Bővebb információt a Jón-szigeteki hajóbérlésről az alábbi oldalakon találsz: információk Jón-szigetekről, Jón-szigetek időjárása. Meríts ihletet a Jón-szigeteki hajózási útvonaltervekből és kezdd el következő útvonalad megtervezését, válassz a Jón-szigeteki vitorlás úti célokból, vagy olvasd el a Jón-szigeteki hajózás írásunkat.

Read about Ionian -sziget sailing routes, vagy válassz másik Greece hajóbérlés

Ionian időjárása

Az éghajlati diagramok 30 éves óránkénti időjárási modell-szimulációkon alapulnak. Jól jelzik a tipikus éghajlati mintákat és a várható időjárási feltételeket (hőmérséklet, csapadék, napsütés és szél). Az “átlagos napi maximum” (folytonos piros vonal) mutatja Ionian Sea maximum hőmérsékletét egy adott hónapban. Hasonlóképpen, az “átlagos napi minimum” (folytonos kék vonal) mutatja az átlagos minimum hőmérsékletet.

szelrozsa Ionian
szelerosseg Ionian

Ionian Sea szélrózsája megmutatja, hogy egy évben hány órán keresztül fúj a szél egy adott irányból. A diagram Ionian Sea esetében megmutatja az adott hónapban a napok számát, amely során a szél egy bizonyos sebességet elér.

Bérelj hajót és fedezd fel a Jón-szigeteket!

Amennyiben szakértőink segítségét kérnéd a megfelelő hajó megtalálásához, vagy keresésed nem hozott számodra megfelelő eredményt a kiválasztott vitorlás régióban: ELKÜLDÖM, HOGY MILYEN HAJÓT KERESEK Az adatlap elküldése után, egyik kollégáink 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot, hogy megválaszolja kérdéseidet és megoldást biztosítson az önfeledt utazás megszervezéséhez. Mi segítünk megtalálni a legjobb megoldást!

5/5 - (256 votes)
BoatTheGlobe