1. Bővebb információt a Dél-Amerikai hajóbérlésről az alábbi oldalakon találsz: Információk Dél-Amerikaról, Dél-Amerika időjárása. Meríts ihletet a Dél-Amerikai hajózási útvonaltervekből és kezdd el következő útvonalad megtervezését, válassz a Dél-Amerikai vitorlás úti célokból, vagy olvasd el a Dél-Amerikai hajózás írásunkat.
  2. Hajóbérlés Dél-Amerikaban: Kattints a kiválasztott úti célra a Hajóbérlés Dél-Amerikaban fülön és keress hajót a kiválasztott desztináción. Válaszd ki a hajózási területet, a hajó típusát és paramétereit, és természetesen válassz időpontot. Kattints a „Keresés” gombra. Új keresés elindításához kattintson az „új keresés” gombra jobb oldalt fölül (jobb felső sarokban).

Amennyiben szakértőink segítségét kérnéd a megfelelő hajó megtalálásához, vagy keresésed nem hozott számodra megfelelő eredményt a kiválasztott vitorlás régióban: ELKÜLDÖM, HOGY MILYEN HAJÓT KERESEK Az adatlap elküldése után, egyik kollégáink 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot, hogy megválaszolja kérdéseidet és megoldást biztosítson az önfeledt utazás megszervezéséhez. Mi segítünk megtalálni a legjobb megoldást!

Pontosabb időjárási információért , kérlek szűkítsd le keresésedet a Mediterrán-térségen belül!Először válassz desztinációt aHajóbérlés Dél-Amerikaban fülön, menj a 3. oldalra, ahol bővebb információ található a térség időjárási viszonyairól, széladatairól!

Bérelj hajót és fedezd fel Dél-Amerikát

5/5 - (301 votes)
BoatTheGlobe