Seychelle-szigetek éghajlata trópusi, erős óceáni befolyással. A Passzátszél szárazabb levegőt és állandó légáramlatokat hoz magával.Egész évben stabil trópusi éghajlat jellemző, a hőmérséklet ritkán csökken 24 ° C alá vagy emelkedik 32 ° C fölé. Az esős évszak decembertől márciusig tart, az északnyugati monszun miatt. Ezt száraz, kissé hűvösebb évszak követi júniustól szeptemberig, amikor a délkeleti Passzátszél uralkodik.A csapadék mennyisége a száraz évszakban elenyésző, de nem kisebb záporok, zivatarok előfordulhatnak.A legcsapadékosabb hónapok a december és a február.
Amennyiben pontosabb információt szeretnél az időjárási viszonyokról és széladatokról, kérlek válassz egy régiót a Hajóbérlés a Seychelle-szigeteken fülön. Régión belül keress tovább a kívánt úti célod után, amelynek időjárásáról a város fülön belül találsz bővebb információt.

Bérelj hajót és fedezd fel a Seychelle-szigeteket

  1. Bővebb információt a Seychelle-szigeteki hajóbérlésről az alábbi oldalakon találsz: Információk Seychelle-szigetekről, Seychelle-szigetek időjárása. Meríts ihletet a Seychelle-szigeteki hajózási útvonaltervekből és kezdd el következő útvonalad megtervezését, válassz a Seychelle-szigeteki vitorlás úti célokból, vagy olvasd el a Seychelle-szigeteki hajózás írásunkat.
  2. Hajóbérlés Seychelle-szigeteken: Kattints a kiválasztott úti célra a Hajóbérlés Seychelle-szigeteken fülön és keress hajót a kiválasztott desztináción. Válaszd ki a hajózási területet, a hajó típusát és paramétereit, és természetesen válassz időpontot. Kattints a „Keresés” gombra. Új keresés elindításához kattintson az „új keresés” gombra jobb oldalt fölül (jobb felső sarokban).

Amennyiben szakértőink segítségét kérnéd a megfelelő hajó megtalálásához, vagy keresésed nem hozott számodra megfelelő eredményt a kiválasztott vitorlás régióban: ELKÜLDÖM, HOGY MILYEN HAJÓT KERESEK Az adatlap elküldése után, egyik kollégáink 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot, hogy megválaszolja kérdéseidet és megoldást biztosítson az önfeledt utazás megszervezéséhez. Mi segítünk megtalálni a legjobb megoldást!

BoatTheGlobe