Seychelle-szigetek éghajlata trópusi, erős óceáni befolyással. A Passzátszél szárazabb levegőt és állandó légáramlatokat hoz magával.Egész évben stabil trópusi éghajlat jellemző, a hőmérséklet ritkán csökken 24 ° C alá vagy emelkedik 32 ° C fölé. Az esős évszak decembertől márciusig tart, az északnyugati monszun miatt. Ezt száraz, kissé hűvösebb évszak követi júniustól szeptemberig, amikor a délkeleti Passzátszél uralkodik.A csapadék mennyisége a száraz évszakban elenyésző, de nem kisebb záporok, zivatarok előfordulhatnak.A legcsapadékosabb hónapok a december és a február.
Amennyiben pontosabb információt szeretnél az időjárási viszonyokról és széladatokról, kérlek válassz egy régiót a Hajóbérlés a Seychelle-szigeteken fülön.Régión belül keress tovább a vágyott úti célod után, amelynek időjárásáról a város fülön belül találsz bővebb információt.

Bérelj hajót és fedezd fel a Seychelle-szigeteket

Tekintsd meg bérelhető hajóinkat és kezdd meg álmaid nyaralásának tervezését. Foglalj előre, ezáltal biztosítva a keresett helyszínt és időpontot, vagy használd ki a last-minute vitorlás bérlés nyújtotta előnyök egyikét. Kínálatunk nagyságának és változatosságának köszönhetően, könnyen megtalálhatod a tökéletes hajót, legyél kezdő-, haladó-, vagy tapasztalt hajós. Fedezd fel a tökéletes úti célt, válassz egy hajót és oldalunkon azonnal ellenőrizheted annak elérhetőségét. Töltsd nyaralásodat egy olyan helyen, ahol összekötheted a strandolás élményét számos egyéb programlehetőséggel, mint például a közeli természeti látnivalók felfedezése, vagy a desztináció nyújtotta szórakozási lehetőségek.

Hajóbérlés a Seychelle-szigeteken, 4 egyszerű lépésben:

  1. Bővebb információt a Seychelle-szigeteki hajóbérlésről az alábbi oldalakon találsz: Információk Seychelle-szigetekről, Seychelle-szigetek időjárása. Meríts ihletet a Seychelle-szigeteki hajózási útvonaltervekből és kezdd el következő útvonalad megtervezését, válassz a Seychelle-szigeteki vitorlás úti célokból, vagy olvasd el a Seychelle-szigeteki hajózás írásunkat.
  2. Hajóbérlés Seychelle-szigeteken: Kattints a kiválasztott úti célra a Hajóbérlés Seychelle-szigeteken fülön és keress hajót a kiválasztott desztináción. Válaszd ki a hajózási területet, a hajó típusát és paramétereit, és természetesen válassz időpontot. Kattints a „Keresés” gombra. Új keresés elindításához kattintson az „új keresés” gombra jobb oldalt fölül (jobb felső sarokban).
  3. A „Tovább” gombra kattintva megtekintheted a választott hajó részletes adatait és az igényelhető extrákat. Az oldal alján lévő naptárban találod a hajó összes foglalható, még szabad időpontját. A naptár szabad időpontjára kattintva 3 lehetőséged van: Küldj ajánlatot (a rendszer ajánlatot küld neked emailben, amiből később opciót helyezhetsz el, vagy azonnal foglalhatsz), Opciót helyezek el (3-5 napra kötelezettség nélkül, lefoglalhatod magadnak a hajót), és a Azonnal foglalok megnyomásával azonnali foglalást tehetsz. Minden a keresőben megjelenő adat valós idejű!
  4. Amennyiben nem találtál az elvárásaidnak megfelelő hajót, keress bizalommal minket, mivel sokkal több hajóhoz van hozzáférésünk az oldalon listázottaknál.

Amennyiben szakértőink segítségét kérnéd a megfelelő hajó megtalálásához, vagy keresésed nem hozott számodra megfelelő eredményt a kiválasztott vitorlás régióban: SEGÍTS VÁLASZTANI

A megkeresés elküldése után, egyik kollégáink 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot, hogy megválaszolja kérdéseidet és megoldást biztosítson az önfeledt utazás megszervezéséhez. Aktív-, vagy pihenéssel teli vakációt szeretnél? Természeti csodák felfedezésére , kulturális feltöltődésre szomjazol? A BoatTheGlobe a legjobb útvonalakat kínálja, egy kényelmes foglalási metódussal. Bármilyen kérdés felmerülése esetén, keress bennünket bizalommal. Amennyiben nem találod a megfelelő hajótípust, vedd fel velünk a kapcsolatot, segítünk megtalálni a legjobb megoldást.
BoatTheGlobe