Tekintsd meg bérelhető hajóinkat és kezdd meg álmaid nyaralásának tervezését. Foglalj előre, ezáltal biztosítva a keresett helyszínt és időpontot, vagy használd ki a last-minute vitorlás bérlés nyújtotta előnyök egyikét. Kínálatunk nagyságának és változatosságának köszönhetően, könnyen megtalálhatod a tökéletes hajót, legyél kezdő-, haladó-, vagy tapasztalt hajós. Fedezd fel a tökéletes úti célt, válassz egy hajót és oldalunkon azonnal ellenőrizheted annak elérhetőségét. Töltsd nyaralásodat egy olyan helyen, ahol összekötheted a strandolás élményét számos egyéb programlehetőséggel, mint például a közeli természeti látnivalók felfedezése, vagy a desztináció nyújtotta szórakozási lehetőségek.

Hajóbérlés Norvégiában, 4 egyszerű lépésben:

  1. Bővebb információt a Norvégiai hajóbérlésről az alábbi oldalakon találsz: Információk Norvégiaról, Norvégia időjárása. Meríts ihletet a Norvégiai hajózási útvonaltervekből és kezdd el következő útvonalad megtervezését, válassz a Norvégiai vitorlás úti célokból, vagy olvasd el a Norvégiai hajózás írásunkat.
  2. Hajóbérlés Norvégiában: Kattints a kiválasztott úti célra a Hajóbérlés Norvégiában fülön és keress hajót a kiválasztott desztináción. Válaszd ki a hajózási területet, a hajó típusát és paramétereit, és természetesen válassz időpontot. Kattints a „Keresés” gombra. Új keresés elindításához kattintson az „új keresés” gombra jobb oldalt fölül (jobb felső sarokban).
  3. A „Tovább” gombra kattintva megtekintheted a választott hajó részletes adatait és az igényelhető extrákat. Az oldal alján lévő naptárban találod a hajó összes foglalható, még szabad időpontját. A naptár szabad időpontjára kattintva 3 lehetőséged van: Küldj ajánlatot (a rendszer ajánlatot küld neked emailben, amiből később opciót helyezhetsz el, vagy azonnal foglalhatsz), Opciót helyezek el (3-5 napra kötelezettség nélkül, lefoglalhatod magadnak a hajót), és a Azonnal foglalok megnyomásával azonnali foglalást tehetsz. Minden a keresőben megjelenő adat valós idejű!
  4. Amennyiben nem találtál az elvárásaidnak megfelelő hajót, keress bizalommal minket, mivel sokkal több hajóhoz van hozzáférésünk az oldalon listázottaknál.

Amennyiben szakértőink segítségét kérnéd a megfelelő hajó megtalálásához, vagy keresésed nem hozott számodra megfelelő eredményt a kiválasztott vitorlás régióban: SEGÍTS VÁLASZTANI

A megkeresés elküldése után, egyik kollégáink 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot, hogy megválaszolja kérdéseidet és megoldást biztosítson az önfeledt utazás megszervezéséhez. Aktív-, vagy pihenéssel teli vakációt szeretnél? Természeti csodák felfedezésére , kulturális feltöltődésre szomjazol? A BoatTheGlobe a legjobb útvonalakat kínálja, egy kényelmes foglalási metódussal. Bármilyen kérdés felmerülése esetén, keress bennünket bizalommal. Amennyiben nem találod a megfelelő hajótípust, vedd fel velünk a kapcsolatot, segítünk megtalálni a legjobb megoldást.
Find sailing routes in Norway or choose another yacht charter in Atlantic Europe.

Norvégia földrajzi tulajdonságaiból adódóan, nagy időjárásbeli változások figyelhetőek meg az év során.Éghajlata összességében véve enyhébb, mint a vele hasonló szélességi körön fekvő területeké, főként az ország nyugati régióiban.
A Golf-áramlat szinte az összes tengeri kikötőnek biztosítja a jégmentességet, még az északi régiókban is. Télen Norvégia szárazföldi régiói hidegebbek, mint a partmenti területek. A téli éjszakai égbolt gyakran az aurora borealis vagy az északi fény ragyogó megjelenésével gazdagodik.
Az ország az észak-atlanti ciklonok útjában fekszik. Ezek gyakran megváltoztatják az időjárást. Nyugat-Norvégia tengeri éghajlattal rendelkezik, jellemzőek a hűvös nyarak és az enyhe telek. A hegyek által védett Kelet-Norvégia kontinentális éghajlatttal, meleg nyárral és hideg téllel rendelkezik. Évente legalább három hónapban hó borítja a földet.Észak-Norvégiában észlelhető az Éjféli Nap jelenség, ennek köszönhetően gyakorlatilag nyáron fél évig tart a nappal, és télen fél évig az éjszaka.
Amennyiben pontosabb információt szeretnél az időjárási viszonyokról és széladatokról, kérlek válassz egy régiót a Hajóbérlés Norvégiában fülön.Régión belül keress tovább a vágyott úticélod után, amelynek időjárásáról a város fülön belül találsz bővebb információt.

Bérelj hajót és fedezd fel Norvégiát

BoatTheGlobe