Bővebb információt a Nápolyi-öbölbeli hajóbérlésről az alábbi oldalakon találsz: Információk a Nápolyi-öbölről, Nápolyi-öböl időjárása. Meríts ihletet a Nápolyi-öböli hajózási útvonaltervekből és kezdd el következő útvonalad megtervezését, válassz a Nápolyi-öböli vitorlás úti célokból, vagy olvasd el a Nápolyi-öbölbeli hajózás írásunkat.

Kattints ha másik vitorlás úti cél a nápolyi-öbölben, vagy másik hajóbérlés Olaszországban érdekel.

Bay of Nápoly időjárása

Az éghajlati diagramok 30 éves óránkénti időjárási modell-szimulációkon alapulnak. Jól jelzik a tipikus éghajlati mintákat és a várható időjárási feltételeket (hőmérséklet, csapadék, napsütés és szél). Az “átlagos napi maximum” (folytonos piros vonal) mutatja Bay Of Nápoly maximum hőmérsékletét egy adott hónapban. Hasonlóképpen, az “átlagos napi minimum” (folytonos kék vonal) mutatja az átlagos minimum hőmérsékletet.

szelrozsa Bay of Nápoly
szelerosseg Bay of Nápoly

Bay Of Nápoly szélrózsája megmutatja, hogy egy évben hány órán keresztül fúj a szél egy adott irányból. A diagram Bay Of Nápoly esetében megmutatja az adott hónapban a napok számát, amely során a szél egy bizonyos sebességet elér.

Bérelj hajót és fedezd fel a Nápolyi-öblöt

Amennyiben szakértőink segítségét kérnéd a megfelelő hajó megtalálásához, vagy keresésed nem hozott számodra megfelelő eredményt a kiválasztott vitorlás régióban: ELKÜLDÖM, HOGY MILYEN HAJÓT KERESEK Az adatlap elküldése után, egyik kollégáink 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot, hogy megválaszolja kérdéseidet és megoldást biztosítson az önfeledt utazás megszervezéséhez. Mi segítünk megtalálni a legjobb megoldást!

BoatTheGlobe