1. Bővebb információt a Canal du Midi-i csatornahajózásról az alábbi oldalakon találsz: Információk Canal du Midi-ről, Canal du Midi időjárása. Meríts ihletet a Canal du Midi-i csatornahajózási útvonaltervekből és kezdd el következő útvonalad megtervezését, válassz a Canal du Midi-i csatornahajózási úti célokból, vagy olvasd el a Canal du Midi-i csatornahajózás írásunkat.
  2. Csatornahajózás Canal du Midi-ben: Kattints a kiválasztott úti célra a Csatornahajózás Canal du Midi-ben fülön és keress hajót a kiválasztott desztináción. Válaszd ki a hajózási területet, a hajó típusát és paramétereit, és természetesen válassz időpontot. Kattints a „Keresés” gombra. Új keresés elindításához kattintson az „új keresés” gombra jobb oldalt fölül (jobb felső sarokban).

Amennyiben szakértőink segítségét kérnéd a megfelelő hajó megtalálásához, vagy keresésed nem hozott számodra megfelelő eredményt a kiválasztott vitorlás régióban: ELKÜLDÖM, HOGY MILYEN HAJÓT KERESEK Az adatlap elküldése után, egyik kollégáink 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot, hogy megválaszolja kérdéseidet és megoldást biztosítson az önfeledt utazás megszervezéséhez. Mi segítünk megtalálni a legjobb megoldást!

Olvass tovább ha csatornahajós úti cél Canal Du Midin, vagy csatornahajó bérlés Franciaországban érdekel.
Canal du Midi időjárása

Az éghajlati diagramok 30 éves óránkénti időjárási modell-szimulációkon alapulnak. Jól jelzik a tipikus éghajlati mintákat és a várható időjárási feltételeket (hőmérséklet, csapadék, napsütés és szél). Az “átlagos napi maximum” (folytonos piros vonal) mutatja Canal Du Midi maximum hőmérsékletét egy adott hónapban. Hasonlóképpen, az “átlagos napi minimum” (folytonos kék vonal) mutatja az átlagos minimum hőmérsékletet.

szelrozsa Canal du Midi
szelerosseg Canal du Midi

Canal Du Midi szélrózsája megmutatja, hogy egy évben hány órán keresztül fúj a szél egy adott irányból. A diagram Canal Du Midi esetében megmutatja az adott hónapban a napok számát, amely során a szél egy bizonyos sebességet elér.

Bérelj hajót és fedezd fel Canal du Midi-t

BoatTheGlobe