Tekintsd meg bérelhető hajóinkat és kezdd meg álmaid nyaralásának tervezését. Foglalj előre, ezáltal biztosítva a keresett helyszínt és időpontot, vagy használd ki a last-minute vitorlás bérlés nyújtotta előnyök egyikét. Kínálatunk nagyságának és változatosságának köszönhetően, könnyen megtalálhatod a tökéletes hajót, legyél kezdő-, haladó-, vagy tapasztalt hajós. Fedezd fel a tökéletes úti célt, válassz egy hajót és oldalunkon azonnal ellenőrizheted annak elérhetőségét. Töltsd nyaralásodat egy olyan helyen, ahol összekötheted a strandolás élményét számos egyéb programlehetőséggel, mint például a közeli természeti látnivalók felfedezése, vagy a desztináció nyújtotta szórakozási lehetőségek.

Hajóbérlés az Egyesült Államokban, 4 egyszerű lépésben:

  1. Bővebb információt az Egyesült Államoki hajóbérlésről az alábbi oldalakon találsz: Információk Egyesült Államokről, Egyesült Államok időjárása. Meríts ihletet az Egyesült Államoki hajózási útvonaltervekből és kezdd el következő útvonalad megtervezését, válassz az Egyesült Államoki vitorlás úti célokból, vagy olvasd el az Egyesült Államoki hajózás írásunkat.
  2. Hajóbérlés az Egyesült Államokban: Kattints a kiválasztott úti célra a Hajóbérlés az Egyesült Államokban fülön és keress hajót a kiválasztott desztináción. Válaszd ki a hajózási területet, a hajó típusát és paramétereit, és természetesen válassz időpontot. Kattints a „Keresés” gombra. Új keresés elindításához kattintson az „új keresés” gombra jobb oldalt fölül (jobb felső sarokban).
  3. A „Tovább” gombra kattintva megtekintheted a választott hajó részletes adatait és az igényelhető extrákat. Az oldal alján lévő naptárban találod a hajó összes foglalható, még szabad időpontját. A naptár szabad időpontjára kattintva 3 lehetőséged van: Küldj ajánlatot (a rendszer ajánlatot küld neked emailben, amiből később opciót helyezhetsz el, vagy azonnal foglalhatsz), Opciót helyezek el (3-5 napra kötelezettség nélkül, lefoglalhatod magadnak a hajót), és a Azonnal foglalok megnyomásával azonnali foglalást tehetsz. Minden a keresőben megjelenő adat valós idejű!
  4. Amennyiben nem találtál az elvárásaidnak megfelelő hajót, keress bizalommal minket, mivel sokkal több hajóhoz van hozzáférésünk az oldalon listázottaknál.

Amennyiben szakértőink segítségét kérnéd a megfelelő hajó megtalálásához, vagy keresésed nem hozott számodra megfelelő eredményt a kiválasztott vitorlás régióban: SEGÍTS VÁLASZTANI

A megkeresés elküldése után, egyik kollégáink 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot, hogy megválaszolja kérdéseidet és megoldást biztosítson az önfeledt utazás megszervezéséhez. Aktív-, vagy pihenéssel teli vakációt szeretnél? Természeti csodák felfedezésére , kulturális feltöltődésre szomjazol? A BoatTheGlobe a legjobb útvonalakat kínálja, egy kényelmes foglalási metódussal. Bármilyen kérdés felmerülése esetén, keress bennünket bizalommal. Amennyiben nem találod a megfelelő hajótípust, vedd fel velünk a kapcsolatot, segítünk megtalálni a legjobb megoldást.

Az Egyesült Államok hatalmas ország, ebből adódóan jelentős éghajlati különbségek vannak az egyes régiók között. Az éghajlat melegebbé válik dél felé haladva és kevesebb csapadék várható nyugaton.
A Csendes-óceán nyugati partján északon hűvös az éghajlat, délen pedig mediterrán. A délnyugati részen forró sivatagi éghajlat, a Dél-Atlanti-óceán partján párás szubtrópusi éghajlat van, jellemzően enyhe téllel és meleg, párás nyárral, míg Floridában szinte trópusi az éghajlat. Az Alföld északi felén esős kontinentális éghajlat van, meleg nyárral és hideg téllel. A Csendes-óceán északnyugati részén óceáni éghajlat van, nyáron stabil és szárazabb, más évszakokban csapadékosabb és hűvösebb időjárással. Alaszkában a tundra és a sarkvidéki viszonyok uralkodnak.
Nyáron a hőhullámok intenzívek is lehetnek, és szinte az egész országban hirtelen hideg hullámok tapasztalhatók télen. A csapadék jellemzői szintén jelentősen eltérnek területenként. Floridában szubtrópusi monszun jelleg tapasztalható. Tavasszal tornádók fordulhatnak elő a középső és keleti rész belterületein. Ősszel a hurrikánok a legdélibb területeket érinthetik.
Amennyiben pontosabb információt szeretnél az időjárási viszonyokról és széladatokról, kérlek válassz egy régiót a Hajóbérlés az Egyesült Államokban fülön.Régión belül keress tovább a vágyott úticélod után, amelynek időjárásáról a város fülön belül találsz bővebb információt.

BoatTheGlobe