Bővebb információt az ibiza-szigeti hajóbérlésről az alábbi oldalakon találsz: információk Ibizáról, Ibiza időjárása. Meríts ihletet az ibizai hajózási útvonaltervekből és kezdd el következő útvonalad megtervezését, válassz az ibizai vitorlás úti célokból, vagy olvasd el az ibiza szigeteki hajózás írásunkat.

Kattints ha másik vitorlás úti cél Ibizán, vagy egy másik baleári hajóbérlés érdekel.

Ibiza időjárása

Az éghajlati diagramok 30 éves óránkénti időjárási modell-szimulációkon alapulnak. Jól jelzik a tipikus éghajlati mintákat és a várható időjárási feltételeket (hőmérséklet, csapadék, napsütés és szél). Az “átlagos napi maximum” (folytonos piros vonal) mutatja Ibiza maximum hőmérsékletét egy adott hónapban. Hasonlóképpen, az “átlagos napi minimum” (folytonos kék vonal) mutatja az átlagos minimum hőmérsékletet.

szelrozsa Ibiza
szelerosseg Ibiza

Ibiza szélrózsája megmutatja, hogy egy évben hány órán keresztül fúj a szél egy adott irányból. A diagram Ibiza esetében megmutatja az adott hónapban a napok számát, amely során a szél egy bizonyos sebességet elér.

Bérelj hajót és fedezd fel Ibizát!

Amennyiben szakértőink segítségét kérnéd a megfelelő hajó megtalálásához, vagy keresésed nem hozott számodra megfelelő eredményt a kiválasztott vitorlás régióban: ELKÜLDÖM, HOGY MILYEN HAJÓT KERESEK Az adatlap elküldése után, egyik kollégáink 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot, hogy megválaszolja kérdéseidet és megoldást biztosítson az önfeledt utazás megszervezéséhez. Mi segítünk megtalálni a legjobb megoldást!

BoatTheGlobe