Bővebb információt a Puerto Vallarta-i hajóbérlésről az alábbi oldalakon találsz : információk Puerto Vallartaról, Puerto Vallarta időjárása. Meríts ihletet a Puerto Vallarta–i hajózási útvonalakból és kezdd el következő útvonalad megtervezését, olvasd el a Puerto Vallarta-i hajózás írásunkat!

Úticél megváltoztatása

Távolság

Opció figyelmen kívül hagyása

Kezdődátum

Időtartam

Rugalmasság

Kabinok száma

Férőhelyek

to

Típus

Szolgáltatástípus

Hossz

to

Felszereltség

Air conditioner
Watermaker
Generator
Electric windlass
Outboard Motor
Autopilot
Bowthruster
Electric Toilettes
WiFi
Solar Panel
GPS
Electric Winch

Model

Keresés

Sort by:

A MEGADOTT PARAMÉTEREKKEL NINCSEN MEGJELENÍTHETŐ HAJÓ?

Jóval több hajóhoz van hozzáférésünk, mint ami az oldalunkon megjelenik.
Töltsd ki a formot és megkeressük a számodra megfelelő hajót.Csak hajóbérléssel foglalkozunk, 
1 napos hajóutak szervezésével NEM!

NEM TALÁLTAD MEG? Végpont
+
A telefonszám tagolásához használj szóközt!
Kérjük, vedd figyelembe, hogy a hajók többsége minimum 7 éjszakára bérelhető (szombattól-szombatig)!
Kérjük, vedd figyelembe, hogy a hajók többsége minimum 7 éjszakára bérelhető (szombattól-szombatig)!
A mezők kitöltése kötelező
FIGYELEM: Kérésed fontos számunkra. Amennyiben az űrlap beküldése után a weboldal nem kerül átirányításra és nem kapsz visszaigazoló e-mailt (ellenőrizd a spam mappát is), frissítsd az oldalt, töltsd ki ismét az űrlapot és küldd el megint! Abban az esetben, ha az újbóli próbálkozásod is sikertelen, vedd fel a kapcsolatot velünk e-mailen [email protected] keresztül, vagy hívd a +36 30 311 3328-as telefonszámot.

Kattints ha másik hajós úti cél Mexikóban, vagy mexikói hajóbérlés érdekel.

Puerto Vallarta időjárása

Az éghajlati diagramok 30 éves óránkénti időjárási modell-szimulációkon alapulnak. Jól jelzik a tipikus éghajlati mintákat és a várható időjárási feltételeket (hőmérséklet, csapadék, napsütés és szél). Az “átlagos napi maximum” (folytonos piros vonal) mutatja Puerto Vallarta maximum hőmérsékletét egy adott hónapban. Hasonlóképpen, az “átlagos napi minimum” (folytonos kék vonal) mutatja az átlagos minimum hőmérsékletet.

szelrozsa Puerto Vallarta
szelerosseg Puerto Vallarta

Puerto Vallarta szélrózsája megmutatja, hogy egy évben hány órán keresztül fúj a szél egy adott irányból. A diagram Puerto Vallarta esetében megmutatja az adott hónapban a napok számát, amely során a szél egy bizonyos sebességet elér.

Bérelj hajót és fedezd fel Puerto Vallarta-t!

1.nap Puerto Vallarta – Nuevo Vallarta 9, 01 km (5, 60 mi), 2.nap Nuevo Vallarta – Punta del Mita 25, 74 km (15, 99 mi), 3.nap Punta del Mita – Cleopha -sziget 97, 26 km (60, 43 mi), 4.nap Cleopha -sziget – Isla Maria Magdalena 25, 33 km (15, 74 mi), 5.nap Isla Maria Magdalena – Isla San Juanito 47, 85 km (29, 73 mi), 6.nap Isla San Juanito – Isla Maria Madre 22, 22 km (13, 80 mi), 7.nap Isla Maria Madre – Isla Isabel 70, 41 km (43, 75 mi), 8.nap Isla Isabel – Boca de Camichín 44, 49 km (27, 64 mi), 9.nap Boca de Camichín – San Blass 36, 41 km (22, 62 mi), 10.nap San Blass – Muelle de Chacala 42, 94 km (26, 68 mi), 11.nap Muelle de Chacala – La Peñita de Jaltemba 14, 78 km (9, 18 mi), 12.nap La Peñita de Jaltemba – Sayulita 29, 32 km (18, 22 mi), 13.nap Sayulita – Islas Marietas 24.23 km (15.05 mi), 14.nap Islas Marietas – Bucerias 40.65 km (25.26 mi)
hajoberles puerto vallartaban

Amennyiben szakértőink segítségét kérnéd a megfelelő hajó megtalálásához, vagy keresésed nem hozott számodra megfelelő eredményt a kiválasztott vitorlás régióban: ELKÜLDÖM, HOGY MILYEN HAJÓT KERESEK Az adatlap elküldése után, egyik kollégáink 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot, hogy megválaszolja kérdéseidet és megoldást biztosítson az önfeledt utazás megszervezéséhez. Mi segítünk megtalálni a legjobb megoldást!

BoatTheGlobe