Bővebb információt funtanai hajóbérlésről az alábbi oldalakon találsz : információk Funtanaról, Funtana időjárása. Meríts ihletet a funtanai hajózási útvonalakból és kezdd el következő útvonalad megtervezését, olvasd el a funtanai hajózás írásunkat.

Úticél megváltoztatása

Távolság

Opció figyelmen kívül hagyása

Kezdődátum

Időtartam

Rugalmasság

Kabinok száma

Férőhelyek

to

Típus

Szolgáltatástípus

Hossz

to

Felszereltség

Air conditioner
Watermaker
Generator
Electric windlass
Outboard Motor
Autopilot
Bowthruster
Electric Toilettes
WiFi
Solar Panel
GPS
Electric Winch

Model

Keresés

Sort by:

A MEGADOTT PARAMÉTEREKKEL NINCSEN MEGJELENÍTHETŐ HAJÓ?

Jóval több hajóhoz van hozzáférésünk, mint ami az oldalunkon megjelenik.
Töltsd ki a formot és megkeressük a számodra megfelelő hajót.Csak hajóbérléssel foglalkozunk, 
1 napos hajóutak szervezésével NEM!

  A mezők kitöltése kötelező

  FIGYELEM: Kérésed fontos számunkra. Amennyiben az űrlap beküldése után a weboldal nem kerül átirányításra és nem kapsz visszaigazoló e-mailt (ellenőrizd a spam mappát is), frissítsd az oldalt, töltsd ki ismét az űrlapot és küldd el megint! Abban az esetben, ha az újbóli próbálkozásod is sikertelen, vedd fel a kapcsolatot velünk e-mailen info@boattheglobe.hu keresztül, vagy hívd a +36 30 311 3328-as telefonszámot.

  Hajóbérlés Funtana környékén

  Rovinj kikötője

  Rovinj évszázadok óta az Adria egyik legforgalmasabb városa. Elhelyezkedése miatt tökéletes kiindulópont egy felejthetetlen nyári vakációhoz. A kikötő egy 20 millió eurós beruházás után jelenleg Horvátországban az egyik legnagyobb és legfejlettebb. Minden tiszta, rendezett és remek állapotban van. Kiváló egészségügyi szolgáltatásokkal is rendelkezik. Összesen 416 hajó fér el és a maximum hajó méret 50 méter.

  Vrsar kikötője

  Vrsar a környező szigetek által egy tökéletesen védett öbölben található. Isztria nyugati partján az egyik legjobb állapotban lévő kikötő. A 14 méter mély kikötőben 200 hajó fér el és a maximális jacht-hossz 40 méter.

  ACI Marina Pula

  Pula kikötője egy hatalmas természetes öbölben helyezkedik el. Nagyjából 200 kikötőhellyel rendelkezik és akár 40 méter hosszú megajachtokat képes befogadni. Felszereltsége kifogástalan. Mosoda, ATM és valuta váltó is található. A közelben van benzinkút is és autókölcsönzésre is van lehetőség.

  ACI Marina Pomer

  A Pomer kikötő a Medulin öbölben található. Több mint 400 hajó fér el itt. Modern, tiszta, valamint van ingyenes wifi hozzáférés is. Egy tágas, minőségi étterem áll a parton. A hajósok számára minden szükséges megtalálható a kikötőben. Rendelkezik még egy raktárral is, ahol különböző felszereléseket, például kerékpárt vagy szörfdeszkát tudunk tárolni.

  Kattints ha másik vitorlás úti cél az Istrián, vagy másik istriai hajóbérlés érdekel.

  Funtana időjárása

  Az éghajlati diagramok 30 éves óránkénti időjárási modell-szimulációkon alapulnak. Jól jelzik a tipikus éghajlati mintákat és a várható időjárási feltételeket (hőmérséklet, csapadék, napsütés és szél). Az “átlagos napi maximum” (folytonos piros vonal) mutatja Funtana maximum hőmérsékletét egy adott hónapban. Hasonlóképpen, az “átlagos napi minimum” (folytonos kék vonal) mutatja az átlagos minimum hőmérsékletet.

  szelrozsa Funtana
  szelerosseg Funtana

  Funtana szélrózsája megmutatja, hogy egy évben hány órán keresztül fúj a szél egy adott irányból. A diagram Funtana esetében megmutatja az adott hónapban a napok számát, amely során a szél egy bizonyos sebességet elér.

  Amennyiben szakértőink segítségét kérnéd a megfelelő hajó megtalálásához, vagy keresésed nem hozott számodra megfelelő eredményt a kiválasztott vitorlás régióban: ELKÜLDÖM, HOGY MILYEN HAJÓT KERESEK Az adatlap elküldése után, egyik kollégáink 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot, hogy megválaszolja kérdéseidet és megoldást biztosítson az önfeledt utazás megszervezéséhez. Mi segítünk megtalálni a legjobb megoldást!

  BoatTheGlobe