem hozott számodra megfelelő eredményt a kiválasztott vitorlás régióban: ELKÜLDÖM, HOGY MILYEN HAJÓT KERESEK Az adatlap elküldése után, egyik kollégáink 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot, hogy megválaszolja kérdéseidet és megoldást biztosítson az önfeledt utazás megszervezéséhez. Mi segítünk megtalálni a legjobb megoldást!

BoatTheGlobe