Bővebb információt a kefaloniai hajóbérlésről az alábbi oldalakon találsz: információk Kefaloniaról, Kefalonia időjárása. Meríts ihletet a kefaloniai hajózási útvonaltervekből és kezdd el következő útvonalad megtervezését, válassz a kefaloniai vitorlás úti célokból, vagy olvasd el a kefaloniai hajózás írásunkat.

Másik Jón-szigeteki hajóbérlés.

Kefalonia időjárása

Az éghajlati diagramok 30 éves óránkénti időjárási modell-szimulációkon alapulnak. Jól jelzik a tipikus éghajlati mintákat és a várható időjárási feltételeket (hőmérséklet, csapadék, napsütés és szél). Az “átlagos napi maximum” (folytonos piros vonal) mutatja Kefalonia maximum hőmérsékletét egy adott hónapban. Hasonlóképpen, az “átlagos napi minimum” (folytonos kék vonal) mutatja az átlagos minimum hőmérsékletet.

szelrozsa Kefalonia
szelerosseg Kefalonia

Kefalonia szélrózsája megmutatja, hogy egy évben hány órán keresztül fúj a szél egy adott irányból. A diagram Kefalonia esetében megmutatja az adott hónapban a napok számát, amely során a szél egy bizonyos sebességet elér.

Bérelj hajót és fedezd fel Kefaloniat!

Amennyiben szakértőink segítségét kérnéd a megfelelő hajó megtalálásához, vagy keresésed nem hozott számodra megfelelő eredményt a kiválasztott vitorlás régióban: ELKÜLDÖM, HOGY MILYEN HAJÓT KERESEK Az adatlap elküldése után, egyik kollégáink 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot, hogy megválaszolja kérdéseidet és megoldást biztosítson az önfeledt utazás megszervezéséhez. Mi segítünk megtalálni a legjobb megoldást!

5/5 - (172 votes)
BoatTheGlobe