Bővebb információt a Porto cesareoi hajóbérlésről az alábbi oldalakon találsz: Információk Porto Cesareoról, Porto Cesareo időjárása. Meríts ihletet a Porto Cesareoi hajózási útvonalakból és kezdd el következő útvonalad megtervezését, olvasd el a Porto cesareoi hajózás írásunkat.

Úticél megváltoztatása

Távolság

Opció figyelmen kívül hagyása

Kezdődátum

Időtartam

Rugalmasság

Kabinok száma

Férőhelyek

to

Típus

Szolgáltatástípus

Hossz

to

Felszereltség

Air conditioner
Watermaker
Generator
Electric windlass
Outboard Motor
Autopilot
Bowthruster
Electric Toilettes
WiFi
Solar Panel
GPS
Electric Winch

Model

Keresés

Sort by:

A MEGADOTT PARAMÉTEREKKEL NINCSEN MEGJELENÍTHETŐ HAJÓ?

Jóval több hajóhoz van hozzáférésünk, mint ami az oldalunkon megjelenik.
Töltsd ki a formot és megkeressük a számodra megfelelő hajót.Csak hajóbérléssel foglalkozunk, 
1 napos hajóutak szervezésével NEM!

  A mezők kitöltése kötelező

  FIGYELEM: Kérésed fontos számunkra. Amennyiben az űrlap beküldése után a weboldal nem kerül átirányításra és nem kapsz visszaigazoló e-mailt (ellenőrizd a spam mappát is), frissítsd az oldalt, töltsd ki ismét az űrlapot és küldd el megint! Abban az esetben, ha az újbóli próbálkozásod is sikertelen, vedd fel a kapcsolatot velünk e-mailen info@boattheglobe.hu keresztül, vagy hívd a +36 30 311 3328-as telefonszámot.

  Kattints ha másik vitorlás úti cél Pugliában, vagy olasz hajóbérlés érdekel.

  Porto Cesareo időjárása

  Az éghajlati diagramok 30 éves óránkénti időjárási modell-szimulációkon alapulnak. Jól jelzik a tipikus éghajlati mintákat és a várható időjárási feltételeket (hőmérséklet, csapadék, napsütés és szél). Az “átlagos napi maximum” (folytonos piros vonal) mutatja Porto Cesareo maximum hőmérsékletét egy adott hónapban. Hasonlóképpen, az “átlagos napi minimum” (folytonos kék vonal) mutatja az átlagos minimum hőmérsékletet.

  szelrozsa Porto Cesareo
  szelerosseg Porto Cesareo

  Porto Cesareo szélrózsája megmutatja, hogy egy évben hány órán keresztül fúj a szél egy adott irányból. A diagram Porto Cesareo esetében megmutatja az adott hónapban a napok számát, amely során a szél egy bizonyos sebességet elér.

  Bérelj hajót és fedezd fel Porto Cesareo-t

  1. nap Porto Cesareo – Sant’Isidoro 5, 71 km (3, 55 mi), 2. nap Sant’Isidoro – Santa Maria al Bagno 13, 17 km (8, 18 mi) 3. napSanta Maria al Bagno – Gallipoli 9, 53 km (5, 92 mi) 4. nap Gallipoli – Torre San Giovanni 26, 42 km (16, 42 mi), 5. nap Torre San Giovanni – Torre Pali 10, 06 km (6, 25 mi), 6. nap Torre Pali – Santa Maria Leuca 15, 08 km (9, 37 mi), 7. nap Santa Maria Leuca – Torre Vado – Porto Cesareo 74, 87 km (46, 52 mi)
  Hajóbérlés Porto Cesareoban

  Amennyiben szakértőink segítségét kérnéd a megfelelő hajó megtalálásához, vagy keresésed nem hozott számodra megfelelő eredményt a kiválasztott vitorlás régióban: ELKÜLDÖM, HOGY MILYEN HAJÓT KERESEK Az adatlap elküldése után, egyik kollégáink 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot, hogy megválaszolja kérdéseidet és megoldást biztosítson az önfeledt utazás megszervezéséhez. Mi segítünk megtalálni a legjobb megoldást!

  BoatTheGlobe