Kattints ha másik hajós úti cél Abacoson, vagy bahamai hajóbérlés érdekel

Az országban szubtrópusi monszun éghajlat jellemző.Egész évben napos, kellemesen meleg idő várható, a Passzátszél dominál.Egyes hónapok csapadékosabbak, míg mások szárazabbak.Természetesen a területi különbségekből hőmérsékletbeli eltérések is adódnak.
Még a csapadékosab hónapok sem( májustól novemberig) állítják kihívások elé az ide látogatókat, az esőzések csak rövid ideig tartanak.Nyáron a napi hőmérséklet 26 °C és 32 °C között mozog, a páratartalom magas. Az éves középhőmérséklet 28°C. Valamennyivel hűvösebb időjárás várható januártól április közepéig, júniustól novemberig az időjárás meleg, párás és esős.A Golf-áramlatnak és az ország elhelyezkedésének, valamint domborzatának köszönhetően a Abacoson a tél is meleg.

Bérelj hajót és fedezd fel Abaco-szigeteket!

Tekintsd meg bérelhető hajóinkat és kezdd meg álmaid nyaralásának tervezését. Foglalj előre, ezáltal biztosítva a keresett helyszínt és időpontot, vagy használd ki a last-minute vitorlás bérlés nyújtotta előnyök egyikét. Kínálatunk nagyságának és változatosságának köszönhetően, könnyen megtalálhatod a tökéletes hajót, legyél kezdő-, haladó-, vagy tapasztalt hajós. Fedezd fel a tökéletes úti célt, válassz egy hajót és oldalunkon azonnal ellenőrizheted annak elérhetőségét. Töltsd nyaralásodat egy olyan helyen, ahol összekötheted a strandolás élményét számos egyéb programlehetőséggel, mint például a közeli természeti látnivalók felfedezése, vagy a desztináció nyújtotta szórakozási lehetőségek.

Hajóbérlés Abaco-szigeteken, 4 egyszerű lépésben:

  1. Bővebb információt az Abaco-szigeteki hajóbérlésről az alábbi oldalakon találsz: információk Abaco-szigetekről, Abaco-szigetek időjárása. Meríts ihletet az Abaco-szigeteki hajózási útvonaltervekből és kezdd el következő útvonalad megtervezését, válassz az Abaco-szigeteki vitorlás úti célokból, vagy olvasd el az abacosi hajózás írásunkat
  2. Hajóbérlés Abaco-szigeteken: Kattints a kiválasztott úti célra a Hajóbérlés Abaco-szigeteken fülön és keress hajót a kiválasztott desztináción. Válaszd ki a keresett hajózási területet, a hajó típusát és paramétereit, és természetesen válassz időpontot. Kattints a “Keresés” gombra. Új keresés elindításához kattintson az ”új keresés” gombra jobb oldalt fölül (jobb felső sarokban)
  3. A „Tovább” gombra kattintva megtekintheted a választott hajó részletes adatait és az igényelhető extrákat. Az oldal alján lévő naptárban találod a hajó összes foglalható, még szabad időpontját. A naptár szabad időpontjára kattintva 3 lehetőséged van: Küldj ajánlatot (a rendszer ajánlatot küld neked emailben, amiből később opciót helyezhetsz el, vagy azonnal foglalhatsz), Opciót helyezek el (3-5 napra kötelezettség nélkül, lefoglalhatod magadnak a hajót), és a Azonnal foglalok megnyomásával azonnali foglalást tehetsz. Minden a keresőben megjelenő adat valós idejű!
  4. Amennyiben nem találtál az elvárásaidnak megfelelő hajót, keress bizalommal minket, mivel sokkal több hajóhoz van hozzáférésünk az oldalon listázottaknál.

Amennyiben szakértőink segítségét kérnéd a megfelelő hajó megtalálásához, vagy keresésed nem hozott számodra megfelelő eredményt a kiválasztott vitorlás régióban: SEGÍTS VÁLASZTANI

A megkeresés elküldése után, egyik kollégáink 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot, hogy megválaszolja kérdéseidet és megoldást biztosítson az önfeledt utazás megszervezéséhez. Aktív-, vagy pihenéssel teli vakációt szeretnél? Természeti csodák felfedezésére , kulturális feltöltődésre szomjazol? A BoatTheGlobe a legjobb útvonalakat kínálja, egy kényelmes foglalási metódussal. Bármilyen kérdés felmerülése esetén, keress bennünket bizalommal. Amennyiben nem találod a megfelelő hajótípust, vedd fel velünk a kapcsolatot, segítünk megtalálni a legjobb megoldást.