Tekintsd meg bérelhető hajóinkat és kezdd meg álmaid nyaralásának tervezését. Foglalj előre, ezáltal biztosítva a keresett helyszínt és időpontot, vagy használd ki a last-minute vitorlás bérlés nyújtotta előnyök egyikét. Kínálatunk nagyságának és változatosságának köszönhetően, könnyen megtalálhatod a tökéletes hajót, legyél kezdő-, haladó-, vagy tapasztalt hajós. Fedezd fel a tökéletes úti célt, válassz egy hajót és oldalunkon azonnal ellenőrizheted annak elérhetőségét. Töltsd nyaralásodat egy olyan helyen, ahol összekötheted a strandolás élményét számos egyéb programlehetőséggel, mint például a közeli természeti látnivalók felfedezése, vagy a desztináció nyújtotta szórakozási lehetőségek.

Hajóbérlés Portugáliában, 4 egyszerű lépésben:

  1. Bővebb információt a Portugáliai hajóbérlésről az alábbi oldalakon találsz: Információk Portugáliaról, Portugália időjárása. Meríts ihletet a Portugáliai hajózási útvonaltervekből és kezdd el következő útvonalad megtervezését, válassz a Portugáliai vitorlás úti célokból, vagy olvasd el a Portugáliai hajózás írásunkat.
  2. Hajóbérlés Portugáliában: Kattints a kiválasztott úti célra a Hajóbérlés Portugáliában fülön és keress hajót a kiválasztott desztináción. Válaszd ki a hajózási területet, a hajó típusát és paramétereit, és természetesen válassz időpontot. Kattints a „Keresés” gombra. Új keresés elindításához kattintson az „új keresés” gombra jobb oldalt fölül (jobb felső sarokban).
  3. A „Tovább” gombra kattintva megtekintheted a választott hajó részletes adatait és az igényelhető extrákat. Az oldal alján lévő naptárban találod a hajó összes foglalható, még szabad időpontját. A naptár szabad időpontjára kattintva 3 lehetőséged van: Küldj ajánlatot (a rendszer ajánlatot küld neked emailben, amiből később opciót helyezhetsz el, vagy azonnal foglalhatsz), Opciót helyezek el (3-5 napra kötelezettség nélkül, lefoglalhatod magadnak a hajót), és a Azonnal foglalok megnyomásával azonnali foglalást tehetsz. Minden a keresőben megjelenő adat valós idejű!
  4. Amennyiben nem találtál az elvárásaidnak megfelelő hajót, keress bizalommal minket, mivel sokkal több hajóhoz van hozzáférésünk az oldalon listázottaknál.

Amennyiben szakértőink segítségét kérnéd a megfelelő hajó megtalálásához, vagy keresésed nem hozott számodra megfelelő eredményt a kiválasztott vitorlás régióban: SEGÍTS VÁLASZTANI

A megkeresés elküldése után, egyik kollégáink 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot, hogy megválaszolja kérdéseidet és megoldást biztosítson az önfeledt utazás megszervezéséhez. Aktív-, vagy pihenéssel teli vakációt szeretnél? Természeti csodák felfedezésére , kulturális feltöltődésre szomjazol? A BoatTheGlobe a legjobb útvonalakat kínálja, egy kényelmes foglalási metódussal. Bármilyen kérdés felmerülése esetén, keress bennünket bizalommal. Amennyiben nem találod a megfelelő hajótípust, vedd fel velünk a kapcsolatot, segítünk megtalálni a legjobb megoldást.
Find sailing routes in Portugal or choose another yacht charter in Atlantic Europe.

Portugália változatos éghajlati tulajdonságokkal rendelkezik, északról dél felé haladva, régóról régióra változik az időjárás, azonban általánosságban kijelenthető, hogy Portugáliában a nyár napos, a tél enyhe, az ősz és a tavasz kellemesen meleg, némi esővel és széllel.
Három befolyásoló tényezőről beszélhetünk az ország kapcsán: az Atlanti-Óceánról, a mediterrán légáramlatokról és a Spanyolország szárazföldje felől érkező légtömegekről.
Az atlanti éghajlat összességében túlsúlyban van. Északon hűvös és esős az éghajlat, dél felé haladva pedig fokozatosan melegszik és válik napossá. A távoli déli régió száraz és napos mikroklímával rendelkezik. Az ország szárazföldi részén, Spanyolország határán az éghajlat kissé kontinentálisabbá válik.
Portugália központi régióiban, beleértve Lisszabont és az Ezüst-partot, a mediterrán és atlanti éghajlat elemei kombinálódnak, ami enyhe telet, valamint meleg és száraz nyarat eredményez. Különösen Közép-Portugália belső régióiban fordulhat elő extrém meleg nyáron, a hőmérséklet gyakran 30°C felett alakul, míg az Atlanti-óceán felől érkező friss szellő lehűti a part menti területeket. Portugália déli része valószínűleg az egyik legnaposabb hely Európában. Az állandó tengeri szellő segít mérsékelni a magas nyári hőmérsékletet.
A tél általában novemberben kezdődik és februárban ér véget.A nyári időszak hosszú, egészen májustól szeptemberig tart. Az északi táj határozottan zöld, míg a meglehetősen száraz éghajlatú dél felé fokozatosan ariderizálódik. Portugália középső és déli részén nyáron rendszeresen süt a nap, de télen is több napos időszak van. Portugália átlagosan több napsütést kap, mint Kalifornia. Nyáron az átlaghőmérséklet 23-28 ° C között mozog.
Amennyiben pontosabb információt szeretnél az időjárási viszonyokról és széladatokról, kérlek válassz egy régiót a Hajóbérlés Portugáliában fülön.Régión belül keress tovább a vágyott úticélod után, amelynek időjárásáról a város fülön belül találsz bővebb információt.

Bérelj hajót és fedezd fel Portugáliát

BoatTheGlobe