Tekintsd meg bérelhető hajóinkat és kezdd meg álmaid nyaralásának tervezését. Foglalj előre, ezáltal biztosítva a keresett helyszínt és időpontot, vagy használd ki a last-minute vitorlás bérlés nyújtotta előnyök egyikét. Kínálatunk nagyságának és változatosságának köszönhetően, könnyen megtalálhatod a tökéletes hajót, legyél kezdő-, haladó-, vagy tapasztalt hajós. Fedezd fel a tökéletes úti célt, válassz egy hajót és oldalunkon azonnal ellenőrizheted annak elérhetőségét. Töltsd nyaralásodat egy olyan helyen, ahol összekötheted a strandolás élményét számos egyéb programlehetőséggel, mint például a közeli természeti látnivalók felfedezése, vagy a desztináció nyújtotta szórakozási lehetőségek.

Hajóbérlés Norvégiában, 4 egyszerű lépésben:

  1. Bővebb információt a Norvégiai hajóbérlésről az alábbi oldalakon találsz: Információk Norvégiaról, Norvégia időjárása. Meríts ihletet a Norvégiai hajózási útvonaltervekből és kezdd el következő útvonalad megtervezését, válassz a Norvégiai vitorlás úti célokból, vagy olvasd el a Norvégiai hajózás írásunkat.
  2. Hajóbérlés Norvégiában: Kattints a kiválasztott úti célra a Hajóbérlés Norvégiában fülön és keress hajót a kiválasztott desztináción. Válaszd ki a hajózási területet, a hajó típusát és paramétereit, és természetesen válassz időpontot. Kattints a „Keresés” gombra. Új keresés elindításához kattintson az „új keresés” gombra jobb oldalt fölül (jobb felső sarokban).
  3. A „Tovább” gombra kattintva megtekintheted a választott hajó részletes adatait és az igényelhető extrákat. Az oldal alján lévő naptárban találod a hajó összes foglalható, még szabad időpontját. A naptár szabad időpontjára kattintva 3 lehetőséged van: Küldj ajánlatot (a rendszer ajánlatot küld neked emailben, amiből később opciót helyezhetsz el, vagy azonnal foglalhatsz), Opciót helyezek el (3-5 napra kötelezettség nélkül, lefoglalhatod magadnak a hajót), és a Azonnal foglalok megnyomásával azonnali foglalást tehetsz. Minden a keresőben megjelenő adat valós idejű!
  4. Amennyiben nem találtál az elvárásaidnak megfelelő hajót, keress bizalommal minket, mivel sokkal több hajóhoz van hozzáférésünk az oldalon listázottaknál.

Amennyiben szakértőink segítségét kérnéd a megfelelő hajó megtalálásához, vagy keresésed nem hozott számodra megfelelő eredményt a kiválasztott vitorlás régióban: SEGÍTS VÁLASZTANI

A megkeresés elküldése után, egyik kollégáink 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot, hogy megválaszolja kérdéseidet és megoldást biztosítson az önfeledt utazás megszervezéséhez. Aktív-, vagy pihenéssel teli vakációt szeretnél? Természeti csodák felfedezésére , kulturális feltöltődésre szomjazol? A BoatTheGlobe a legjobb útvonalakat kínálja, egy kényelmes foglalási metódussal. Bármilyen kérdés felmerülése esetén, keress bennünket bizalommal. Amennyiben nem találod a megfelelő hajótípust, vedd fel velünk a kapcsolatot, segítünk megtalálni a legjobb megoldást.
Kattints ha másik hajós úti cél norvég, vagy hajóbérlés Észak-Európában.

Norvégia földrajzi tulajdonságaiból adódóan, nagy időjárásbeli változások figyelhetőek meg az év során.Éghajlata összességében véve enyhébb, mint a vele hasonló szélességi körön fekvő területeké, főként az ország nyugati régióiban.
A Golf-áramlat szinte az összes tengeri kikötőnek biztosítja a jégmentességet, még az északi régiókban is. Télen Norvégia szárazföldi régiói hidegebbek, mint a partmenti területek. A téli éjszakai égbolt gyakran az aurora borealis vagy az északi fény ragyogó megjelenésével gazdagodik.
Az ország az észak-atlanti ciklonok útjában fekszik. Ezek gyakran megváltoztatják az időjárást. Nyugat-Norvégia tengeri éghajlattal rendelkezik, jellemzőek a hűvös nyarak és az enyhe telek. A hegyek által védett Kelet-Norvégia kontinentális éghajlatttal, meleg nyárral és hideg téllel rendelkezik. Évente legalább három hónapban hó borítja a földet.Észak-Norvégiában észlelhető az Éjféli Nap jelenség, ennek köszönhetően gyakorlatilag nyáron fél évig tart a nappal, és télen fél évig az éjszaka.
Amennyiben pontosabb információt szeretnél az időjárási viszonyokról és széladatokról, kérlek válassz egy régiót a Hajóbérlés Norvégiában fülön.Régión belül keress tovább a vágyott úti célod után, amelynek időjárásáról a város fülön belül találsz bővebb információt.

Bérelj hajót és fedezd fel Norvégiát

BoatTheGlobe