Kattints ha másik vitorlás úti cél Mallorcán, vagy másik mallorcai hajóbérlés érdekel.

Mallorca időjárása

Az éghajlati diagramok 30 éves óránkénti időjárási modell-szimulációkon alapulnak. Jól jelzik a tipikus éghajlati mintákat és a várható időjárási feltételeket (hőmérséklet, csapadék, napsütés és szél). Az “átlagos napi maximum” (folytonos piros vonal) mutatja Mallorca maximum hőmérsékletét egy adott hónapban. Hasonlóképpen, az “átlagos napi minimum” (folytonos kék vonal) mutatja az átlagos minimum hőmérsékletet.

szelrozsa Mallorca
szelerosseg Mallorca

Mallorca szélrózsája megmutatja, hogy egy évben hány órán keresztül fúj a szél egy adott irányból. A diagram Mallorca esetében megmutatja az adott hónapban a napok számát, amely során a szél egy bizonyos sebességet elér.

Bérelj hajót és fedezd fel Mallorcát!

  1. Bővebb információt a mallorcai hajóbérlésről az alábbi oldalakon találsz: információk Mallorcáról, Mallorca időjárása. Meríts ihletet a mallorcai hajózási útvonaltervekből és kezdd el következő útvonalad megtervezését, válassz a mallorcai vitorlás úti célokból, vagy olvasd el a mallorcai hajózás írásunkat!
  2. Hajóbérlés Mallorcán: Kattints a kiválasztott úti célra a Hajóbérlés Mallorcán

Amennyiben szakértőink segítségét kérnéd a megfelelő hajó megtalálásához, vagy keresésed nem hozott számodra megfelelő eredményt a kiválasztott vitorlás régióban: ELKÜLDÖM, HOGY MILYEN HAJÓT KERESEK Az adatlap elküldése után, egyik kollégáink 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot, hogy megválaszolja kérdéseidet és megoldást biztosítson az önfeledt utazás megszervezéséhez. Mi segítünk megtalálni a legjobb megoldást!

BoatTheGlobe