Törökország változatos éghajlatára északon, délen és nyugatonerős hatással van a tenger jelenléte, továbbá a hegyek is fontos szerepet játszanak bizonyos területek klímájánál. Jelentős különbségek fedezhetőek felországon belül a területek éghajlatai között.Amíg a parti régiókban enyhe éghajlat van jelen, az Anatolia-régióra szárazság jellemző. A nyár forró, a tél hideg, némi csapadékkal.
A Fekete-tenger partjának régióiban, összehasonlítva a Földközi-tenger partjával, valamelyesest hűvösebb időjárás jellemző. Az ország belsejében található területek kontinentális klímával rendelkeznek, hideg-, csapadékban gazdag téllel, és forró-, száraz nyárral, azonban éjszaka jelentős lehűlés tapasztalható.
Isztambulban és környékén az éghajlat mérsékelt, télen az átlagos napi hőmérséklet 5°C körül, míg nyáron 25°C körül alakul.Az Égei-tenger mentén enyhe, kellemes klíma jellemző, az átlagos napi hőmérésklet télen 9°C , nyáron 29°C.
A Földközi-tenger partvidékén hasonló az éghajlat.Hideghullámok előfordulhatnak, de ritkábban és hosszuk is rövidebb, mint Isztambulban.Nyáron általában a tengeri széljárások által mérsékelt a hőség, a Meltemi megérkezésekor erős széllökések is várhatóak.
Törökország déli partjánál mediterrán klíma jellemző.A Fekete-tenger régióiban magas csapadékmennyiség, átlaghőmérséklet és páratartalom jellemző
Amennyiben pontosabb információt szeretnél az időjárási viszonyokról és széladatokról, kérlek válassz egy régiót a Hajóbérlés Törökországban. fülön.Régión belül keress tovább a vágyott úticélod után, amelynek időjárásáról a város fülön belül találsz bővebb információt.

Bérelj hajót és fedezd fel Törökországot!

Tekintsd meg bérelhető hajóinkat és kezdd meg álmaid nyaralásának tervezését. Foglalj előre, ezáltal biztosítva a keresett helyszínt és időpontot, vagy használd ki a last-minute vitorlás bérlés nyújtotta előnyök egyikét. Kínálatunk nagyságának és változatosságának köszönhetően, könnyen megtalálhatod a tökéletes hajót, legyél kezdő-, haladó-, vagy tapasztalt hajós. Fedezd fel a tökéletes úti célt, válassz egy hajót és oldalunkon azonnal ellenőrizheted annak elérhetőségét. Töltsd nyaralásodat egy olyan helyen, ahol összekötheted a strandolás élményét számos egyéb programlehetőséggel, mint például a közeli természeti látnivalók felfedezése, vagy a desztináció nyújtotta szórakozási lehetőségek.

Hajóbérlés Törökországban, 4 egyszerű lépésben:

  1. Bővebb információt a törökországi hajóbérlésről az alábbi oldalakon találsz: információk Törökországról, Törökország időjárása. Meríts ihletet a törökországi hajózási útvonaltervekből és kezdd el következő útvonalad megtervezését, válassz a törökországi vitorlás úti célokból, vagy olvasd el a törökországi hajózás írásunkat
  2. Hajóbérlés Törökországban: Kattints a kiválasztott uticélra a Hajóbérlés Törökországban fülön és keress hajót a kiválasztott desztináción. Válaszd ki a keresett hajózási területet, a hajó típusát és paramétereit, és természetesen válassz időpontot. Kattints a “Keresés” gombra. Új keresés elindításához kattintson az ”új keresés” gombra jobb oldalt fölül (jobb felső sarokban)
  3. A „Tovább” gombra kattintva megtekintheted a választott hajó részletes adatait és az igényelhető extrákat. Az oldal alján lévő naptárban találod a hajó összes foglalható, még szabad időpontját. A naptár szabad időpontjára kattintva 3 lehetőséged van: Küldj ajánlatot (a rendszer ajánlatot küld neked emailben, amiből később opciót helyezhetsz el, vagy azonnal foglalhatsz), Opciót helyezek el (3-5 napra kötelezettség nélkül, lefoglalhatod magadnak a hajót), és a Azonnal foglalok megnyomásával azonnali foglalást tehetsz. Minden a keresőben megjelenő adat valós idejű!
  4. Amennyiben nem találtál az elvárásaidnak megfelelő hajót, keress bizalommal minket, mivel sokkal több hajóhoz van hozzáférésünk az oldalon listázottaknál.

Amennyiben szakértőink segítségét kérnéd a megfelelő hajó megtalálásához, vagy keresésed nem hozott számodra megfelelő eredményt a kiválasztott vitorlás régióban: SEGÍTS VÁLASZTANI

A megkeresés elküldése után, egyik kollégáink 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot, hogy megválaszolja kérdéseidet és megoldást biztosítson az önfeledt utazás megszervezéséhez. Aktív-, vagy pihenéssel teli vakációt szeretnél? Természeti csodák felfedezésére , kulturális feltöltődésre szomjazol? A BoatTheGlobe a legjobb útvonalakat kínálja, egy kényelmes foglalási metódussal. Bármilyen kérdés felmerülése esetén, keress bennünket bizalommal. Amennyiben nem találod a megfelelő hajótípust, vedd fel velünk a kapcsolatot, segítünk megtalálni a legjobb megoldást.
BoatTheGlobe