Korfu partvidéke sajátságos elhelyezkedésének köszönhetően számtalantermészeti csodát rejt. A marinák a legbiztonságosabb kikötést és védelmet kínálják. Csodálatos mediterrán természeti környezetben, történelmi és kulturális értékekben bővelkedő városkák közvetlen közelében találhatók. Ezek a gyöngyszemek egymástól alig pár órányi távolságra vannak.Kihagyhatatlan úti cél egy változatosságra és kalandra vágyó tengeri hajósnak.

Bővebb információt a korfui hajóbérlésről az alábbi oldalakon találsz: információk Korfuról, Korfu időjárása. Meríts ihletet a korfui hajózási útvonaltervekből és kezdd el következő útvonalad megtervezését, válassz a korfui vitorlás úti célokból, vagy olvasd el a korfui hajózás írásunkat.

Másik Jón-szigeteki hajóbérlés.

Korfu időjárása

Az éghajlati diagramok 30 éves óránkénti időjárási modell-szimulációkon alapulnak. Jól jelzik a tipikus éghajlati mintákat és a várható időjárási feltételeket (hőmérséklet, csapadék, napsütés és szél). Az “átlagos napi maximum” (folytonos piros vonal) mutatja Korfu maximum hőmérsékletét egy adott hónapban. Hasonlóképpen, az “átlagos napi minimum” (folytonos kék vonal) mutatja az átlagos minimum hőmérsékletet.

szelrozsa Korfu
szelerosseg Korfu

Korfu szélrózsája megmutatja, hogy egy évben hány órán keresztül fúj a szél egy adott irányból. A diagram Korfu esetében megmutatja az adott hónapban a napok számát, amely során a szél egy bizonyos sebességet elér.

Bérelj hajót és fedezd fel Korfut!

Amennyiben szakértőink segítségét kérnéd a megfelelő hajó megtalálásához, vagy keresésed nem hozott számodra megfelelő eredményt a kiválasztott vitorlás régióban: ELKÜLDÖM, HOGY MILYEN HAJÓT KERESEK Az adatlap elküldése után, egyik kollégáink 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot, hogy megválaszolja kérdéseidet és megoldást biztosítson az önfeledt utazás megszervezéséhez. Mi segítünk megtalálni a legjobb megoldást!

BoatTheGlobe