Tekintsd meg bérelhető hajóinkat és kezdd meg álmaid nyaralásának tervezését. Foglalj előre, ezáltal biztosítva a keresett helyszínt és időpontot, vagy használd ki a last-minute vitorlás bérlés nyújtotta előnyök egyikét. Kínálatunk nagyságának és változatosságának köszönhetően, könnyen megtalálhatod a tökéletes hajót, legyél kezdő-, haladó-, vagy tapasztalt hajós. Fedezd fel a tökéletes úti célt, válassz egy hajót és oldalunkon azonnal ellenőrizheted annak elérhetőségét. Töltsd nyaralásodat egy olyan helyen, ahol összekötheted a strandolás élményét számos egyéb programlehetőséggel, mint például a közeli természeti látnivalók felfedezése, vagy a desztináció nyújtotta szórakozási lehetőségek.

Hajóbérlés Ausztráliában, 4 egyszerű lépésben:

  1. Bővebb információt az Ausztráliai hajóbérlésről az alábbi oldalakon találsz: Információk Ausztráliaről, Ausztrália időjárása. Meríts ihletet az Ausztráliai hajózási útvonaltervekből és kezdd el következő útvonalad megtervezését, válassz az Ausztráliai vitorlás úti célokból, vagy olvasd el az Ausztráliai hajózás írásunkat.
  2. Hajóbérlés Ausztráliaban: Kattints a kiválasztott úti célra a Hajóbérlés Ausztráliaban fülön és keress hajót a kiválasztott desztináción. Válaszd ki a hajózási területet, a hajó típusát és paramétereit, és természetesen válassz időpontot. Kattints a „Keresés” gombra. Új keresés elindításához kattintson az „új keresés” gombra jobb oldalt fölül (jobb felső sarokban).
  3. A „Tovább” gombra kattintva megtekintheted a választott hajó részletes adatait és az igényelhető extrákat. Az oldal alján lévő naptárban találod a hajó összes foglalható, még szabad időpontját. A naptár szabad időpontjára kattintva 3 lehetőséged van: Küldj ajánlatot (a rendszer ajánlatot küld neked emailben, amiből később opciót helyezhetsz el, vagy azonnal foglalhatsz), Opciót helyezek el (3-5 napra kötelezettség nélkül, lefoglalhatod magadnak a hajót), és a Azonnal foglalok megnyomásával azonnali foglalást tehetsz. Minden a keresőben megjelenő adat valós idejű!
  4. Amennyiben nem találtál az elvárásaidnak megfelelő hajót, keress bizalommal minket, mivel sokkal több hajóhoz van hozzáférésünk az oldalon listázottaknál.

Amennyiben szakértőink segítségét kérnéd a megfelelő hajó megtalálásához, vagy keresésed nem hozott számodra megfelelő eredményt a kiválasztott vitorlás régióban: SEGÍTS VÁLASZTANI

A megkeresés elküldése után, egyik kollégáink 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot, hogy megválaszolja kérdéseidet és megoldást biztosítson az önfeledt utazás megszervezéséhez. Aktív-, vagy pihenéssel teli vakációt szeretnél? Természeti csodák felfedezésére , kulturális feltöltődésre szomjazol? A BoatTheGlobe a legjobb útvonalakat kínálja, egy kényelmes foglalási metódussal. Bármilyen kérdés felmerülése esetén, keress bennünket bizalommal. Amennyiben nem találod a megfelelő hajótípust, vedd fel velünk a kapcsolatot, segítünk megtalálni a legjobb megoldást.
Kattints ha másik hajós uticél Australia, vagy Délkelet-ázsiai hajóbérlés.

Ausztrália hatalmas ország, ebből adódóan jelentős éghajlati különbségek vannak az egyes régiók között. Az északi terülek erős trópusi klimatikus befolyás alatt állnak.Forró, párás nyarak és viszonylag meleg, csapadékban szegény telek jellemzőek.A déli területeken hűvösebb időjárás, enyhe nyár és hideg, néha esős tél jellemző.Még a nem sivatagi területeken is jellemző a hirtelen hőmérséklet emelkedés, amelyet a sivatagból betörő szelek okoznak.Mivel Ausztrália déli féltekén helyezkedik el, így az évszakok ellentétesek a nálunk megszokottakkal. December és január a legmelegebb hónap Ausztráliában. Július és augusztus a leghidegebb.A nyári nappali hőmérséklet általában 25 és 30 ° C között ingadozik, a téli hőmérséklet pedig 5 és 10 ° C között alakul.
Amennyiben pontosabb információt szeretnél az időjárási viszonyokról és széladatokról, kérlek válassz egy régiót a Hajóbérlés Ausztráliában fülön.Régión belül keress tovább a vágyott úticélod után, amelynek időjárásáról a város fülön belül találsz bővebb információt.

Bérelj hajót és fedezd fel Ausztráliát

BoatTheGlobe