Szlovénia éghajlatát a tipikus európai kontinentális klíma jegyeihatározzák meg.Meleg, száraz nyarak és hideg telek jellemzőek az országban.A tengerparti települések és az alföldek mediterrán jegyekkel rendelkeznek.Nem messze a tengertől egy hegyvonulat választja el a part menti területeket az ország belső régióitól, ahol mérsékelt kontinentális klíma jellemző. A magas hegységekben természetesen hűvösebb éghajlat uralkodik.
Közép- és Észak-Szlovénia kontinentális” hűvös nyári” klímával rendelkezik, a keleti részeken kontinentális éghalat, viszont meleg nyarak vannak jelen.A tengerparti területeken hosszan tartó fagy és hó aligha van jelen, köszönhetően a Földközi-tenger meleg áramlatainak.Az ország nyugati részén a tenger befolyása nem jelentős.A parttól távolabb eső városokban a nyár és a tél hidegebb.Nyáron a napi hőmérséklet 20 és 25°C között ingadozik, de néha eléri a 30°C fölötti értékeket is.Zivatarok főként a hegységekben fordulnak elő.Az Adrián a napsütéses napok száma viszonylag alacsony, ezzel ellentétben a nyár naposnak mondható.A havazás ritka és általában nem kiadós.A Bora Kelet-Europából szárazságot hoz magával.A tenger hőmérséklete úszásra júliusban és augusztusban
a legalkalmasabb, de szeptemberben is elég meleg a fürdőzéshez.Télen a hideg Közép-Európából érkezik az északi széljárások által.
Amennyiben pontosabb információt szeretnél az időjárási viszonyokról és széladatokról, kérlek válassz egy régiót a Hajóbérlés Szlovéniában. fülön.Régión belül keress tovább a vágyott úti célod után, amelynek időjárásáról a város fülön belül találsz bővebb információt.

Bérelj hajót és fedezd fel Szlovéniát!

Tekintsd meg bérelhető hajóinkat és kezdd meg álmaid nyaralásának tervezését. Foglalj előre, ezáltal biztosítva a keresett helyszínt és időpontot, vagy használd ki a last-minute vitorlás bérlés nyújtotta előnyök egyikét. Kínálatunk nagyságának és változatosságának köszönhetően, könnyen megtalálhatod a tökéletes hajót, legyél kezdő-, haladó-, vagy tapasztalt hajós. Fedezd fel a tökéletes úti célt, válassz egy hajót és oldalunkon azonnal ellenőrizheted annak elérhetőségét. Töltsd nyaralásodat egy olyan helyen, ahol összekötheted a strandolás élményét számos egyéb programlehetőséggel, mint például a közeli természeti látnivalók felfedezése, vagy a desztináció nyújtotta szórakozási lehetőségek.

Hajóbérlés Szlovéniában, 4 egyszerű lépésben:

  1. Bővebb információt a szlovéniai időjárásról az alábbi oldalakon találsz: információk Szlovéniáról, Szlovénia időjárása. Meríts ihletet a szlovéniai hajózási útvonaltervekből és kezdd el következő útvonalad megtervezését, válassz a szlovéniai vitorlás úti célokból, vagy olvasd el a szlovániai hajózás írásunkat
  2. Hajóbérlés Szlovéniában: Kattints a kiválasztott úti célra a Hajóbérlés Szlovéniában fülön és keress hajót a kiválasztott desztináción. Válaszd ki a keresett hajózási területet, a hajó típusát és paramétereit, és természetesen válassz időpontot. Kattints a “Keresés” gombra. Új keresés elindításához kattintson az ”új keresés” gombra jobb oldalt fölül (jobb felső sarokban)
  3. A „Tovább” gombra kattintva megtekintheted a választott hajó részletes adatait és az igényelhető extrákat. Az oldal alján lévő naptárban találod a hajó összes foglalható, még szabad időpontját. A naptár szabad időpontjára kattintva 3 lehetőséged van: Küldj ajánlatot (a rendszer ajánlatot küld neked emailben, amiből később opciót helyezhetsz el, vagy azonnal foglalhatsz), Opciót helyezek el (3-5 napra kötelezettség nélkül, lefoglalhatod magadnak a hajót), és a Azonnal foglalok megnyomásával azonnali foglalást tehetsz. Minden a keresőben megjelenő adat valós idejű!
  4. Amennyiben nem találtál az elvárásaidnak megfelelő hajót, keress bizalommal minket, mivel sokkal több hajóhoz van hozzáférésünk az oldalon listázottaknál.

Amennyiben szakértőink segítségét kérnéd a megfelelő hajó megtalálásához, vagy keresésed nem hozott számodra megfelelő eredményt a kiválasztott vitorlás régióban: SEGÍTS VÁLASZTANI

A megkeresés elküldése után, egyik kollégáink 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot, hogy megválaszolja kérdéseidet és megoldást biztosítson az önfeledt utazás megszervezéséhez. Aktív-, vagy pihenéssel teli vakációt szeretnél? Természeti csodák felfedezésére , kulturális feltöltődésre szomjazol? A BoatTheGlobe a legjobb útvonalakat kínálja, egy kényelmes foglalási metódussal. Bármilyen kérdés felmerülése esetén, keress bennünket bizalommal. Amennyiben nem találod a megfelelő hajótípust, vedd fel velünk a kapcsolatot, segítünk megtalálni a legjobb megoldást.
BoatTheGlobe