Bővebb információt a Gallipoli-i hajóbérlésről az alábbi oldalakon találsz: Információk Gallipoliról, Gallipoli időjárása. Meríts ihletet a Gallipoli-i hajózási útvonalakból és kezdd el következő útvonalad megtervezését, olvasd el a Gallipoli-i hajózás írásunkat.

Úticél megváltoztatása

Távolság

Opció figyelmen kívül hagyása

Kezdődátum

Időtartam

Rugalmasság

Kabinok száma

Férőhelyek

to

Típus

Szolgáltatástípus

Hossz

to

Felszereltség

Air conditioner
Watermaker
Generator
Electric windlass
Outboard Motor
Autopilot
Bowthruster
Electric Toilettes
WiFi
Solar Panel
GPS
Electric Winch

Model

Keresés

Sort by:

A MEGADOTT PARAMÉTEREKKEL NINCSEN MEGJELENÍTHETŐ HAJÓ?

Jóval több hajóhoz van hozzáférésünk, mint ami az oldalunkon megjelenik.
Töltsd ki a formot és megkeressük a számodra megfelelő hajót.Csak hajóbérléssel foglalkozunk, 
1 napos hajóutak szervezésével NEM!

  A mezők kitöltése kötelező

  FIGYELEM: Kérésed fontos számunkra. Amennyiben az űrlap beküldése után a weboldal nem kerül átirányításra és nem kapsz visszaigazoló e-mailt (ellenőrizd a spam mappát is), frissítsd az oldalt, töltsd ki ismét az űrlapot és küldd el megint! Abban az esetben, ha az újbóli próbálkozásod is sikertelen, vedd fel a kapcsolatot velünk e-mailen info@boattheglobe.hu keresztül, vagy hívd a +36 30 311 3328-as telefonszámot.

  Kattints ha másik vitorlás úti cél Pugliában, vagy olasz hajóbérlés érdekel.

  Gallipoli időjárása

  Az éghajlati diagramok 30 éves óránkénti időjárási modell-szimulációkon alapulnak. Jól jelzik a tipikus éghajlati mintákat és a várható időjárási feltételeket (hőmérséklet, csapadék, napsütés és szél). Az “átlagos napi maximum” (folytonos piros vonal) mutatja Gallipoli maximum hőmérsékletét egy adott hónapban. Hasonlóképpen, az “átlagos napi minimum” (folytonos kék vonal) mutatja az átlagos minimum hőmérsékletet.

  szelrozsa Gallipoli
  szelerosseg Gallipoli

  Gallipoli szélrózsája megmutatja, hogy egy évben hány órán keresztül fúj a szél egy adott irányból. A diagram Gallipoli esetében megmutatja az adott hónapban a napok számát, amely során a szél egy bizonyos sebességet elér.

  Bérelj hajót és fedezd fel Gallipolit

  1. nap Gallipoli – Santa Maria al Bagno 9, 53 km (5, 92 mi), 2. nap Santa Maria al Bagno – Sant’Isidoro 13, 17 km (8, 18 mi) 3. nap Sant’Isidoro – Porto Cesareo 5, 71 km (3, 55 mi)4. nap Porto Cesareo – Torre Colimena 13, 34 km (8, 29 mi), 5. nap Torre Colimena – Lido di Silvana 34, 15 km (21, 22 mi), 6. nap Lido di Silvana – Lido Bruno 15, 29 km (9, 50 mi), 7. nap Lido Bruno – Parco naturale regionale Porto Selvaggio e Palude del Capitano – Gallipoli 83, 77 km (52, 05 mi)
  Vitorlázás Gallipoli-ban

  Amennyiben szakértőink segítségét kérnéd a megfelelő hajó megtalálásához, vagy keresésed nem hozott számodra megfelelő eredményt a kiválasztott vitorlás régióban: ELKÜLDÖM, HOGY MILYEN HAJÓT KERESEK Az adatlap elküldése után, egyik kollégáink 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot, hogy megválaszolja kérdéseidet és megoldást biztosítson az önfeledt utazás megszervezéséhez. Mi segítünk megtalálni a legjobb megoldást!

  BoatTheGlobe