Tekintsd meg bérelhető hajóinkat és kezdd meg álmaid nyaralásának tervezését. Foglalj előre, ezáltal biztosítva a keresett helyszínt és időpontot, vagy használd ki a last-minute vitorlás bérlés nyújtotta előnyök egyikét. Kínálatunk nagyságának és változatosságának köszönhetően, könnyen megtalálhatod a tökéletes hajót, legyél kezdő-, haladó-, vagy tapasztalt hajós. Fedezd fel a tökéletes úti célt, válassz egy hajót és oldalunkon azonnal ellenőrizheted annak elérhetőségét. Töltsd nyaralásodat egy olyan helyen, ahol összekötheted a strandolás élményét számos egyéb programlehetőséggel, mint például a közeli természeti látnivalók felfedezése, vagy a desztináció nyújtotta szórakozási lehetőségek.

Hajóbérlés Portugáliában, 4 egyszerű lépésben:

  1. Bővebb információt a Portugáliai hajóbérlésről az alábbi oldalakon találsz: Információk Portugáliaról, Portugália időjárása. Meríts ihletet a Portugáliai hajózási útvonaltervekből és kezdd el következő útvonalad megtervezését, válassz a Portugáliai vitorlás úti célokból, vagy olvasd el a Portugáliai hajózás írásunkat.
  2. Hajóbérlés Portugáliában: Kattints a kiválasztott úti célra a Hajóbérlés Portugáliában fülön és keress hajót a kiválasztott desztináción. Válaszd ki a hajózási területet, a hajó típusát és paramétereit, és természetesen válassz időpontot. Kattints a „Keresés” gombra. Új keresés elindításához kattintson az „új keresés” gombra jobb oldalt fölül (jobb felső sarokban).
  3. A „Tovább” gombra kattintva megtekintheted a választott hajó részletes adatait és az igényelhető extrákat. Az oldal alján lévő naptárban találod a hajó összes foglalható, még szabad időpontját. A naptár szabad időpontjára kattintva 3 lehetőséged van: Küldj ajánlatot (a rendszer ajánlatot küld neked emailben, amiből később opciót helyezhetsz el, vagy azonnal foglalhatsz), Opciót helyezek el (3-5 napra kötelezettség nélkül, lefoglalhatod magadnak a hajót), és a Azonnal foglalok megnyomásával azonnali foglalást tehetsz. Minden a keresőben megjelenő adat valós idejű!
  4. Amennyiben nem találtál az elvárásaidnak megfelelő hajót, keress bizalommal minket, mivel sokkal több hajóhoz van hozzáférésünk az oldalon listázottaknál.

Amennyiben szakértőink segítségét kérnéd a megfelelő hajó megtalálásához, vagy keresésed nem hozott számodra megfelelő eredményt a kiválasztott vitorlás régióban: SEGÍTS VÁLASZTANI

A megkeresés elküldése után, egyik kollégáink 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot, hogy megválaszolja kérdéseidet és megoldást biztosítson az önfeledt utazás megszervezéséhez. Aktív-, vagy pihenéssel teli vakációt szeretnél? Természeti csodák felfedezésére , kulturális feltöltődésre szomjazol? A BoatTheGlobe a legjobb útvonalakat kínálja, egy kényelmes foglalási metódussal. Bármilyen kérdés felmerülése esetén, keress bennünket bizalommal. Amennyiben nem találod a megfelelő hajótípust, vedd fel velünk a kapcsolatot, segítünk megtalálni a legjobb megoldást.
Kattints ha másik hajós uticél Portugáliában, vagy hajóbérlés Észak-Európában érdekel.

Portugália változatos éghajlati tulajdonságokkal rendelkezik, északról dél felé haladva, régóról régióra változik az időjárás, azonban általánosságban kijelenthető, hogy Portugáliában a nyár napos, a tél enyhe, az ősz és a tavasz kellemesen meleg, némi esővel és széllel.
Három befolyásoló tényezőről beszélhetünk az ország kapcsán: az Atlanti-Óceánról, a mediterrán légáramlatokról és a Spanyolország szárazföldje felől érkező légtömegekről.
Az atlanti éghajlat összességében túlsúlyban van. Északon hűvös és esős az éghajlat, dél felé haladva pedig fokozatosan melegszik és válik napossá. A távoli déli régió száraz és napos mikroklímával rendelkezik. Az ország szárazföldi részén, Spanyolország határán az éghajlat kissé kontinentálisabbá válik.
Portugália központi régióiban, beleértve Lisszabont és az Ezüst-partot, a mediterrán és atlanti éghajlat elemei kombinálódnak, ami enyhe telet, valamint meleg és száraz nyarat eredményez. Különösen Közép-Portugália belső régióiban fordulhat elő extrém meleg nyáron, a hőmérséklet gyakran 30°C felett alakul, míg az Atlanti-óceán felől érkező friss szellő lehűti a part menti területeket. Portugália déli része valószínűleg az egyik legnaposabb hely Európában. Az állandó tengeri szellő segít mérsékelni a magas nyári hőmérsékletet.
A tél általában novemberben kezdődik és februárban ér véget.A nyári időszak hosszú, egészen májustól szeptemberig tart. Az északi táj határozottan zöld, míg a meglehetősen száraz éghajlatú dél felé fokozatosan ariderizálódik. Portugália középső és déli részén nyáron rendszeresen süt a nap, de télen is több napos időszak van. Portugália átlagosan több napsütést kap, mint Kalifornia. Nyáron az átlaghőmérséklet 23-28 ° C között mozog.
Amennyiben pontosabb információt szeretnél az időjárási viszonyokról és széladatokról, kérlek válassz egy régiót a Hajóbérlés Portugáliában fülön.Régión belül keress tovább a vágyott úticélod után, amelynek időjárásáról a város fülön belül találsz bővebb információt.

Bérelj hajót és fedezd fel Portugáliát

BoatTheGlobe