Bővebb információt a törökországi hajóbérlésről az alábbi oldalakon találsz: információk Törökországról, Törökország időjárása. Meríts ihletet a törökországi hajózási útvonaltervekből és kezdd el következő útvonalad megtervezését, válassz a törökországi vitorlás úti célokból, vagy olvasd el a törökországi hajózás írásunkat.

Törökország változatos éghajlatára északon, délen és nyugatonerős hatással van a tenger jelenléte, továbbá a hegyek is fontos szerepet játszanak bizonyos területek klímájánál. Jelentős különbségek fedezhetőek felországon belül a területek éghajlatai között.Amíg a parti régiókban enyhe éghajlat van jelen, az Anatolia-régióra szárazság jellemző. A nyár forró, a tél hideg, némi csapadékkal.
A Fekete-tenger partjának régióiban, összehasonlítva a Földközi-tenger partjával, valamelyesest hűvösebb időjárás jellemző. Az ország belsejében található területek kontinentális klímával rendelkeznek, hideg-, csapadékban gazdag téllel, és forró-, száraz nyárral, azonban éjszaka jelentős lehűlés tapasztalható.
Isztambulban és környékén az éghajlat mérsékelt, télen az átlagos napi hőmérséklet 5°C körül, míg nyáron 25°C körül alakul.Az Égei-tenger mentén enyhe, kellemes klíma jellemző, az átlagos napi hőmérésklet télen 9°C , nyáron 29°C.
A Földközi-tenger partvidékén hasonló az éghajlat.Hideghullámok előfordulhatnak, de ritkábban és hosszuk is rövidebb, mint Isztambulban.Nyáron általában a tengeri széljárások által mérsékelt a hőség, a Meltemi megérkezésekor erős széllökések is várhatóak.
Törökország déli partjánál mediterrán klíma jellemző.A Fekete-tenger régióiban magas csapadékmennyiség, átlaghőmérséklet és páratartalom jellemző
Amennyiben pontosabb információt szeretnél az időjárási viszonyokról és széladatokról, kérlek válassz egy régiót a Hajóbérlés Törökországban. fülön. Régión belül keress tovább a kívánt úti célod után, amelynek időjárásáról a város fülön belül találsz bővebb információt.

Bérelj hajót és fedezd fel Törökországot!

Amennyiben szakértőink segítségét kérnéd a megfelelő hajó megtalálásához, vagy keresésed nem hozott számodra megfelelő eredményt a kiválasztott vitorlás régióban: ELKÜLDÖM, HOGY MILYEN HAJÓT KERESEK Az adatlap elküldése után, egyik kollégáink 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot, hogy megválaszolja kérdéseidet és megoldást biztosítson az önfeledt utazás megszervezéséhez. Mi segítünk megtalálni a legjobb megoldást!

BoatTheGlobe