Bővebb információt a Gran Canaria-i hajóbérlésről az alábbi oldalakon találsz: információk Gran Canariaról, Gran Canaria időjárása. Meríts ihletet a Gran Canaria–i hajózási útvonaltervekből és kezdd el következő útvonalad megtervezését, válassz a Gran Canaria-i vitorlás úti célokból, vagy olvasd el a Gran Canaria-i hajózás írásunkat.

Kattints ha másik vitorlás úti cél a Kanári-szigeteken, vagy válassz másik spanyol hajóbérlés érdekel.

Gran Canaria időjárása

Az éghajlati diagramok 30 éves óránkénti időjárási modell-szimulációkon alapulnak. Jól jelzik a tipikus éghajlati mintákat és a várható időjárási feltételeket (hőmérséklet, csapadék, napsütés és szél). Az “átlagos napi maximum” (folytonos piros vonal) mutatja Gran Canaria maximum hőmérsékletét egy adott hónapban. Hasonlóképpen, az “átlagos napi minimum” (folytonos kék vonal) mutatja az átlagos minimum hőmérsékletet.

szelrozsa Gran Canaria
szelerosseg Gran Canaria

Gran Canaria szélrózsája megmutatja, hogy egy évben hány órán keresztül fúj a szél egy adott irányból. A diagram Gran Canaria esetében megmutatja az adott hónapban a napok számát, amely során a szél egy bizonyos sebességet elér.

Bérelj hajót és fedezd fel Gran Canariat!

Amennyiben szakértőink segítségét kérnéd a megfelelő hajó megtalálásához, vagy keresésed nem hozott számodra megfelelő eredményt a kiválasztott vitorlás régióban: ELKÜLDÖM, HOGY MILYEN HAJÓT KERESEK Az adatlap elküldése után, egyik kollégáink 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot, hogy megválaszolja kérdéseidet és megoldást biztosítson az önfeledt utazás megszervezéséhez. Mi segítünk megtalálni a legjobb megoldást!

BoatTheGlobe