Bővebb információt a peloponnészoszi hajóbérlésről az alábbi oldalakon találsz: információk a Peloponnészoszról, Peloponnészosz időjárása. Meríts ihletet a peloponnészoszi hajózási útvonaltervekből és kezdd el következő útvonalad megtervezését, válassz a peloponnészoszi vitorlás úti célokból, vagy olvasd el a peloponnészoszi hajózás írásunkat.

Read about Peloponnese sailing routes, Másik Jón-szigeteki hajóbérlés.

Peloponnese időjárása

Az éghajlati diagramok 30 éves óránkénti időjárási modell-szimulációkon alapulnak. Jól jelzik a tipikus éghajlati mintákat és a várható időjárási feltételeket (hőmérséklet, csapadék, napsütés és szél). Az “átlagos napi maximum” (folytonos piros vonal) mutatja Peloponnese maximum hőmérsékletét egy adott hónapban. Hasonlóképpen, az “átlagos napi minimum” (folytonos kék vonal) mutatja az átlagos minimum hőmérsékletet.

szelrozsa Peloponnese
szelerosseg Peloponnese

Peloponnese szélrózsája megmutatja, hogy egy évben hány órán keresztül fúj a szél egy adott irányból. A diagram Peloponnese esetében megmutatja az adott hónapban a napok számát, amely során a szél egy bizonyos sebességet elér.

Bérelj hajót és fedezd fel a Peloponnészoszt!

Amennyiben szakértőink segítségét kérnéd a megfelelő hajó megtalálásához, vagy keresésed nem hozott számodra megfelelő eredményt a kiválasztott vitorlás régióban: ELKÜLDÖM, HOGY MILYEN HAJÓT KERESEK Az adatlap elküldése után, egyik kollégáink 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot, hogy megválaszolja kérdéseidet és megoldást biztosítson az önfeledt utazás megszervezéséhez. Mi segítünk megtalálni a legjobb megoldást!

BoatTheGlobe